Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
Első hszt elolvastátok?
Egy addiktól tán elvárható lenne. ZENEHALLHGATÓS sztereó fülesekben fogsz itt segíséget kapni. Sztílszérízhez meg bíchez itt senki nem fog szólni.
-
Armando_19
őstag
válasz
mojito
üzenetére
Kolléga kérdésére engem is érdekelne a válasz, már ha méltat rá valaki

Úgy látom ide is már csak chatelni jár mindenki. Értelmes választ nem igazán látok egyik laikus ember kérdésére sem. -
theuprising
tag
Hali
Szeretnék venni egy jó minőségű fejhallgatót 20k-ig.
Nem szeretnék viszont sem külföldről rendelni, sem pedig józsihoz szóló garisat venni itt a PH-n. Elsősorban house, progessive és techno zenékre kellene, tehát az ütős mély az fontos. Ki mit ajánl? -
krichd1
addikt
válasz
Kingfisher1
üzenetére
Shure SRH940.
(#48783) Audison: Mert ha zenét szerkesztenék, biztos beszereznék egy ilyet. Hibákat jól megmutatja.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Ideiglenesen egy hétigg van nálam használatban egy HD 201-es fejhallgató, aminek elég lötyögős a pántja és emiatt nem simul a fülem köré, iszonyat nagy nyílt rész tátong a fülem mögött ha felveszem... Az lenne a kérdésem(lehet hülye kérdés, de gondolom megkérdezem, hátha van rá megoldás) hogy lehet a pántot szorosabbá tenni? Hiába állítom be az én fejméretemre, elég tré úgy is... Szóval van valami trükk, vagy mod, amivel szorosabbra lehet csinálni a pántot?

szerk.: Jöhet akármilyen mod, fateromé a fejes, neki meg mindegy mit csinálok vele, a tv-hez használja csak...
-
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
4 féle verzióban beszereztem most. Az egyikben nem torzak csak a magasak.

(#48759) bajnokpityu: Értelek.
Én úgy vagyok vele, hogy némi közép orientáltság nem fog megártani a Beyereknek. A D100 is ilyen, az M-DAC is (bár az kevésbé).(#48761) Epf: Megtisztelsz, de nincs profi fülem.
Ráadásul Nyíregyházán vagyok. Csak arra gondoltam, hogy egyszer hátha összefutunk valami találkozón, akkor szívesen meghallgatnám. Úgyis az a lényeg, hogy neked így jobban tetszik. 
(#48769) mcs: Folyamatban... Még egy kis türelmet kérek!
(#48770) kammerer: Eddie Jordan legalább akkora bohóc, mint PSY. Összeillenek.

-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Abba a fogad beletört volna, ha megpróbáltad volna deformálni.
Mondom, az prímán volt elkészítve. Abban egyetértek, hogy az E5x széria nagyon jól sikerült volt. 
Értem.

(#48775) bajnokpityu: Abszolút. Azért is írtam, hogy a beyer enyhén V a HD800-hoz képest, amihez a magasok emeltsége is hozzátartozik. A HD800 meg összességében a K701-hez áll közelebb, attól a magasaiban tér el jelentősen. A K701 meleg, lágyan kerekített felül, a HD800 inkább nyersebb, szárazabb, de legalább nincs csúcsosan megemelve, mint a beyer.

De hozzáteszem rögtön, a beyer is nagyon tetszik nekem, de inkább a seni-t preferálom szubjektíven.

-
bajnokpityu
félisten
-
baluka26
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Cserébe az edzett acél általában rideg, könnyen deformálódik, a tapintása kellemetlen (főleg hidegben), mondjuk a megmunkálása egy ilyen darabnak nem vészes, de az előállítási költsége is nagyobb, mint egy jó műanyagnak.
Nekem E51 volt, most anyunál teljesíti a szolgálatot. Jó kis szériák voltak a kis 50-es E-k.Csak mélyben (és kényelemben) tökéletes nekem

-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Nekem volt egy E50-em, edzett acél hátlap érdesített felülettel. Azt a minőséget azóta sem láttam. Nem horpadt, nem karcolódott. Jó a fém bárhol, ismétlem, bárhol, csak tudni kell használni.
(#48771) baluka26: Dehogynem. Pont annyira szívlelem, mint akit példának hoztál fel mellette.
Hogy a vitához szóljak: a T1 jobb, mint a T70, nagyon hasonlít a HD800-ra, attól inkább enyhén V karakter. Én szerettem azt is, de sokkal kevesebb műfajt tudna megenni mint a seni. Bodz meg fan, szereti a beyerét, és ez így is van rendjén.
Balu: amúgy meg arra gondoltam, hogy a tökéletes nem szokás eladni.
-
törölt tag
-
Kingfisher1
tag
válasz
Kingfisher1
üzenetére
Esetleg az RP-DH1200 -at mennyire ismeritek? Érdemes megvenni?
-
Kingfisher1
tag
Sziasztok!
Számítógépes zeneszerkesztésre kellene egy jó fejes. Eddig Technics RP-F200t használtam, de elajándékoztam. Jelenleg laptopról nyomom. Ártól függetlenül várok ötleteket. Külföldi is jöhet. Köszi
Sajnos a Technics-en kívül nem ismerem a mai menő fejeseket, róluk pedig nem sok újat hallok mostanában. -
sziasztok.
olvastam az első hsz-t.ajánlanátok nekem egy jó fejhallgatót?
az a baj azt sem tudom most melyikek a jók. két sennheiser HD201 ment szát. egyiket a kutya rágta szét másik kábelét a húgom nyírta ki. most kipróbálnék valami más márkát.
otthon szeretném használni főleg játékhoz és filmezéshez.
esetleg még zenéhez de az annyira nem fontos.
kb egy 10es szánnék rá.
vezetékes kéne mindenképp.
Circumaural legyen és zárt.
mikrofon nélküli.
ja és nemtom ez hogy áll manapság de lehetőleg olyan lenne jó aminek csak az egyik füléből jön vezeték.
újat szeretnék venni.asszem ennyi. előre is köszi a segítséget.
mint hozzá nem értő ezeket nézegettem.: Pioneer SE-M390 AKG K511 AKG K77 Superlux HD-662F
tetszenek. de majd ti megmondjátok a tutit. -
szakibá...
senior tag
Sony XB500. Tudtam, hogy sok mélyre számíthatok, de ezt tapasztalni mégis más. Jó minőségű, de rettentően sok. A mélytől eltekintve nem is olyan rossz. Most is bebizonyosodott, hogy a párnának mekkora jelentősége lehet, ez a sok mély ennek a nagy, puha, vastag párnának köszönhető, a kagyló elenyésző helyet hagy a membrán mögött. Nagyon kényelmes, de izzasztó lehet, egyénfüggő. A legérdekesebb, hogy nagyobb hangerőn kiegyenlítettebnek tűnik, mintha nem arányosan hangosodna a mély a többi tartománnyal. Aki hangosan hallgat stúdiókban kutyult zenéket, az ezért szeretheti, halkan egyszerúen hallgathatatlan. Van egy elméletem erre: a nagyon könnyű kagylót a rendkívül puha párnával a nagy membránkitérés képes mozgásba hozni, vagyis nem adnak a membránnak megfelelő megtámasztást, ezzel ellene dolgoznak és csillapítják a mély hangokat. Ilyenkor a párna masszírozza az arcomat, a kagyló tapinhatóan mozog. Tehát azoknak ajánlom, akik hangosan szeretnek olyan zenét hallgatni, ami nem törekszik afféle természetes hangzásra, mint pl. a komolyzene.
-
bajnokpityu
félisten
De bizony kompresszalas ezerrel, de nem torz. Bar ma akarmit le lehet tolteni. Meg barbert is szedtem le tulvezerelve. Adele meg surubben elofordulo. De nem kene rossznak lennie a magasanak.
Lehet szarul vettem fel de igazgattam is. Nekem mindket beyerrel magasabb tonusban enekelt.
En nem akarok rossz tonusu dacot erositot. Csak h jo legyen a fules. Nyilvan mindben van hiba de azert probalom minimalizalni. Essence tuningot is felig visszacsinaltam, mert elszurta a tonust. Ad900al nem tunt fel, csak utana.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A Beyernek nagy gyártási szórása van?

Ezt úgy mégis kik mondják? -
Rumcsaka
tag
Gyerekek a zene szeretete komoly függőséget okoz

-
Bodz
nagyúr
pityu:
T1 szúrós magas, vékony Adele: Felhelyezés függő is a dolog, mivel elég rendesen meg van döntve a driver benne, nem ár pontosan célozni.
Egyébként remélem nem az Adele albumok alapján jött ez. Azokon az albumokon valami amúgy sincs rendben a magasakkal. Vagy egy közép orientáltabb, teltebb hangú DAC/erősítő kell elé.
Ezzel nem azt mondom, hogy a Beyer féle magasak nem zavarhatnak valakit.
(#48748) Epf: Grat még egyszer, ügyes vagy.
Egyszer szívesen meghallgatnám a moddolt Renkforce-t! 
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Objektív jóságába hogy számítana már bele?
A kényelem egy teljesen szubjektív dolog. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
Csak, hogy kötekedjek még egy kicsit.

A kényelem beleszámít egy fejhallgató jóságába ?
Szerintem bele.
Akkor mi van pl. a K1000-el ?(#48751) baluka26
Akkor objektív jóságba nem számít bele, hogy
objektíven is kényelmesebb a HD800, mint a K1000 ?
Persze a hangba nem számít bele. (De egy idő után a kényelmetlenebb fejes rosszabbul fog szólni a hallgatónak.
) -
Epf
tag
Mikor megvettem még tetszett. Elkezdett zavarni, hogy valószínűleg a zártsága miatt olyan mintha valami nyomná a fejemet. (Nem tudom jobban kifejezni.)
Közben elkezdtem az erősítőt módosítgatni, de rájöttem hogy az teljesen jól szól. Kaptam kölcsön egy régi AKG K-240 Monitor (600 OHM-os) fejhallgatót, amiben szépek voltak a magasak.
Na ekkor szedtem szét a Renkforce -ot, hátha lehet benne valamit hangolni.
Onnan már adta magát a dolog, a ház kialakításán lehetett látni hogy több irányú felhasználásra készült.
Ha nincs zárva a ház a membrán könnyebben mozdul+ nincsenek visszaverődések.
Az üvegfátyolt azért kapta, hogy valamennyire fékezze a membránt nagy kitéréseknél (mély hangoknál), mivel nem ismerem a driver saját csillapítását. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Az árat ki kell zárni, és nyilván olyan körülményeket kell teremteni, hogy az adott eszköz legyen a szűk keresztmetszet.
Ezek csak célok, ami felé szerintem a lehető legközelebb kell kerülni.
Az objektív jósághoz semmi köze a pénznek szerintem.
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
Nem biztos, hogy egy retro dj mindenki szerint rosszabb, mint egy T1.

Mi van, ha telefonról hallgatja a kedves jelentkező ?
Netán az ár is szempont valakinek ?(#48747) baluka26 :
és lesz is pénz mindenekinek olyan rendszert építeni, ahol nem a fejes a szűk keresztmetszet ?
Jaa, tényleg az árat ki kell zárni.Honnan tudod, hogy mikortól az adott fejes a szűk keresztmetszet ?
Vagy teszteljünk mindent több milliós fejes rendszerről? Olyan kinek van itt?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Hogyne lenne.
500 ft füles - Beyer T1. Mindenkinek jobb lesz a T1. Nyilván kisarkítva. -
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mindenki azt hallgatja. Nem is ezzel volt itt a gond.
A Beyeres szórásról valami linknek én is örülnék.(#48738) baluka26: Most erre mit is mondjak?

-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
beyernek is jo nagy szorasa van hangilag

Imádom az internet szabadságát!!

Vagy más néven a hülyeség szabad áramlását -
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Én mondtam, hogy jobb a T1 és a T70 sosem éri utol, mindegy mi van előtte, mennyit járatódik.
Erre baluka reagált, stb. Olvasd el!
Igazából nézőpont kérdése, hogy valójában honnan is indult ez az egész. 
Persze, nyilván a szubjektív dolgok döntenek. De tök objektíven írtam a véleményem a két fülesről.
-
bajnokpityu
félisten
Nezd, tetszik ennyi. Nekem utolso fulesek egyike,amit megvennek, neked meg a hd... en csak elmondtam benyonasaimat. Engem irrital muhangja, ennyi. Te meg hianyolnad amit megszoktal. Mindenki hallgassa, amit szeret..
Egyebkent azt mondjak akg mellett a beyernek is jo nagy szorasa van hangilag. Akg melyben szor, ez meg font. Siman lehet,h tied normalisabb.
Big: en mondtam h kevesse zavart a t70 mint a t1. Feltetelezve milyen lesz bejarva. De egy kicsit leragott..
-
bigmasterg
addikt
Én sem T1-et, sem T70et nem hallottam még.
úgyhogy én bármit elhiszek
De ki mondta, hogy jobb a T70? Bár volt korábban valami hasonló.

Olyan amúgy nem lehet, hogy objektíven jobb, de szubjektíven nem? Hogy valakinek nagyon nem jön be az objektíven jobb fejes karakterében valami, azonban egy olcsóbb fejest sokkal élvezhetőbbnek tart ?
Gondolom már megint terelek és teljesen másra válaszolok mint az eredeti téma.
_
bajnokpityu : Ez másodpercre egyszerre ment.
Hallgass már meg valahol, valamikor egy rendes Stax-ot is. SR007 / SR009-et.
Kíváncsi lennék, hogy mit szólnál hozzájuk.
Meg arra is, hogy én mit szólnék hozzá. -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Jobban végiggondolva... Egy nyers T70 rövid meghallgatása után akarjátok itt nekem bemagyarázni, hogy biztos lehet majd olyan jó, mint a T1... Ne már! Fan üzemmódban vagyok (ilyen se volt még...), innentől vigyázzatok velem!
Ilyen alapon majd a nálam lévő Wild is lesz olyan jó, sőt!! Ha valaki egyszer leírná, hogy jobb, mint a HD650 pl, akkor egyöntetűen lenne hülyének nézve. Pedig csak jobban tetszik neki... -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Úgy cakumpakk a fémeknek csak olyan tulajdonsága van szerintem, ami alkalmatlanná teszik telefon hátlapjának.
-
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Felejtsük el inkább a telefonos hasonlatot, maradjon amit alá írtam. Elfogadható ez válasznak a kérdésedre?
(#48724) bigmasterg: Szintén szelektíven olvasol.
A fényes, fos műanyagról volt szó, ami szintén karcolódik, sőt még az ujjlenyomatot is gyűjti. Gondolom már te is találkoztál vele. Szóval a karcos alu és karcos, fényes műanyag párosból még mindig az előbbi nyer szerintem. 
Na de honnan is indultunk el? Hogy a T70 nem fogja utolérni a T1-et soha. Némi netezés után más szerint sem, valószínűleg a Beyer szerint sem, ha az árazást nézzük (ebből mi lesz???). Megkockáztatom, hogy schawo szerint sem, hiába tetszik neki jobban a T70. Ezt a véleményem továbbra is fenntartom. Már csak azért is, mert mindkettőt rengeteg időm volt/van hallgatni (jöhet az emlékezet becsap dolog...).
(#48725) Epf : Ez tök jól néz ki.
Van amúgy belőle gyárilag is nyitott változat a Yoga kínálatában. -
Epf
tag
-
bigmasterg
addikt
Most alu telefonom van és már kevésbé nyújt minőségi érzést, mint egy műanyag.

leejtéskor az alu horpad, ütődik, ha festett, akkor kophat és erősebb hardver mellett jobban is melegszik.
(Pl. fekete iphone5-ről iskopiklekarcolódik a festék és könnyen is karcolódik)Szóval elsőre szép, de kevésbé használható.
Fejesnél is megeshet, hogy elsőre ,vagy összehasonlító teszten jobb, de hosszútávon kevésbé használható, fárasztóbb.
-
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Miben jobb a HD580 a HD600-nál szerinted ?
-
baluka26
veterán
-
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Egy szálcsiszolt alu telefont miért tartunk jobb minőségűnek, mint egy fos, fényes műanyagot? Remélem érthető, hogy hová szeretnék kilyukadni!

Fejhallgatós szinten beszélgetünk. Egyfajta kiterjedtségre, se nem túl gyors, se nem túl lassú, elég (optimális?) lecsengéssel rendelkezőre próbálok utalni, ami persze megvan a legalsó tartományoktól teljes egészében (mondjuk tételezzük fel, hogy a hallásom rendben van és ezeket hallom is).
Nem, szakszavaim nincsenek erre, annyira nagyon a technikai oldala nem érdekel.
Egyéb kérdés? Van még bőven vérem...
Akkor miért is jobbak a D7000 mélyei a HD650-nél? Jobban tetszik vagy tényleg jobb is?(#48716) ntomka: Hm, az M-DAC se egy vadállat. Remélem azért jók lesznek együtt!

-
-
bajnokpityu
félisten
nézd,ez olyan,hogy teknikailag lehet valami akármilyen jó,ha b*ssza a fülemet,akkor nem akarom hallgatni. ribbon van minden lenti dobozomban,szóval elhiheted nem a magasok az ellenségeim.
ilyen lenne szerintem normális kiszolgálással az AT900 is. aztán lehet csökkenteni a felbontást, csövekkeldacporttalcanamppal,és nagy nehezen elérni,h ne legyen idegesitő,de közben fel lehet szállni olyan vonatra is,ami minden jobb forrást meghálál, és egyre csak libabőrösebb lesz,mert valóságosabb és zeneibb. ez döntés kérdés.
eddigi tapasztalatom szerint nem jó homokba dugni fejet, és leszedálni egy láncot, ki kell cserélni a hibát okozó elemet. különben világ végéig csak kütyüzik,csereberél az ember.
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Szép párosítás.

(#48709) baluka26: Szét tudom választani az objektív és szubjektív dolgokat. Ok, a tér nem kellett volna. Az valóban teljesen szubjektív.

schawo meg a tér együtt említve is brutális.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ráadásul Nyíregyházán vagyok. Csak arra gondoltam, hogy egyszer hátha összefutunk valami találkozón, akkor szívesen meghallgatnám. Úgyis az a lényeg, hogy neked így jobban tetszik.