- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
rmihaly #70256 üzenetére
A wifi ki volt kapcsolva, de ha be lenne is nagyságrendileg a 100mW környékén kellene működjön. Hasonló szinten fogyaszt, ha a beltéri kijelzőjét (ami egyébként csak pirosan jelez, hogy ki van kapcsolva) kikapcsolom.
1W alattira vsz. nem is lehet le vinni, mert az eurovent certificate is 2.2W-ot ír mint min. fogyasztás, viszont nekem az sem világos mit takar:
Poff (Power consumption in off mode) 2.2 W
Psb (Power consumption in standby mode cooling (Paux, cooling)) 2.2 W
Pto (Power consumption in thermostat off mode) 5 WTalán az utolsóhoz van a legközelebb, de mi lehet a különbség a thermostat off ill. a standby között?
Mindegy is, inkább kíváncsiság volt, nyilván túlélem
Igen azzal képben vagyok, hogy télen, ha nincs használva tényleg elég sokat el tud feleslegesen fűtögetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest