Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
Őszintén tudom ajánlani nektek asha07lcc kollégát és kis csapatát. Elsőrendű munkát végeztek tegnap a klímabeszereléssel , teljesen elégedett vagyok velük. Jó kis hozzáértő csapat, és nem utolsósorban jófejek mindannyian.
Még az asszony is megdícsérte, pedig nem erőssége a dicsérgetés -
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Daikin Oki Comfort és Comfort közt?
Én annyit látok, hogy mintha a SEER érték lenne picit jobb az utóbbinál meg picit drágább.Nekünk 55 m2-es panelben lesz 2x2,5Kwh Daikin (még nem tudom a pontos típust), mivel nem egybe nyithatók a szobák, az 1x3,5 Kwh klíma nem tudná lehűteni a lakást.
-
luke9595
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni illetve ajánlatot is szeretnék kérni.
Adott egy 34 m2 alapterületű amerikai konyhás nappali (3,8m belmagasság) ebbe a helyiségbe szeretném a klímát rakni. A lakás amúgy 74 m2, udvari, 2em.-Daikin FTX35JV
-Daikin FTXS35KEzeket néztem ki első körben, de hasonló kategóriában más márka is szóba jöhet. (Lg, Fujitsu)
A kérdésem az lenne hogy, elég e egy 3,5kw klíma, illetve hogy kell e valamilyen engedély a társasháztól?Válaszokat, ajánlatokat előre is köszönöm
-
asha07lcc
tag
Gree mono berendezések amikk jelenleg általam ismertek és GREE néven kerülnek forgalomba
Eltérés lehet mert a Sinclair, Nord és Cascade márkanevek is Gree termékeket takarnak. Ott a Cascade magtarrtotta a típusjelzéseket. Nord esetén N betű került az első G betű helyére a Sinclair meg fantázianeveket alkalmaz.
De mind Gree.Tehát a Gree mono 5 kw-ig:
2,6 kw:
GWH09MA-K3DNA3L
GWH09KF-K3DNB1G
GWH09MA-K3DNB7L
GWH09MB-K3DNA5K
GWH09MB-K3DNE3G
GWH09RB-K3DNA3C
GWH09UB-K3DNA4F wifi RF táv csúcsmodell
GWH09KF-K3DNA5G
GWH09MA-K3DNB7M
GWH09QB-K3DNB4G wifi
GRS - 101 EI/JCF1 - N2
3,5kw:GWH12KF-K3DNB1G
GWH12MA-K3DNB7
GWH12MB-K3DNE3G
GWH12RB-K3DNA3C
GWH12UB-K3DNA4F wifi rf táv csúcsmodell
GWH12MA-K3DNA3L
GWH12MA-K3DNB7M
GWH12QC-K3DNB4G wifi
GRS - 121 EI/JCF1 - N2
5kw
GWH18KG-K3DNB1G
GWH18MC-K3DNA5K
GWH18MC-K3DNE3G
GWH18RC-K3DNA3C
GWH18UC-K3DNA4F wifi rf táv csúcsmodell
GWH18QD-K3DNB4G wifiCascade:
Az új listákon csak az első kötőjeles tagig van jelzés pl GWH09KF a dobozon a teljes típus
A régebbi listákon a teljes modellnév volt.
GWH09KF-K3DNA5J
GWH12KF-K3DNA5J
GWH18KG-K3DNA5J
GWH09MB-K3DNA3K
GWH12MB-K3DNA3K
GWH18MC-K3DNA3K
GWH09RB-K3DNA3C
GWH12RB-K3DNA3C
GWH18RC-K3DNA3C
GWH09UB-K3DNA4F
GWH12UB-K3DNA4FNord:
Sajnos az idei listában itt is fantázianevek és azonos típusszámok eltérő fantázianevekkel. Nea ebbőllegyen valaki okos
ATCAMA sorozat ez az U-Crown
NWH12UB
NWH12UBO
MOJAVE sorozat ez az U-Poem
NWH09UB
NWH09UBONWH12UB
NWH12UBONUBIAN sorozat ez a comfort
NWH09QB
NWH09QBONWH12QC
NWH12QCONWH18QD
NWH18QDOSAHARA ECO sorozat ez a trend
NWH09MA
NWH09MAONWH12MA
NWH12MAOA Sinclair esetén:
Rocky széria
Matrix széria
Element széria
Zoom széria
Kite széria
Arctic szériaMind mind GREE...
De Airwell,Fisher Inventor Genex,COOLEXPERT STB(nem minden márke nem minden típusa a másik nagy OEM a Midea ill Chigo, Aux...) és sok márkanéven megtalálható.csak hogy egy kicsit mélyebbre pillantsunk.
Ezért érdemes inkább szakember tanácsát kérni, persze a saját tájékozódás mellett.
aA márkanevek tengerében
-
Male
nagyúr
válasz
asha07lcc #9951 üzenetére
Mármint csökken a relatív páratartalom a hőmérséklet emelkedés miatt
...gondolom elírtad csak.
Pl ha kint -10 fok van, és 90% a relatív páratartalom, aztán azt a levegőt a lakásban felfűtöd 20 fokra, akkor a relatív páratartalom 12% lesz ( ha közben semmi nem párologtat persze, ami a valóságban nincs így, tehát azért ennél több lesz az eredmény )
-
asha07lcc
tag
válasz
aclandiae #9945 üzenetére
160 alatt szereléssel együtt szinte semmilyen normálisabb klímát nem kapsz.
A levegőt a fűtés sem szárítja hanem a hőm. emelkedés miatt a relatív páratartalom nő(azaz a víztömeg ugyanaz marad de a hőm. emelkedés miatt több párát tud a levegő felvenni azaz a relatív páratartalom változik)
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
A munkahelyemen van egy kis iroda, amin kb 15m2 lehet. Ugyan van bent radiátor, de télen sincs 16 foknál melegebb. Ellenben nyáron 30-32-t mutat a hőmérő higanyszála. 8 órát eltölteni itt télen nem jó, hűvös van. Nyáron pedig el lehet olvadni.
Egészen 3 nappal ezelőttig egy kis hősugárzóval (Momert 1901) oldottuk meg a fűtés-kiegészítését.
Gyakorlatilag évi 9 hónapot üzemeltetni kell, hogy 20-22 fokot tartani tudjunk.
A legnagyobb gond a ventilátor hangja, illetve hogy nem lehet pontosan beállítani a hőmérsékletet. Továbbá tapasztaltuk, hogy nagyon kiszárítja a levegőt.Mindezeket elkerülve egy ventilátor nélküli, hőfokszabályozós megoldásban gondolkodunk. EZT a típust (Sencor SFH-9014) láttam élőben tetszetősnek, és megfelelőnek. 28e-ből kb. megvan.
Viszont ha már ennyit költenék rá, nem volna célszerűbb egy klímába fektetni? Akkor nyáron lehetne hűteni.
Kíváncsi vagyok a véleményekre! Minden hasznos információnak örülök!
-
Acheron
őstag
válasz
asha07lcc #9942 üzenetére
Ez nagyon így van, kell a közvetlen kapcsolat, emellett egyik csapat ebből, a másik abból a gépből tud nagyobb kedvezményt adni - nyilván ez megjelenek az ajánlásokban is
A magam részéről nem várt helyről kaptam a legjobb ajánlatot, az eredménnyel is elégedett vagyok, így továbbra is csak ajánlani tudom a gépet és a csapatot is - természetesen ez szubjektív, annak megfelelően kezelendőÉn erősen műszaki beállítottságú emberke lévén "remek" kis összehasonlító táblát gyártottam anno, adatokkal, funkciókkal, fényképekkel
A képeket (árak és adatok nélkül) megmutattam a családnak, bökjenek rá arra, ami legjobban tetszik (a női ágnak ez az egyik legfontosabb paraméter + a hang) Ezután mellé tettem az árakat (volt szemöldök húzogatás
), végül kiválasztottuk a mindenkinek legszimpatikusabbat.
-
Acheron
őstag
válasz
asha07lcc #9910 üzenetére
Legyen, végül is számomra teljesen mindegy, nem eladni akarom én
Ahogy korábban írtam is, ha fűtés, esetleg kizárólagos fűtés a cél, akkor ennek megfelelően kell modellt választani.
A vásárló dönti el, neki mi a fontos egy készülékben. Nekem többet jelentett a 10% -al kisebb fűtőteljesítménnyel szemben a 20% -al kevesebb energiafelhasználás és a hatékonyság (EER és COP értékek, mindegy milyen teljesítményen) + az a néhány kényelmi funkció. Másnak viszont épp arra a pluszra lehet szüksége - ez a szép a termékpaletta sokszínűségében. De ha a Fujit vettem volna végül, alighanem arról is csak jót tudnék írni.
Az teljesen jó, ha nálatok egy árban van, dicséretes, ha a kedvezményt a vásárló felé is érvényesítitek.Országos átlagban (az árgép szerint) azért a mai napig az árban is ott van az a 10% - engem kifejezetten befolyásolt a vásárlásnál
-
asha07lcc
tag
válasz
MortalVenoM #9924 üzenetére
Nagyon megbízható a Fujitsu is. Az FTXB35C ill FTX35J3 között azért van k különbség.
Én nem vagyok Daikin hívő, a Fujitsut jobban preferálom, de technikai szempontból mindegyik a lgemegbízhatóbb kategória. Meg a Mitsubishi is.
De azösszes japánra érvényes nem fogsz mellé vele. a jobb vagy a legjobb csupán ennyi sokszor a felhasználónak észrevehetetlen dolgok jelentik a különbséget.De az LG drága 300 feletti modelljei is jók.
-
asha07lcc
tag
válasz
Hmmmmm tetőről szűrődik be jobban. Azt be tudja rázni mert rugalmas nagy felület. Pont az oldalfali föggesztés nyeli siokkal jobban a hangokat, főleg egy jó speciális gumibakkal rezgéscsillapító rézcsőlírával a kültéri egységnél.
-
asha07lcc
tag
válasz
MortalVenoM #9920 üzenetére
A mennyezeti infrafűtés (főleg mennyezeten a a hőm rétegződés miatt) szerintem költséges üzemeltetéssel jár,
Meg a COP1 miatt..Minőségi szempontból a Daikin Fujitsu Toshiba kb egy kateggória szerintem. ráadásul 2x 4x olcsóbban fűt mint az infraőanel és még hűt is ha kell. Igaz a beruházás magasabb.
Szoftver komfort szempontjából van eltérés minden egyedi mérlegelést igényel.A hálóba teljhesen jó javaslat a nagyon leszabályzó ASYG07LMCA felesleges a drágább 09 LMCA. A legalkalmasabb gép oda.
A nappalivba más a helyzet van többféle lehetőség. A Fujitsu LMCA sorozata kb a Daikin FTX..J3 sorozata miőségben míg az alap FTXB35C kb az ASYG12LLCC.Gondolom a a fűtés is szerepet játszik a klíma kiválasztásában azonban ekkor a drágább fűtésre optimalizáltzt gépeket érdemes nézni.
-
asha07lcc
tag
klímát azt szállító és kivitelező céget vállalkozást érdemes keresni. Ez már elég sok gép egy családi házban meg kellene azt is nézni nincs-e más megoldásra is lehetőség(free cooling szellőzés hővisszanyeréssel vagy hőszivattyú felület hűtés-fűtéssel.
Mivel itt a gépek bekerülési költsége a 800e-1,3 millió sávban van.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #9932 üzenetére
Ennek ellenére csak ajánlani tudom őket, minden menet közbeni problémát javítottak.
-
Mezga Aladár
veterán
Csak az utolsót.
Kijöttek korrekten a megbeszélt időben, felszerelték a klímát, odafigyeltek a kívánalmaimra, minden ok.
Fizetek, majd kiderül nincs garifüzet. Egyeztetünk, küldik postán. Megjött, ÉS eldobtam az agyam az elején üzembe helyezési dátum 03. 07. , egy lappal beljebb 03 09.
Az üzembe helyezési lapon az ál,l 30 belül vissza kell küldeni. Hova, kinek, miért nekem?? Egy kukacos szerelő a 2 nap eltérés miatt megkérdőjelezheti a garanciát. A hivatalos papírokban, (számla garfüzet) miért nem találom a garancia időtartamát. Készülék, telepítés.
Van mit javítani.UI: a készülékre szóló gari leirást megtaláltam de a + 2 év kompresszor és 5 év telepítési garanciáról, sehol semmi.
-
z123456z
őstag
válasz
Mezga Aladár #9929 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz? Csak okulásképp, hogy egy laikus mire figyeljen. Feltételezem apróságok, de mégis. Köszönöm.
-
Mezga Aladár
veterán
Az elmúlt hónapban két lakás klímatelepítésénél vettem részt aktívan. Mindkét esetben a Pannonklíma volt az eladó/telepítő. Azt lehet mondani kb 90% elégedett voltam. A maradék 10% a menet közbeni hibák miatt van/volt. Sok sikert kívánok a cégnek, de felhívom a figyelmet, (miután mind két esetben voltak/vannak hibák) az adminisztrációjuk javítására.
-
samui
csendes tag
Valóban elírtam 24dB 282m3/h mozgat! A lényegen nem változtat.
FUJITSU ASYG 12 LTCA / AOYG 12 LTC -20 c-ig
870x282x185
m3/h 850/670/550/330
dB/ -- 43 / 37 / 32 / 21eurovent: -10 4kw 2,52cop -20. 3,63 kw 1,84 cop
------------------------------
MITSUBISHI MSZ-FH35VE - 15C-ig925 x 305 x 234
m3/h 792/552/384/282/240
dB/ 42/ 39/ 29/ 24/ 21eurovent: -10 3,6 kW 3,10cop -15. 3,2 Kw 2,60 cop
-------------------------------
Gree U-Crown Inverter GWH12UB -30 c-IG860x305x170 mm
m3/h 850/550/490/420/370/320/290
dB/ 43 / 38/ 36 / 34 / 31 / 23 / 20eurovent:?
-
samui
csendes tag
válasz
Acheron #9907 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Jobban átnézve az adatokat a Fujitsu ASYG12LTCA/AOYG12LTCA L 21 dB 330 m3/h levegőt tol ki!
A MITSUBISHI MSZ-FH35VE meg 29dB 282m3/h mozgat!Ez azt jelenti, hogy a Fujitsu halkabb ventilátor mellett nagyobb teljesítményt ad le vagy esetleg a Mitsubishi kevesebb levegőt mozgat meg, de magasabb hőmérsékletű levegővel?
Van erre valakinek rálátása? Meg lehet ezt tudni?
-
válasz
Igen, a Fuji klímák is jók. (Mitsubishi, Toshiba szintén)
-
válasz
J3/RX35K komolyabb modell, windy is azt írta, hogy jobb a kültérije.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Hogy a tavalyi meg az idei Daikin közt mi a különbség, majd leírja egy klímás.
A tavalyinál volt ahol a kültériben valami cső hozzáért a kültéri házához, és így hangosabb volt. Ha jól emlékszem. -
MortalVenoM
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, klímaválasztáshoz, elsősorban fűtési célra! A lakás 50m2, a nappaliba (kb 30m2) szeretnék egyet és a hálószobába (kb 12m2) egy másikat (többi helyiségben mennyezeti infrafűtés lesz). A lakás könnyűszerkezetes, jó szigeteléssel.
DAIKIN FTXB35C/RXB35C és DAIKIN FTXB25C/RXB25C klímákat néztem ki. Ajánlották "hozzáértők" ezek helyett a DAIKIN FTX35J3/RX35K és DAIKIN FTX25J3/RX25K klímákat, de nem látok közöttük lényeges különbséget, csak az árukat. Ajánlottak ezeken kívül még FUJITSU ASYG09LMCA/AOYG09LMCA és FUJITSU ASYG12LMCA/AOYG12LMCA klímákat, de korábban mindenhol az hallottam, hogy csak a DAIKIN jó, nem tudom, mennyire van ez valóban így.
Örülnék, ha segítenétek hozzáértésetekkel, hogy a legjobbat tudjam kiválasztani! -
BlacKSouL
addikt
válasz
Nerazim #9913 üzenetére
El tudom képzelni, ahogy államvizsgán megkérdezik az épületgépészettel kapcsolatban: "És akkor mondja el mit tud a klimatizálásról?" Válasz: "Hát, nem ajánlom mert szárítja a levegőt". "Köszönjük, kitűnő, alapos, részletes válasz, jeles."
1) A nem inverteres vajon nem szárítja? (De.)
2) Hűtés és szárítás üzemmódban szárítja, fűtésben nem szárítja, de ha mondjuk egy nyári zivatar után kellemetlen 80% a relatív páratartalom, és azt szárítja az emberi szervezet számára ideális 40-50 körülre, akkor az rossz? (Nem, ez a klimatizálás egyik lényege, hogy a hőmérséklet mellett a nedvességtartalmat is szabályozza, csökkenti)
3) Tudja vajon hogy mit jelent az inverter, és hogy működik az inverteres klíma és miben különbözik a nem inverterestől?A tapasztalatok azt mutatják, hogy ésszel és rendeltetésszerűen használva az inverteres klíma csak annyira szárítja a levegőt nyáron hűtés üzemmódban, amennyi éppen megfelelő.
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom merre laksz, de inkább hívj ki vagy 2-4 klímás céget felmérésre meg árajánlat adásra, mert ahogy írták is, lehet neked valami más megoldás kellene.
bopejape
A Dakin mindent visz. Cserébe valami szürke importos.
Nerazim
Kicsit szárítja nyáron, mikor hűtesz vele. A régi ON/OFF klímák, na azok brutál szárítottak.
-
bopejape
csendes tag
Sziasztok,
egy 42 nm2-es lakásba szeretnék légkondit rakni. A lakás a 22. emeleten van egész nap süti a nap.
Az alábbi termékeket néztem ki:Daikin FTXB35C/RXB35C - 177.000
Gree Comfort Plus 3,5 Kw - 174.000
Gree Trend 3,5 Kw - 157.000
LG eco Plus 3,5 kw - 179.000Milyen sorrendet állítanátok fel, illetve van-e jobb javaslat ebben az árkategóriában.
Sajnos Szolnokon van a lakás, ott kicsit kevesebb a választási lehetőség, mint Budapesten.
Köszönöm
-
Male
nagyúr
válasz
asha07lcc #9910 üzenetére
LTCA tulajként ezt csak megerősíteni tudom... ha szükség van rá, akkor iszonyúan tudja tolni a meleget.
( már az adatoknál trükkös, hogy ugyan 2.5kW-os kategóriában indul a 09LTCA, de a fütőteljesítménye 3.2kW, ami több, mint az átlagos 2.5kW-osoké, pl Daikin FTXS25K vagy Daikin FTX25JV csak 2.8kW-os fűtésben... így nézve már az ára is sokkal barátibb ). -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Inverteres klímával kapcsolatban kérdeztem egy gépészt és azt mondta, hogy szárítja a levegőt ezért nem ajánlja. Tapasztalatok? -
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Családi ház klimatizálásához keresek klímákat. Az előzetes felmérés alapján az alábbiak kellenének:
1 db 5 KW-os (nappali, étkező, konyha)
1 db 3,5 KW-os (emeleti nappali)
5 db 2,5 Kw-os. (szobák)Mit és mennyiért ajánlanátok?
-
asha07lcc
tag
válasz
Acheron #9909 üzenetére
A Mitsubishinek és a Fujitsu LTCA-nak szinte fillérre azonos(300 felett épp csak ársáv) az ára nálunk. Ez tehát semerre sem befolyásolhatja a vásárlót
Abban igazad van, hogy mellényúlni ezekkel már egyikkel sem lehet.
Fűtőteljesítményben viszont jelentős az eltérés az LTCA modell javára. Igaz akkor roszabbak a COP értékek, de ha azonos teljesítményen megy mint a Mitsu kb ugyanaz. De van benne tartalék.
Látszik a kétféle koncepció a vezérlésben az egyik(Mitsu) a jü hatásfokra és a korlátozott teljesítményre épít a Fujitsu esetén egy darabig(kb a Mitsu telj leadása) ugyancsak takarékos , majd ha teljesítmény kell azt az igényt is kiszolgálja. Szerintem ez lényeges szempont egy fűtésre vásárolt gép esetén.
-
Acheron
őstag
válasz
asha07lcc #9908 üzenetére
Nyilván nem, nincs is ezzel semmi baj. Egyébként senki nem bántotta a Fuji LTCA -t, kitűnő készülék, nekem is ez volt a másik lehetőség a kalapban.
Azt is elhiszem, hogy az EF adatai nem olyan jók, mint az LTCA -é (ha ezért lett egymás mellé téve), épp csak fentebb az FH -ról volt szó, számomra annak az adatai meggyőzőbbek voltak. Emellett sok szubjektív apróság - küllem, szín, hang, energiafogyasztás, funkciók és persze nem utolsósorban az ár. Nekem erről van tapasztalatom, ezért merem ajánlani, anélkül, hogy leszólnám a másik - szintén nagyon jó - készüléket.
Mindemellett lássuk be, ebben a kategóriában mellényúlni egyikkel sem nagyon lehet
Ha pedig kifejezett igény, hogy extrém hidegben is tudjon fűteni, akkor nyilván azok közül kell választani, amik ezt meg tudják lépni - ebben pl a Fuji -5 fok előnyben van (a -15 fok alatti napokon) -
Acheron
őstag
A MITSUBISHI MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE készüléket csak ajánlani tudom ebben az árszegmensben, nagyon sokoldalú készülék - kifejezetten fűtésre van optimalizálva, az energiahatékonysága egész kiválló. Tud gyorsan is fűteni, csendes is, ha már csak "szinten tart", alig hallani a hangját.Mivel oldalirányú légterelésre is képes (ezt többnyire az e feletti kategóriák tudják) a szoba minden zegét - zugát bemelegíti. Nem csak azt tudja, hogy a szobában vagy -e, hanem hogy azon belül hol - ennek megfelelően vagy oda fújja a levegőt - vagy éppen pont oda nem, ezt te döntöd el a távirányítóról. Reggel ébredésre meleg van, munkából hazaérkezésre meleg van - heti program szerint. Nekem bevált.
Ha nincs más fűtés, akkor valóban érdemes lehet olyan modellt nézni, ami -15 alatt is képes fűteni (bár kis hazánkban viszonylag alacsony az ilyen hőmérséklet alatti napok száma). A klímafűtés a kandallót ugyan (szerintem) nem űbereli, de sokkal kényelmesebb, a gyerkőc is semmi perc alatt meleget csinál vele (egy egész gombnyomás).
Ha Budapest környékén laksz, írj rá windy -re, biztosan tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest