- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
válasz
Lorden #71371 üzenetére
Engem rábeszélt a klímás a Fisher Nord-ra, mivel nem volt vele tapasztalatom, így belementem. Nálunk egy 35 nm-es nappaliban van. Napközben annyira nem tűnik fel, de este már hangos, nem lehet mellette tv-t nézni. Nálunk a földszint elég nagy, egybenyitott tér. 35 a nappali, 20 az étkező, külön egy konyha, kis folyosó és lepcsofeljaro. Ilyen időben kifűti a nappalit, etkezot, lépcsőt, és a fenti szobákban is simán érezni, hogy jön fel a meleg. Kisgyerek mellett kell, hogy menjen reggel és fürdési időben. Hideget is elég durván tolja amúgy. Nekem ez az első klimam, nem tudom hogy egy dragabb mennyivel lenne csendesebb. De lehet ezt elraknam az etkezobe és helyette egy kisebb, jobbat tennék be, bár lehet annak is zavarna a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest