- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecaga21
senior tag
Nokia 2720 van valakinek? Eléggé akadozik a vonal rajta kb mindenhol néha, több városban is próbáltuk, néha mintha szaggatna minimális idökózönkènt. Mit lehetne tenni?
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Ajándékba néztük ki az Evolveo Z4 telefont.
Vajon van jelentősége, hogy kétfajta cikkszámon található a különféle boltokban?
Az árukeresőn is látható a neve végén zárójelben a két elnevezés:
SGM SGP-Z4 (pld Best Byte)
SGP-Z4-B (pld Aqua)Volt róla szó, hogy az elején az első széria nagyon halkan volt hallható.
Lehetséges hogy az egyik cikkszám azt a szériát jelöli?
Ha igen, akkor vajon melyik lehet az újabb?Köszi előre is!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Amerigo57 #53798 üzenetére
Köszi az infót!
A 2G marad, tehát minden marad a régiben. A 3G készülékek lefele váltanak 2G-re és mennek tovább.A cikkben is írták, hogy a "csak 3G-képes készülékkel rendelkező érintett ügyfelek hangforgalmát a rendelkezésre álló 2G hálózat észrevétlenül át tudja venni"
Na akkor lenne bibi, ha 2G se lenne már. -
Amerigo57
őstag
Fancy-boy .
Megkezdte az országos 3G-s lekapcsolást a Telekom , Vodafone.
Amennyiben ez megvalósul, mi lesz a hagyományos telefonok többségének a sorsa ?
Link: -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #53796 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Így a 150-ről is van már valamennyi anyagunk.Biztos ez valami új feature. Rezgő-mixelt csengőhang.
Idegesítő lehet, de legalább figyelemfelkeltő. -
válasz
Fancy-boy #53789 üzenetére
Belaktam a Nokia 150 2020-at.
A sebessége teljesen rendben van a Nokia 110 után.
Kicsit szokatlan a mérete (évek óta kisméretű készülékeket használtam az okosteló mellett), de ezzel együtt is teljesen jó.Fura, hogy a hangja nem lenne rossz, de ha csengőhangként szól ugyanaz a zene, a rezgőmotor működésekor a hang is rezeg. Nem tudom, érthető-e, mire gondolok.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #53793 üzenetére
Az a 2720 nem egy jól sikerült darab.
Marha nagy. Így például a készülék túl nagy a hüvelykujjas nyitáshoz/csukáshoz.
Aktív a flip és nem lehet inaktívvá tenni.
A külső hangerőszabályozó gombokkal lehet a csengő hangerőt szabályozni és ez zsebben könnyen elnyomódik.
Lassú. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #53792 üzenetére
Mindennek van hátránya. A 2003G egész jó kis teló volt árához képest! De. Nem volt rajta játék, nem tudtam a naptárba emlékeztetőt beállítani! Egyszerűen semmilyen hangformátum nem volt jó neki, max ha a mikrofonba dúdoltam volna. De az MP3 lejátszójában legalább volt lejátszási lista funkció, még ha egy hónap is kellett hogy megfejtsem.
Egyébként az én vágyálmom a 2720 lenne, de a keretem az Energizer lenne elég. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #53790 üzenetére
Annak az Alcatelnek is vannak hátrányai. Persze minek nincsenek.
Viszont gyorsabb mint a Nokiák.
Páran vettek belőle és írtak tapasztalatokat: [link]
sentinel és peppe79 kollégának van/volt.
Így talán eltudod dönteni, hogy neked megfelel-e. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
meroly #53784 üzenetére
Üdv! Nekem a zenelejátszás meg pár egyéb funkció lenne csak fontos. YouTube, notesz, használható naptár (a Nokia 130-om nem ismeri az 53. hetet, így a hét száma eggyel kevesebb
) és normális MP3 lejátszó, bár KaiOS esetén ott a YouTube is itthonra - pontosabban este elalvás előtt.
Más funkció engem nem érdekel hotspot, névjegyzék, e-mail, Google Maps social media. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #53783 üzenetére
Kösz. Az Alcatel jó darab? A Nokiáról sokat olvasom tény hogy lassúak, az Energizerrel olvastam jót. Többnyire hogy gyorsabb, mint a Nokia vagy a legtöbb KaiOS-es teló.
Egyébként nem tudom mennyire lassú vagy ez engem mennyire zavarna. A legtöbbet úgyis zenehallgatásra használnám. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #53785 üzenetére
Szerintem a válasz, no.
Legalábbis nem rémlik, hogy valaki vett volna innen.
A legegyszerűbb ha megnézel egy Youtube videót, aztán vagy tetszik a telefon sebessége vagy nem. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
estikornel #53787 üzenetére
Köszi a visszajelzést és gratulálok a vételhez. Remélem sokáig kitart!
Benne lehet folyamatosan. Nem fog felrobbanni.
Én is így használom a dokkolós telefonjaimat.
Az áramszámlán sem igazán fogod észrevenni, hogy be van dugva a töltő.
Egy idősebb személynél inkább legyen folyamatosan töltés alatt a készülék, minthogy egyszer csak lemerüljön, pont amikor szükség lenne rá.
A mostani érintős telefonokat a dokkoló helyett vezeték nélküli padra dobálják állandóan, az is ugyanúgy elfogadott. -
estikornel
tag
Megvettük a korábban kiválasztott easyphone ep500-at, ezt lehet folyamatosan a töltő dokkolóban tartani, vagy inkább csak töltéskor legyen rajta? Egyébként rendben van a telefon, jól használható arra amire ki lett találva.
-
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #53785 üzenetére
Képek alapján úgy tűnik hogy ezen nem Kaios van. Meg akar jó is lehet
-
-
meroly
veterán
válasz
Harbinger85 #53782 üzenetére
Szia! Egy napos tapasztalatom van a 6300rol. Hotspot miatt vettem, arra nagyon jó.
Akku viszont 3 napot bírhat ha állandóan aktív a hotspot (nagyon keveset neteztem). Menü borzalmas lassú. Tele van szemet játékokkal. Csalodas volt nekem sajnos. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #53782 üzenetére
meroly kolléga felrakta eladásra a 6300 4G készüléket. Gondoltam szólok, mert nálad az is a listában van. Ha akarsz tőle kérdezni, még megteheted.
Amennyiben KaiOS, akkor az Alcatel 3088X-et is érdemes megtekintened: [link]hbala kolléga véleménye az Energizer E241S-ről: [link]
A Nokiákkal meg az a probléma, hogy marha lassúak.
Az Energizer H280S legalább ebből a szempontból jobb. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Utána olvasva itt-ott és a funkciókat nézve azt hiszem KaiOS teló lenne az ideálisabb. Korábban kérdeztem, a Nokia 225-t is ajánlották. Jómagam az 5310-en is agyaltam. De mindenképp érdemes lenne olyan telót vennem, amin van wi-fi és nem kell mobilnetet vennem ha frissíteni akarom vagy valamit letölteni (ha az adott teló támogat ilyet).
Jelenleg az Árukereső szerint 3-4 ilyen telót szemeltem ki:Energizer E241S
Energizer H280S
Nokia 6300
Nokia 8000
Nokia 2720
Nokia 800Bevallom az első igen kedvező ára mellett szinte mindent tud, ami kell. Vezeték nélküli FM-rádió, wi-fi, bluetooth, Kai Store, játékok. Két dolog érdekel igazán, amiről szeretnék kérdezni:
- az akku meddig bírja?
- az adott (vagy letölthető) MP3 lejátszó tud-e lejátszási listát, album szerinti lejátszást és hasonlókat?Bár ha online rendelek élhetek a 14 napos elállással is, ha jól tudom. Ily mód kiválaszthatom előbb-utóbb a kedvemre való készüléket.
-
-
fecaga21
senior tag
Van valakinek Nokia 2720as kihajthatós telefonja? Be lehetne állítani valahol hogy ha kihajtom a telefont akkor ne vegye fel automatikusan a hívást?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Akasztják a hóhért, de nyugodt vagyok mert látok itt pár ismerős arcot, akit nem vitt el az okostelefon hullám.
Most viszont keresek egy "buta" telefont az alábbi paraméterekkel:
1. gombos
2. wifi-hotspot-ot tud 4G-n
3. erős akkuval
4. ne fél tégla legyenOpciók:
5. strapa a hétköznapi értelemben (tudom üti a 4-est)
6. ha tud wireless töltést leadni, az eszméletlen jó lenneHát remélem létezik valahol.
Köszi előre is
szerk: [link] erről valami vélemény?
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
kkgabor #53773 üzenetére
Szia!
Külföldről még lehet rendelni Philips Xenium modelleket.
Magyarországra is szállítanak. Magyar menü nincsen. Angol például van.
Több hónapot kibírnak töltés nélkül, ahogy Te is írtad.Philips Xenium E218: [link]
Philips Xenium E580: [link]Az E218 strapás kiadású, 2.4" kijelzővel és 3000 mA'h akkuval.
Az E580 pedig elegánsabb, 2.8" és 3100 mA'h akkuval.Magyarországon az Evolveo StrongPhone Z4 rendelkezik elég nagy akkuval: [link]
Persze azért nem bírja olyan sokáig mint a Philipsek. ( 2500 mA'h ) -
kkgabor
csendes tag
Sziasztok!
Új, független, megbízható, hagyományos telefont vennék csak sms és telefonhívásra.Kiemelten fontos, az üzemidő!
Előny, ha kicsi, könnyű. Nem kell ütés vagy vízállónak lennie. Kamera, rádió, stb se kell rá. Külföldön is használnám olyan tájakon, nincs töltési lehetőség.
Olyat keresek, mint pl az egy töltéssel akár 2 hónapot kibíró Philips Xenium:
https://mobilarena.hu/hir/ket_honapig_uzemel_a_philips_x500.html
Nagyon megbántam, hogy korábban nem vettem meg.
Jelenleg kapható-e hasonló?
Ár mindegy, hasonló, mint a Xenium nekem megéri az árát.
Viszont csak 2 hetet bíró telefon 10 ezer ft-nál többet nekem nem nagyon ér. -
scott_free
senior tag
válasz
Harbinger85 #53750 üzenetére
Talán másnak is hasznos lehet, megvettem végül az Energizer H10-et, majd egyből utána a CAT B26-ot.
Energizer Hard Case H10:
- nincs benne magyar nyelv!
(legalábbis abban nem volt, amit vettem - pedig a zulutól a dél-kelet-ázsiai krix-kraxokig minden volt...)
- nagyon könnyű, pici kis készülék
- a hátlap lecsavarozása nehézkes, mert nem érzed, hogy hol enged el a csavar és utána még erősen feszegetni kell, hogy lejöjjön (először azt is hittem, hogy rossz a csavar)
- csak 1 csengőhang van, bár elvileg sd-kártyáról lehet még hozzáadni (nem próbáltam)
- idősebb családtagnak lett volna, de a magyar nyelv hiánya miatt arra épp nem alkalmas
- leginkább tartalék vagy vész-telónak ajánlomCAT B26:
- sokkal nagyobb és nehezebb készülék, kb. féltégla
- eszméletlen hangos (gondolom, hogy munkagépek mellett is meg lehessen hallani - a csörgését durván le kellett halkítani)
- alapból több csengőhang van (azért ne számíts túl sokra)
- a menüje tényleg szokatlan, néha talán logikátlan
- az elemlámpa fénye brutál erős
- a hívás minősége teljesen rendben van
- a fogása jó, nem csúszik, elég strapabírónak néz ki (nem dobáltuk még)
- mivel tényleg nagyon hangos, ezért idősebb (akár rosszul halló) embernek is jó lehetRöviden ennyi.
A H10 ment az apróra, a CAT B26 bevált eddig. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Azóta mióta írtam bújom a netet. Kettő telefont néztem ki.:
A telefonba Telekomos előfizetése kártya menne, amin a Magenta kedvezmény által van havonta 4GB mobilnet is, de ez jelenleg sincs használva, és emiatt van az első helyen az olcsóbb alternatíva.
Így kérdezném, hogy meg is ér-e annyival többet a Nokia vagy sem. Elsőnél az IPS kijelző és nagyobb akku lehet jobb, de a Nokia meg képes a 4G-re ha netán mégis kéne a mobilnet. -
JamesFinn
senior tag
válasz
freelanced #53767 üzenetére
Nekem szerencsém volt, a telefon karcmentes állapotban van. Röhejes, hogy egy ütésálló telefon kijelzőjét plexi fedi. Vettem rá fóliát, így a karcoktól vêdve van.
Nekem az akkuidővel nincs bajom, heti 5 napon keresztül kb 8-9 órat van bekapcsolva 4g, email, naptár szinkron aktív, beszélgetés néha. Így kb másfél-két hétig nem kell töltenem.
Megkérdezhetem hogy hol sikerült megvenni? En biztosan visszaadtam volna, ha nagyon karcos.
(Egyébként itt a hardveraprón is volt nemregen egy peldány 20k-ért...) -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Apámnak kellene megint telefont vadásznom, de tanácstalan vagyok. Röviden jó lenne ha hagyományos nyomógombos, csepp,por és ütésálló lenne, na meg évekig használható. Jelenleg kicsivel több mint 1 éve használ egy Ruggear RG160-at, de nem igazán 100-as a telefon, mert marha gyorsan merül az akkuja. Ez ugye félokos telefon, de ezt is jóformán a gombokkal használta és az érintőkijelzőt csak elvétve.
Így ki mit ajánlana max 50-60 ezer forint közt manapság?
Jöhet akár külföldi rendelés is, ha az elfogad olyan PayPal-t amihez számla van társítva, de kártya nem.(Találkoztam már olyannal ahol így nem tudtam vele fizetni.) -
freelanced
addikt
válasz
JamesFinn #53766 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Most újraindítottam a töltés miatt, egyelőre úgy tűnik nem jön elő a probléma.A kijelző egyébként botrányos szerintem bár régen sem volt jobb.
Bontottat vettem de olyan karcos mintha átmentek volna rajta csiszolópapírral, és egyik karc kicsit zavaró is használat közben. Egy fóliával megelőzhető lett volna. Azért szerintem ez egy strapatelefonnál kevés, nem tudom, hogy a többi gyártó is ezt használja-e, vagy ebben a formában, de ez így nem túl jó. A plexi használat üveg helyett érthető, de biztos lett volna erre valami megoldás, ha más nem egy gyári fólia vagy ilyesmi.Most így bekapcsolt 4G-vel egy éjszaka alatt kb 5%-ot merült ami nem rossz szerintem
-
JamesFinn
senior tag
válasz
freelanced #53765 üzenetére
Szia. Én a kikapcsoló gombal zárom, nekem még ilyen problemám nem adódott. Volt frissítés? Ha igen, akkor esetleg csinálj egy visszaallítást. Nekem az első rendszerfrissítés után tűnt el az összes gyorsgomb, de visszaállítás után meglett. Hamar megvan, nem nagy ügy.
-
freelanced
addikt
válasz
JamesFinn #53757 üzenetére
Üdv!
Beszereztem közben én is egy Nokia 800 Tough-ot.Ami zavar, hogy a képernyő folyamatosan megy.
Mármint ha csillaggal zárok, vagy a menüből akkor fixen úgy marad a képernyő, ha magát zárja le akkor X idő eltelte után látom, hogy bekapcsol a lock screen-en áll, ez gondolom akkuidő szempontjából nem túl előnyös.
A timeout 30 Sec-en van.
Van erre valami beállítás? Nálad is felmerül a probléma?
Kicsit bosszantó, mert feleslegesen megy folyamatosan, biztos visz el az akkuidőből így.Mivel a telefon topikja nem pörög reméltem, hogy maradhat itt, így a leendő vásárlók is tudnak tájékozódni a problémáról, esetleg a megoldásról a kereső használata által.
Köszönöm!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
estikornel #53761 üzenetére
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
estikornel #53761 üzenetére
Szia!
Mindkét készüléken vannak még pluszban gyorsgombok. ( kamera, zseblámpa stb... )
Ha ez téged nem zavar, akkor jó választás lehet mindkettő, talán a Doro jobb.Még két készüléket érdemes megnézned.
emporia Pure: [link]
Panasonic KX-TU150: [link]Amit az emporiával kapcsolatban megemlítenék, hogy az oldalán van a menü gomb.
-
estikornel
tag
Sziasztok,
Idős nagyszülőnek keresek nagy gombos telefont.
Új, 10-20ezer ft, lehetőleg csak a két zöld és piros gomb legyen rajta plusz fel-le navigáló gomb, de ebből nem sok van. Csak telefonálás, semmi másra nem lesz használva. Sima tégla forma, nem kell kinyitható.Két kinézett: evolveo ep 600 és doro 1370.
Ezeken kívül van még esetleg hasonló, de akár jobb választás?
-
JamesFinn
senior tag
válasz
freelanced #53759 üzenetére
Online vettem, az outlet termékekre érdemes ránezni, en véletlenül találtam tavaly szeptemberben. Nekem meg semmi gondom nem volt a telefonnal, gyakorlatilag hétfőtől péntekig használom. Sajnos itt is lehet kifogni egy rosszabbul összerakott példányt. De ez gyakorlatilag barmire igaz manapság.
-
freelanced
addikt
válasz
JamesFinn #53757 üzenetére
Köszönöm a válaszod illetve a leírást, vegyeset olvastam róla, de ez nem tűnik olyan rossznak a leírtak alapján. Nyilván csodát nem lehet várni tőle. Ami aggasztott, hogy találtam több esetet is ahol konkrétan tönkrement a telefon és vissza kellett vinni, kb a semmitől. Hogy ez vajon izolált eset vagy sem, az jó kérdés. Az MM-ben ilyenkor ezeket online lehet kifogni vagy az üzletben kell figyelgetni?
Fancy-boy
Köszönöm ismét!
A Nokiát érdemes lehet megfontolni 25.000 körül egy év garanciával? Most talán találtam egyet, de semmi sem biztos? Vagy összességében ha nem kell az okos része akkor a Z4 megbízhatóbbnak mondható?Ránézek erre a Nokiára is amit ajánlottál, köszönöm!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
freelanced #53756 üzenetére
Nagyon szívesen!
A Z4 készülék az akku és a kijelző szempontjából is nagyon jó.
IPS kijelzővel rendelkező nyomógombost talán még nem is láttam. (a drágábbak között sem )A CAT B26 valamivel strapabíróbb lehet. ( rendelkezik MIL-STD 810G hitelesítéssel )
Viszont a kijelző és az akku is gyengébb.
A JamesFinn kolléga által Nokia meg szintén KaiOS-t futtat mint az Energizer.Én nem tudok olyanról, ami lényegesen jobb lenne az Evolveonál. Egykaptafára készülnek.
Max akkor járhatnál jobban, ha egy régi 10+ éves modellből tudnál újat találni.
Akkor még adtak a minőségre. Pl. Nokia 3720 Classic.
Ezek elég magas áron cserélnek gazdát. Külföldről lehet szerválni. -
JamesFinn
senior tag
válasz
freelanced #53756 üzenetére
Szia. Én nokia 800 tough amit használok. Igaz, borsosabb az ára mint az evolveonak és az energizernek. Nekem a hangminőség, és a 4g ami elsődleges volt. Nagyon jól lehet hallani mindkét oldalon (Volte), panasz nincs. Maga a telefon robosztus, ütés és vízálló, jól összerakot, van gps, (google maps) email fiókokat hozzá tudsz rendelni, nevjegyeket, naptarbejegyzéseket megjeleníti ( Google fiók) van alapvető böngésző (opera) Facebook, WhatsApp amennyiben van rá iszükséged. A fénykepezője az olyan amilyen, van fm rádió. A kaios az meg... El lehet vele lenni. Összességében nem rossz telefon, csak az ára, ami magas. Volt itt a hardveraprón is, 25-30 ezer huf körül. En a mm-bol vettem 24.000 hufért, egy bontott dobozos készüleket, nekem ennyit bőven megért. Én a magam részéről ajánlom ezt a telefont.
-
freelanced
addikt
válasz
Fancy-boy #53753 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes válaszod!
Ahogy olvasgatom sok esetben inkább macera sem mint haszons rajta a GPS meg a KaiOS, szóval lehet, hogy ilyen szempontból elengedem, eléggé limitált.
Az Evolveo Z4 jónak tűnik, köszönöm az ajánlást.Igazából nem vészesen követelmény a fényképező sem, valószínűleg úgy is nálam lesz a másik de alapból lehet, hogy valahol a táska alján stb, hogy ha bármi történik is lehetőleg ne érje behatás. Bár azon is elgondolkodtam, hogy arra vennék valami jobb tokot de többe kerülne mint a telefon és az akkuidő akkor sem javulna, mert jelenleg egy napot épp, hogy kibír ha kb semmit nem csinálok.
Egyébként csak kíváncsiságból, van olyan készülék ami lényegesen jobb mint az ajánlott Z4? Tehát megérheti rászánni kicsit többet, strapabíróság stb szempontjából, vagy nagyjából hasonlóak mind?
S7evcsenko
Köszönöm neked is, hogy írtál kicsit a készülékről!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
s7evcsenko #53754 üzenetére
Köszönjük a kiegészítést.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Fancy-boy #53753 üzenetére
Az az igazság, hogy Muteromnak lett véve, 1x beállítottam neki, azóta se volt a kezembe.
Kicsit olyan játék telefon érzésem volt, mikor a kezembe volt.
A fényképezője gagyi, a kijelzője elfogadható, a sebessége is tűrhető.
Igazából a wifi volt a lényeg, hogy tudjak neki mailt vagy messengert küldeni.
Ezek közül a messengert nem sikerült beállítanom rajta, de ezzél még majd futok egy kört, a mailt igen, viszont ezzel meg olyan gond van, hogy nem küld értesítést mikor mail érkezik, se hanggal, se az értesítő sávba... erre sem jöttem rá, hogy miért.
Szóval vegyes érzéseim vannak, lehet nem volt a legjobb választás, de majd még dolgozok rajta egy kicsit. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
freelanced #53752 üzenetére
Az Energizer Hardcase H280S rendelkezik GPS-el de nem mondható egyszerű hagyományosnak: [link]
KaiOS fut rajta, viszont ha ilyen GPS mókában gondolkodsz, akkor erre kell számítani.
s7evcsenko kolléga már vásárolt belőle, talán vele tudsz róla értekezni privátban: [link]
Az első benyomása jó, de azóta se láttuk.GPS nélkül a faék egyszerű EVOLVEO StrongPhone Z4 -et mondanám amit a feletted lévő hozzászólásban ajánlottam másnak.
A fényképezőt szerintem mind a kettőben elfelejtheted. Van bennük, de dísznek. Főleg az EVOLVEO-ban lévő trágya.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Kiránduláshoz, horgászathoz stb keresek strapabíró, lehetőleg víz és ütésálló telefont, az alábbi paraméterekkel.
Árkategória. 10-20.000 Ft körül első körben, ha pedig ennyiért használtan sem létezik ilyesmi akkor kérlek navigáljatok el mennyi az az összeg amiért már használható készüléket lehet venni, mennyit kéne hozzátenni.
- Használt vagy új - Elsősorban Használt, de az újak közül is meghallgatnék opciókat.
- Hol vennéd meg? Használtat az aprón, újat akár szolgáltató, akár szaküzlet.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Inkább hosszabb távra, de mivel jó lenne valami minél hamarabb egy rövid távú is megfelel amit később hasonló áron értékesíteni lehet.
- Mire használnád? Telefonálás és SMS küldés a legfőbb prioritás, fontos lenne a jó üzemidő, mivel bármikor szükség lehet egy hívásra, emiatt az antenna minősége a térerő miatt is szempont. A fényképező nem lenne rossz ha használható, de erre nem fizetnék tetemes összeget, ha jól tudom az ilyen készülékeknél nem lehet csodát várni. A multimédia nem szempont, semmi ilyesmire nem terveztem használni egyelőre, ahogy az üzleti alkalmazások sem, sőt jelenleg az emailezés sem lényeges. Azt mondjuk nem feltétlenül bánnám ha esetleg GPS vagy valamilyen térkép lenne rajta, netán alap dolgokra használható böngésző, de ezek sem feltételek az ár miatt igazából. Ami tényleg fontos az a strapabíróság, hiszen ütődhet, eshet, koszos és vizes lehet ellenben ha kell álljon rendelkezésre mindezek ellenére is.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, A zárt sem gond.
- Milyen kialakítású telefont keresel? Első sorban hagyományos, egyszerű változatot.Köszönöm mindenkinek!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
scott_free #53749 üzenetére
Szia!
Szerintem egyik sem.
Inkább rakjál hozzá egy kicsit és célozd be az EVOLVEO StrongPhone Z4 készüléket: [link]Nincs tele felesleges okosságokkal. A rendszer gyors rajta és egyszerű.
Óriási 2500 mAh akkuval rendelkezik, plusz lehet dokkolóban is tölteni.
Megy füles nélkül a rádió, van jack és kezeli az SD kártyát is.
A kijelző IPS technológiát használ, elég jó minőségű. A mérete pedig 2.8".
IP68 védelemmel rendelkezik, tehát zúzás közben sem lehet baja.
A mobilarena tesztelte is: [link]
A cikk végén említett halk hangszóró probléma állítólag már megoldásra került, mivel csak az első szériát érintette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Nokia 6230 - Gyári tartozékaival - Megkímélt állapot
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest