Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26230) szpeti40


szpeti40
addikt

Na megjött a Creative Sound Blaster X3 (Igazából már pénteken, csak melóhelyre kértem én meg közben lebetegedtem és ma került itthonra).

Én egy kis valamire számítottam képek alapján, de ez akkora mint a tenyerem :D
A talpa az nagyon tapadós, ahova leraktam az asztalra onnan nem lehet csak úgy arrébb lökni.

Na de a hangzása, hát én nem bántam meg, a progijával elég sokmindent lehet állítgatni, én még csak az EQ-ig jutottam el és még csak zenét hallgattam vele, játékokig még nem jutottam el.
De jelentős előrelépés van az alaplapi dörgető után :C
Kicsi állítgatás után az AKG-val egy 50MB-os flac-ot meghallgatva csendben vigyorogva bólogatós volt előtte az alaplapival meg csendben zokogós.
A Sony-nak már más a képe, az alapból is egy "diszkósabb" hangképű fejes, alaplapival sem szólt olyan rosszul, na itt végig vigyorogtam, igaz nem olyan részletes mint az AKG, de én nagyon szeretem ezt a fejhallgatót.
Összességében azt mondom, hogy eddig nagyon megérte a kártya, igaz még csak fél napja van meg.
A tetején lévő hangerő szabályzó a windows-ban is állítja a hangerőt, szóval nem kell varázsolni vele, hogy külön hangerő van mindkét helyen. Nemtudom mennyire általános az ilyen külső hangkártyáknál de nekem pozitív csalódás volt.

Azt néztem, hogy a Fiio felületén nem sok mindent lehet állítani, meg elég retro kinézete is van, na itt mindent lehet (szerintem, átlag zenehallgató vagyok, semmi extra).

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.