Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 16:15:37

LOGOUT.hu

Szerkesztés alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1190) Martin97 válasza Teodor52 (#1189) üzenetére


Martin97
aktív tag

Fejegység, kábel téma:

A kisebb fejegységeket azok az eszközök, amik a névleges maxnál többet fel tudnak venni 100%-ra terhelik, ami nem feltétlen gond. Csak annyit jelent, hogy nem lesz beton stabil a fesz. a rosszabb minőségű vagy régebb óta használt fejek esetén.

Feszültség, áramerősség: Nyilván az a legoptimálisabb, ha ugyan akkora a fej feszültsége, mint az eredetié, de +/- 5-10% eltérést gond nélkül letud kezelni (anélkül, hogy az akkura bármilyen kihatása volna) az eszközben lévő töltőelektronika, ha meg nem, akkor egyszerűen lekapcsolja a töltést. Nem kell félni attól, hogy az akku felrobban vagy sokkal hamarabb elhasználódik (amúgy is fogyóeszköz). Ez már jól kiforrott technika, mondhatni hülye biztos. Töltöttem már 6 voltos fejjel a lumia 610-esem (ami már jelentős különbség), és még mindig élek. :)

Kábel: Valami normális kábel kell ami átvisz 2A áramerősséget. Nem fog tönkremenni a fej, ha kis ellenállású a kábel, és jobban terheli. Ha meg igen akkor az anélkül sem bírta volna sokkal tovább. Rossz, vagy mókolt kábel akár az eszközt is viheti. (Bár ha valaki tud forrasztani, akkor simán javíthatók a megtört résznél.)

Személy szerint valami qc-s legalább 2A-es fejet ajánlok, hogy bármit feltöltsön a lehető leggyorsabban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.