Új hozzászólás Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

válasz jim bcs #23813 üzenetére

Így igaz, nem volt, miután a legutolsó alkalommal összevesztem a klímásokkal, mivel csak fújkáltak,
    semmi komoly pucolás,mint addig egyszer sem, és már akkor sem volt tiszta teljesen a mokuskerék.
    Valamint kifogyott az anyag a flakonból és nem voltak hajlandóak kimenni a kocsiba egy másikért.
    Valamint a kültériből kifújni, kiszedni a pöhéket mondván azt nem kell.
    Ezzel elbuktam a 10 éves Gold garit, de nem érdekelt, mert nagyon felbosszantottak.
    Ha mind a 10 évig megy az évi 2 karbantartás, akkor 2 szer fizettem volna ki az árát, 100 000 körül volt annó ez a klíma.

Ami az érdekesség, hogy azóta romlott rengeteget az állapota, mióta egy másodpercet nem használtam fűtésre, mert megszületett az unokaöcsém, és erősebbre volt kapcsolva a fűtés, ill. az átmeneti időben is ment.

Tehát a klíma ált vagy min. 8 hónapot immár vagy 4-5, éve és évről évre egyre koszosabb volt,
    a hőhullámot eltekintve nem volt használva, mert hangos és zavar éjszaka 26 dB amúgy.

Koszosabb volt a következő szezon elején, mint volt előző év őszén, nem értem, a szűrők tiszták voltak mindig.
    Minden alkalommal kiszárítom ventivel 1 órán át ha kikapcsolom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés