Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Használ valaki wifis Gree klímához Gree smart alkalmazást? Megcsináltam a regisztrációt belépett felcsatlakoztettam a routere. Wifin ment is távoli elérés viszont nem müködöt. Újra indítottam a telót most meg már be sem tudok lépni. Túlterhelt szerver, vagy hibás fh. névre hibára hivatkozik. Van valahol egy honlap ahová a regisztrált fh. nével belehet jelentkezni?
-
hzx0
aktív tag
válasz Grande Ale #16558 üzenetére
Ilyen melegbe nekem szinte folyamatosan megy. 24°-on 240-300w vesz fel. Tehát már szinte alapjáraton ketyeg (leszabájzott). Elég halk. A kültéri ventilátor hangja kb állandó. Szerintem azt nem szabajoza. Bekapcsolaskor ha nagyon figyeled akkor lehet hallani a kompeszort ahogy dolgozik +azt a kis rezonanciát néha.
-
hzx0
aktív tag
válasz Grande Ale #16550 üzenetére
Nekem ugyan ez a klimám van. Néha én is halom ezt a hangot. De csak mikor maxon megy a kompreszor. Ahogy elkezd vissza szabályozni abba marad a hang.
-
hzx0
aktív tag
válasz DonThomasino #13801 üzenetére
MITSUBISHI MSZ-DM35 én mérem egy konektoros fogyasztás mérövel pontosan 1.2 watt/óra wifi modulal a készenléti fogyasztása.
-
hzx0
aktív tag
válasz Óvatos #12580 üzenetére
Nem vagyok klímás de mivel most cseréltem egy régi on/off klímát inverteresre. Képbe kerültem. Mivel elég későn jutottam el a cseréig. Ajtó felet volt a klíma az új meg nem fért el a rég helyén ezért még ajtót is ki kellet előtte cserélnem (3cm vel kisebb ajtót kellet gyártatnom a szabvány méret helyett). Addigra a klima szerelő barátom persze teljesen be volt havazva melóval. Így nekem kellet a régit le az újat fel szerelni. Telon meg kaptam az instrukciókat hogyan kell a régit biztonságosan leszerelni. El zártam a nyomó oldalnál levő csapot a kültérin. Elindítottam a klímát és mikor hallatszott hogy el kezd erőlködni a kompresszor elzártam a szívó oldalt is. A készüléket pedig kikapcsoltam. Így szépen vissza szívta a kültéribe a gázt. Mikor a csövet megbontottam egy szisszenés sem volt. Szerelő haver mire jött már csak az új csőre a kúpozást, vákumozást, beüzemelést kellet csinálnia. Azóta eladtam a régi klímát egy ismerősnek ott is mi szereltük fel és a haver jött elvégezte ugyan azt mind nálam annyi különbséggel hogy mind a két csatira merő órát tett és ellenőrizte hogy a jók-e a nyomások. Még után tölteni sem kellet. Ha jó a szaki fel van szerelve mint az én ismerősöm. Van nekik egy kompakt kis hordozható gépük ami lefejt megtisztítja a gázt az olajtól és a megfelelő menyiséget be is lehet tölteni vele.
Nálam ilyen bak van. Autós boltban vettem kb 200ft volt /db. Konzolt ne nézzétek festeni nem volt idöm.
[ Szerkesztve ]
-
hzx0
aktív tag
Már kb 3 hete felkerült az új MITSUBISHI MSZ-DM35VA. Pár napja élesbe is tudom tesztelni. Eddigi tapasztalatom nagyon pozitivak. Egy 2.5 ös on/off klimát váltott. Nagyon csendes a kültéri és a beltéri is. 4es fokozaton nagyon tolja a levegöt. Kb 20-25 perc alatt 27°rol 24°ra hüti a lakást. Wifi modult is vettem hozzá amivel a kezelése nagyon kényelmes. Az app hiányosága hogy nem mutatja az elhasznált áramot.
[ Szerkesztve ]
-
hzx0
aktív tag
válasz werszomjas #11058 üzenetére
Köszi neked is. Remélem nem nyulok mellé vele
-
hzx0
aktív tag
MITSUBISHI MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA van erröl a tipusrol valakinek infoja? Melyik évi gyártasú lehet? Ezzel a wifi modullal venném. Netó árba tudnák hozzajutni. Egy 2.5 ös 15 éves on/off klimát váltanák le vele. Ami még pár évvel ezelöt mikor a nappali hömérséklet 32/35° volt primán lehütöte a tetöteret. Pár éve miota ezek a 40° vannak szinte már egész nap bömböl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest