Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
veterán
A fekete egy komoly és elegáns szín. Talán nem annyira játékos, de igazából egy komoly terméknek a fekete vagy még talán a fehér dukál, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
MODERÁTOR
válasz zetor2000 #20 üzenetére
Az, hogy neked egy szín nem tetszik ízlés kérdése. Az általad írt mx master tartozik inkább az alja kategóriába azért a pénzért.
De szólj ha találsz céllövöldében ilyen egeret mert akkor már megyek is.4nick8: bazira kommersz és unalmas a fekete szín bármilyen számítógépes kiegészítőnél
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
zetor2000
őstag
A felsőkategóriás termékek úgy is szoktak kinézni, hogy az ember automatikusan oda sorolja... Ezzel a "búcsús" lila-fekete átmenettel nekem nem tűnt felsőkategóriásnak. Ilyenek az 1 pálcás termékek szoktak lenni a céllövöldékben.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
A "legjobb" az eléggé tág fogalom. Amúgy szerintem jelenleg ~25-30 körül megállhatna a "legjobb" egér.
Kinek a legjobb? Nekem nem feltétlen, mert nem biztos, hogy rááll a kezem. Cserébe lehet, hogy kicsi, nekem szar a fogása. De lehet, hogy épp nagy, és azért nem jó. De miért lenne ez a legjobb? Nem lehet 3 géphez csatlakoztatni, mint az MX Mastereket, nem lehet az appon keresztül a 3 gép közt másolni (copy / paste)...
Ennek se biztos, hogy jobb az anyaghasználata. Az, hogy könnyű, nem jelent feltétlen jót, mert Borisz óta tudjuk, hogy a "súly a megbízhatóság jele. Ha beakad, még ütni lehet vele..." Akkus üzemideje se feltétlen ennek a legjobb...Azt én sem vitatom, hogy a Logitech egér nem ér annyit, azért is lepődtem meg.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
himpike
aktív tag
A lósz@r és a veréb, 2024 decemberi kiadás
-
Csandi
őstag
válasz zetor2000 #13 üzenetére
Miért mennyi lenne a jelenleg kapható egyik legjobb egér? Még nem is drága, ha pl. Viper V3 Pro-hoz hasonlítod, de még a Zowie U2 is drágább. Superlight 2-vel van egy árban ami pedig lényegesen rosszabb nála.
MX Master pedig pont nem ér annyit amennyibe kerül, azon kívül, hogy van rajta egy extra görgő semmit pozitívuma nincs, az összes szempont ami szerint nézzük, hogy egy egér jó-e abban elbukik (125 hz, talpak, súly, anyaghasználat stb.). Keychron M6 egy sokkal jobb vétel a saját oldalukról olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
aktív tag
Nincs sarga szemuveg az ajanloban.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
KAMELOT
titán
Elég gyenge felhozatal!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Uniross2
csendes tag
Mikulás a neve
[ Szerkesztve ]
-
Itt komolyan mindenki szipózott?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
laed
tag
Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
1 másik reklámban Coca-Cola volt....
-
veterán
Egyre jobb.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest