- Gurulunk, WAZE?!
- Árnyékos sarok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
-
mclaren777
senior tag
válasz snowdog #3571 üzenetére
Bizonyos esetekben tényleg sokat jelenthet az a 0.7 col hordozásnál, kilátásnál, vagy nem?
Ha az X950-nek nagyobb lenne a felbontása is, akkor azt venném de így egyszerűen csak nagyobbak a képpontok. Vagy annyival jobban látható?
Ráadásul valahol azt olvastam hogy az X950 kevésbé kontrasztos (mint az X850), plusz gondolom mikor pattintod vissza a tartóba kevésbé nyeklik, hullámosodik a kijelző (még ha egy pillanatra is). Árban minimális a különbség. Aksi fele akkora az X850-ben, de ha veszek egy tartalékot és cserélgetve töltöm akkor ugyanott vagyok, sőt ez a 2db 900-as összesen lehet kicsit tovább is bírja mint a belső 1800-as.Szerintetek?
-
mclaren777
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem egy 4.3 colos X850 lesz tartalék aksival (gyalognavihoz).
Ez még talán zsebbe is elég jól elfér (tokkal) és a szélvédőbe is kevesebbet takar mint egy 5 colos. -
mclaren777
senior tag
Szerintetek egy kisautó szélvédőjén jól látható egy 4.3 colos PNA? Vagy 5 colosat érdemes venni?
-
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #3544 üzenetére
X820/X850-en kívül tudtok olyan PNA-ról, melyben cserélhető az akkumulátor?
-
mclaren777
senior tag
válasz snowdog #3542 üzenetére
Cseles
Utána gondolkodtam is rajta hogy ez elég valószínűtlen, akármilyen korszerű is legyen egy ilyen chipset. Valószínű tényleg ilyet használnakMás:
Szerintetek Wayteq X850 vagy X950? (azt hiszem autóban és gyalogosan is használnám)
Aksin és kijelző méreten kívül van különbség?
Pl. Fényerő, kontraszt stb.?[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz snowdog #3538 üzenetére
Akkor nemhiába agyalok a dolgon már egy csomó ideje és mégsem találok semmit!
Amúgy kicsit OFF, de hardveresen föl tudja venni a versenyt egy telefon (mondjuk 80-100 K kategória) GPS-e egy Atlas IV / V -el?Voltam MM-ben, ami a -1 szinten van egy nagy betontömb plázában (ablak stb. nuku) és egy Wayteq X850 még ott is kb 20 mp.-en belűl talált 12 holdat! Azt hiszem a többi PNA készülék is látta hogy hol van. Egy telefon vajon tudja ezt?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan kis hordozható készüléket amiben gyors, pontos autózásra is alkalmas GPS vevőegység van (valamint telepíthető rá Topmap-ot használó naviszoftver), 3-4+ colos a kijelzője, emellett van benne WIFI, valamint elmegy aksiról legalább 1,5 órát.
Jó lenne ha lenne rá gari (használt esetén) és minél kevesebből kijönne.Régi PDAk-ra sajna nincs garancia, valamint max. 64 MB RAM -mal látom őket, ami szerintem elég soványka
-
mclaren777
senior tag
válasz Lotusomega #3509 üzenetére
Az x950-es aksija ha jól tudom kb. 2x-olyan erős.
A többi kérdésre én is szeretnék választ kapni.X950+tok még nem túl nagy ha néha zsebben is hordanám?
-
mclaren777
senior tag
válasz runner 125 #3500 üzenetére
Netbook túl nagy. Nem táskában, hanem zsebben szeretném húzgálni.
Ha nem kapok WIFI-s PNA-t vagy egy normális PDA-t (legalább 128 MB Rammal, garival) akkor lehet mobilt fogok venni, viszont:
HD2 nekem már túl drága. Inkább egy Omnia2-re gondoltam.
Kb -35K és GPS + WIFI célokra az O2 is elég jól használható nem? (kijelző -0.6 col)
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz runner 125 #3498 üzenetére
Pedig szerintem praktikus dolog lenne, mondjuk olyan embereknek, akik jobban szeretik ha a telefonjuk zsebrevágós, nem olyan sérülékeny mint egy PDA-telefon, kicsi és könnyű. Viszont néha szeretnének autós-gyalognavigálni + néha bent a városban megnézni valamit a neten. Szerintem erre praktikusabb egy külön eszköz egy PNA/PDA személyében.
A klasszikus PDA-k sajnos úgy látom teljesen kihaltak, N800-ból pedig egy darabot sem látok még használtan sem.
Szerk: Egyébként X990-ről lehet már tudni mikor kerül a polcokra és kb. mennyibe fog kerülni?
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
A mára kifutott Wayteq N800-on kívül létezik olyan PNA ami tudja a WIFI-n keresztüli netet?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy mindegyik navi szoftver tudja a felhasználó által hozzáadott POI-kat?
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz BullZeye #3201 üzenetére
Basszus, ez rosszul hangzik
Ez a remegés szerintem engem is idegesítene. Ez akkor nem típushiba? Régebbiek nem ilyenek voltak? És pl. az X820BT?
Mert eleinte azt néztem ki, csak úgy látom már egyre kevesebb helyen kapni, utána meg már megtetszett a nagyobb aksi és kijelző.Azt hiszem itt olvastam azt is hogy mostanában az X920Bt fölfogatását is megvariálták.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
WayteQ X920BT ről mi a véleményetek?
Van jobb nála ár/érték arányban hasonló árkategóriában?
Jár hozzá USB kábel? - Mert sok helyen nem említik. -
mclaren777
senior tag
válasz kalcika #2842 üzenetére
Az N800 jó kis kütyü lenne de a chipsetet leszámítva azt már úgy érzem nem használnám ki, nekem fölösleges akkora tudás.
Én egy X820BT-ra gondoltam, csak az 1 év gari nekem kicsit kevésnek tűnik.
Tényleg lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nem menne föl a CE 6.0 SP1 egy CE 6.0-ás készülékre valahogyan? -
mclaren777
senior tag
válasz kalcika #2834 üzenetére
Köszi a részletes választ!
Én is jónak ítélem meg a Wayteq PNA-kat mivel sok jót olvasok róluk, viszont ami miatt elbizonytalanodtam és a CNS felé kacsintgatok:
-CNS-re általában 2 év gari is van
-Ha jól olvastam újabb CNS-eken pl. Zen a WinCE 6.0 SP1-es verzió van és állítólag ezen elfut több WinCE 5.0-ás program mint a sima CE 6.0-án.
-a proci itt még erősebb: AT840 532MHz
-GPS vevő chip: nem SirfAtlasIV hanem SirfGRF3i+ ami állítólag már Galileo és EGNOS képes és valamivel pontosabb (Tudom jól hogy az előbbi rendszer még építés alatt van és egy jó ideig még lehet nem is lesz kész, de én nem bánnám, sőt - ha GPS mellett Galileo-t is tudna a kütyüm.
-Windows rendszer elérése menüből ("buherálás" nélkül)
-Van hozzá hálózati töltő is alapból.
Hirtelen ennyi pozitívum jut eszembe a CNS javára, viszont van hátránya is:
-128 helyett "csak" 64 MB RAM - vagy elég ennyi is mindenre?
-csak 64 MB belső tárhely, szóval egy SD kari mindenképpen kell hozzá
-nincs akkora kialakult fóruma a márkának itt a Ph!-n mint a Wayteq-nek.[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy PNA-t. Szerintetek Wayteq vagy CNS legyen? Sajna nem nagyon tudok dönteni. Melyik márka jobb, megbízhatóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest