Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
abrax1
csendes tag
válasz
zhit86 #55242 üzenetére
Megintcsak nem szakértőként, de lelkes utána olvasóként írom:
c) a Compact annyit jelent, hogy valamivel kesekenyebb, mint a hasonló kisebb szegmensben lévő klímák átlaga - ez gondolom akkor fontos, ha pont 10 centin múlik és csak 80-valamennyi centid van beépítésre 90-x vagy annál több helyett.
Itt látni pl:
https://www.panasonicproclub.com/uploads/GB/catalogues/untitled%20folder/EU%2020P%20RAC%20FULL%20RANGE_END%20USER%2022%20LR.pdf
779mm az a "kompakt" szélesség. (még pl. az Etherea 870)Kézzel szerintem mindegyik normális klímánál lehet állítani a lamellákat vízszintesen.
A TZ PM2.5 szűrőjére valaki azt mondta itt nemrég, hogy egy vicc. Egyikben sincs többréteges HEPA szűrő, mint egy rendes légtisztítóban, az tuti. Én eddig a Panasonic Etherea -t néztem, abban van valami technológia ami úgy ionizál-bármit csinál, hogy hatékonynak tűnik, de ebben se vagyok biztos, és az már az egyel feljebbi kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest