- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Nem szakadt volt, rosszul fejeztem ki magam... Nem nagyon érintkezett a csatinál, és próbáltuk belőni a vezetéket, hogy mindkét oldali szóljon. Mondtam is hogy nem gáz ha nem szól, helyette mutattál nekem annyi jó fejest, hogy az agyam majd el dobtam
Na mindegy... Akkor gyűjtögetek még egy kicsit pénzt az SRH-440-re
Köszi hogy írtatok! 
-
Satyricon
addikt
Nem a piros vonatra, hanem a régi kék vonatra gondoltam, amin elég nagy zaj van(félreértések elkerülése végett nem [erre] a kék vonatra gondoltam!
)Igaz nem sok pénzem lesz fizu után sem, lehet egyelőre beérem a kisebb testvérével, az SRH 240-nel. Ezt is hallottam már hogy szól, még Te mutattad, csak annak el volt szakadva a csatijánál a vezeték, emiatt annyira nem is tudtam kipróbálni, hogy szól eq-val, meg basszussal. Na meg akkor még nem volt okos telóm, hogy poweramp-pal kipróbáljam. Szóval ennél a tipusnál mi a helyzet? Mennyire mondható zártnak? És a plusz basszust mennyire bírja?

Szerk.: Au Technica-t mint márkát most felejteném. Nem azért, mert nem vagyok vele megelégedve, épp ellenkezőleg: IMÁDOM! Csak szeretnék magamnak egy Shure SRH fejest. Elsősorban azért, mert nagyon tetszik, másodsorban pedig azért, mert szép hangja van. Csak mivel nem lesz sok pénzem, emiatt lehet 240-es mellett döntök. Persze csak ha kellően zárt, ill lehet neki adni egy kis plusz basszust...
-
Satyricon
addikt
Üdv srácok
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy SRH-440-et. Régebben kipróbáltam a fejest, csak már nem emlékszem azokra a dolgokra, amik most érdekelnének a fejesel kapcs.ban, ezért feltenném Nektek kérdéseimet: Szóval... A fejes mennyire szoros, ill. mennyire mondható zártnak? Sokat utazom, és rosszul vagyok attól, ha a vonat zaját hallom, miközben zenét hallgatok... :S A másik kérdésem: Visszaemlékezve baromi szépen szól a fejes, de nekem kevés a mély. Lehet ezen a poweramp-ban lévő eq-val, illetve basszus felvételével javítani? Bírni fogja a fejes? Az utolsó kérdésem: Az Audio Technica ATH SJ-55-höz képest menyire hajtható könnyen?

-
Satyricon
addikt
A nem találás szót helyettesíteném azzal, hogy nem találkoztam(Ezer boccsánat) !Ami annyit jelent, hogy nem feltétlenül kerestem... Ha időm engedi és olyanom van, benézek ide a topicba, és olvasgatom a hsz-eket, melyik fejesről miket írtok.De amikor benéztem a topicba és olvasgattam a hsz-eket, ez idő alatt soha nem találtam erről a fejesről/márkáról semmiféle info-t, véleményt. Most már tudom miért...
Szerk.: Kösz a linket, megpróbálom lefordítani magyarra... Bár a fordítók is baromi értelmesen tudnak fordítani... És rájuk még azt se lehet mondani, hogy kva álmosak

-
Satyricon
addikt
Igen, átlagemberek vannak itt is, akik kenik-vágják a fejhallgatóval kapcsolatos dolgokat! Emiatt is írtam ide. Átlagember alatt azt értettem, hogy nem nézném ki némelyik ember öltözködéséből, hogy pont 50-70k-t költ egy fejhallgatóra(bár nem azt mondom hogy nincs ilyen), Mert ahogy elnézem, sok ember megelégszik egy 2000 ft-os sonyval, vagy sanyoval... De baromira nem ez a lényeg...

Am Pesten elég sok fejhallgatós emberkét látok nap mint nap, de soha nem találkoztam olyannal, aki Shure-t vagy Beyert, Audio Techn.-t, esetleg Superluxot használt volna... Inkább csak Sony-t, Panasonic-ot, és ilyesmi márkékat... Jah, meg skullxandy-t (nem megkövezni emiatt!
)Köszönöm véleményeteket, most már tudom, miért nem találtam hsz-t ezzel a fejessel kapcs-ban...
Szerk.: Én se piros színűt akartam, csak az volt az árgépen kitéve képnek...
-
Satyricon
addikt
Igen igen, én is többnyire a metron láttam ilyet 1-2 emberkén...
Aztán hazajöttem és utánajártam, mi a fejes neve(szoktam ilyet csinálni
) aztán amikor megláttam, hogy mennyibe kerül a fejes, elgondolkoztam azon, hogy basszus.. nem hiszem el, hogy egy átlag ember megvenné az 50-70 k-s fejest... Én még csak most fedeztem fel, hogy van olcsóbbik változat... -
Satyricon
addikt
Pontosan ez érdekelt, rátapintottál a lényegre, grat!!!

Találtam egy oldalt, ahol pofátlanul olcsón adják(3k) és szerettem volna megtudni Tőletek, hogy az eredeti hogy szól... És ezt összehasonlítottam volna az olcsóbbik változattal... Csak ideiglenesen használnám
Am ha lenne 50 k-m, nem ilyen ismeretlen fos fejesre cseszném el azt a pénzt, hanem mondjuk egy Beyer-re, vagy Au Technicára, vagy egy Shure-ra...
Szerk.: Bdanyy: Fúúú basszus de rühellitek ezt a fejest... Még szerencse, hogy csak("csak") fórumon írkálunk, ha személyesen tettem volna fel Nektek ezt a kérdést a fejessel kapcs.ban, azt hiszem már nem élnék...

-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Sziasztok!
Az Audio Technica ATH SJ 55 fejest hogy lehet szétszedni? Nem szól a jobb oldali hangszóró, szeretném megkukkantani, miért...

-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Ideiglenesen egy hétigg van nálam használatban egy HD 201-es fejhallgató, aminek elég lötyögős a pántja és emiatt nem simul a fülem köré, iszonyat nagy nyílt rész tátong a fülem mögött ha felveszem... Az lenne a kérdésem(lehet hülye kérdés, de gondolom megkérdezem, hátha van rá megoldás) hogy lehet a pántot szorosabbá tenni? Hiába állítom be az én fejméretemre, elég tré úgy is... Szóval van valami trükk, vagy mod, amivel szorosabbra lehet csinálni a pántot?

szerk.: Jöhet akármilyen mod, fateromé a fejes, neki meg mindegy mit csinálok vele, a tv-hez használja csak...
-
Satyricon
addikt
Üdv srácok!
Tegnap voltam contaxg kollégánál, meghallgatni a Shure fejeseket... Vagyis én csak ezt a kettőt szándékoztam meghallgatni. Odaértem, leültem az asztalhoz, és elémtett egy halom fejest, hogy válogassak, hallgatózzak!
Nagyon rendes volt, megkínált gyümölcslével, és elmondta a véleményét a fejesekről plusz azt is megtárgyaltuk, hogy Ő, az én zenei ízlésemhez(Rock, Metal) milyen fejest ajánl.Bevallom, életemben először hallgattam ilyen márkás fejeseket. A legjobb fejhallgatóm egy Sony MDR 101 tipusú volt, amit kb 15 évvel ez előtt vásároltam!(Lehet vicces, de ez az igazság
) Visszatérve... Először ha jól emlékszem azt mondta, hogy a Shure SRH-440-essel kezdjem a tesztelést, a 240-eset felejtsem el. Igazából nekem a Shure-k nem tetszettek mindaddig, amíg meg nem láttam őket élőben, hogy néznek ki. Bevallom, egyből beleszerettem ebbe a 440-esbe!
Meg is vettem volna, viszont az én hangzásvilágomhoz mérve egy kicsit keveslettem benne a mélyet! Elmondta Contaxg azt is, hogy ez egy stúdió fejes és nem arra van kitalálva, hogy a mély leszakítsa az ember fejét. Majd ajánlott nekem két Audio Technica fejest(ATH-SJ55 BK, és ATH-WS55 BK). Na amikor ezt a két fejest meghallottam hogy szól, olyan extázisba estem, hogy csak na!
Egyből beleszerettem a hangjába!
Eszméletlen milyen szépen szóltak benne a magasak és a mélyek, amit egyáltalán nem keveslettem! Kinézete nekem annyira nem jött be, emiatt is nem mertem megvenni!.Még alszom rá pár napot, addig eldöntöm!
Árban és hangzásvilágban nekem ez a két AudioTechnica a megfelelő!
És akkor most azok kedvéért, akiket érdekel a dolog, hogy mivel cuccal teszteltem a fejeseket, és milyen zenékkel:A lejátszó, amin hallgattam:
Creative Zen X-Fi2Ezekkel a zenékkel teszteltem a fejeseket:
Iron Maiden - Brave New World
Iron Maiden - Rock In Rio(live)
Machine Head - Unto The Locust
Machine Head - Burn My Eyes
Machine Head - Supercharger
Finntroll - Midnattens WidunderMindegyik album FLAC formátumú volt. Először eq nélkül, majd eqval, plusz crystalizerrel és térhangzás effekttel hallgattam. Legjobb hangzást a téreffekttel és a crystalizerrel értem el. Mégegyszer köszönöm contaxg-nek a kipróbálási lehetőséget, plusz a sok tanácsot, amivel ellátott!

Satyricon
Szerk.: link javítva!
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
A wirelessekhez se nagyon értek, viszont lehet hogy olcsóbban jönnél ki egy sony wireless fejessel... Haverom faterjának is olyan van, járkál a házban a fejessel a fején és nyomatja a muzsikákat... Azt mondta elég jól szól... És nem volt 30k...
Szerk.: Na már ebben a topicban is a rövidítési írkálási háború kezdődik... Ejj ejjj... Belém is ma kötöttek az asztali dvd lejátszó topicban emiatt... Mi van ma? a helyesírás világnapja?

fi:zi'k: "ly" billentyű

-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Álljon meg a mehet!
Ha visszaolvastál pár oldalt, láthattad, hogy a sennheisereknél a HD 5-600-asoknál kezdődik a fúúú dezsííír kategória! Ez alatt nem érdemes venni fejest a gyenge mély miatt! Szal a HD 202-t ne sajnáld h nem vetted meg! Én is ezt akartam megvenni a kinézet miatt, de hallgattam a hozzáértők véleményére!Am hová dugtad a fejest? Hátra a hangkariba, vagy az előlapi panelre?
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Még nem tudom mikor tudok elszakadni itthonról, van itt még 1-2 elintézni valóm. Ha meg tudom, hogy mikor tudok visszamenni Pestre, felhívlak és megbeszéljük mikor l1en a találka. Nem akarlak zavarni, emiatt gondoltam, hogy így lenne a legjobb.
A superluxokról meg annyit, hogy elhiszem hogy baromi jó fejes, sokan dícsérik, nem véletlenül! Csak nekem az a bajom vele, hogy kinézetre nem igazán jön be. Nem tudnám megszokni! A másik dolog meg az, hogy szerintem a külső zajokat eléggé lehet benne hallani. Ezt amiatt gondolom, mert a hangszóró részénél vannak körbe nyílások... Nekem zárt fejesre lenne szükségem az utazás miatt, mert a vonat zajától hülyét kapok zenehallgatás közben!!

-
Satyricon
addikt
Üdv.
Nekem most HD201 vam a fejemen, fateromtól elkunyiztam 1-2 napra. Az a gáz vele, hogy a mélyek baromi kevesek és tompák. Az ilyen Sennheiseres kategóriára mindenki azt mondta itt a topicban, hogy egy rakás... Az SRH-240-et pedig mindenki dícsérte! Igaz mondták hogy egy cseppet gyernge a mélye, de nem vészes. Ebből kiindulva a két fejes közt ég és Föld lehet a különbség! Igaz még nem hallottam SRH-240-et, de remélem ma vissza tudok menni Pestre és contaxg kollégának köszönhetően meg tudok hallgatni egyet, hogy is szól!

Remélem valamicskét tudtam segíteni!
-
Satyricon
addikt
Üdv srácok!
Pár nappal ez előtt ajánlottatok nekem Creative Aurvana Live! és Shure SRH-240-es fejhallgatót... Egy valamit viszont elfelejtettem megkérdezni Tőletek: Ez a két fejes mennyire szólhat hangosan egy Creative Zen X-Fi2 mp4 lejátszóval?
Félek, ha megveszem valamelyiket a kettő közül, kicsit halk lesz a lejátszóval... 
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Üdv srácok!

Van köztetek olyan pesti srác, akinek Shure SRH-240-ese, vagy Creative Aurvana Live! fejese van, és megengedi, hogy fél perc erejéig belehallgassak, hogy milyen a hangzása? Eközött a két fejes között szeretnék választani, csak előbb szeretném kipróbálni. Tényleg csak fél percről lenne szó.

szerk.: Jah bocs, ez nem csak Neked szól

-
Satyricon
addikt
Srácok
Pár hsz-szel visszább ajánlott valaki egy AKG K518-as fejest. És most jutott eszembe, hogy régen olvastam(ha jól emlékszem ebben a topicban) az AKG-król, hogy nem olyan jó minőségűek már, mint amilyenek voltak fénykorukban... Mert már nem németbe gyártják, hanem kínában... Ez igaz?

-
Satyricon
addikt
Köszönöm srácok a fejtágítást!

A karácsonyi kiadások miatt arra gondoltam, hogy ideiglenesen veszek egy olcsóbb fejhallgatót... Aztán ha anyagilag is rendbe jönnek a dolgok, veszek valami drágább, igényesebb fejest!
Szóval akkor ezeket ajánljátok:
Creative Aurvana Live!
Shure SRH-240
AKG K518Akkor alszom rá pár napot és eldöntöm, melyik legyen a befutó. Szívem szerint az Aurvana Live!-ot választanám, csak most nem szívesen adok ki érte ennyit.
Még azt kérdezném, hogy ez a Shure márka mennyire ismert? Vagy nem is nagy márka, csak jó minőségű fejeseket készít? 
guppy: Azt kijelentésemet, nem feltétlenül a fejhallgatókra értettem. Mondjuk lehet rosszul fogalmaztam meg a mondatot, de akkor kijavítanám: Annyi a lényeg, ha valamit kinézek magamnak, utánajárok, mennyire tudnám kihasználni. Ha nekem megfelelő, akkor megveszem, és magasról teszek arra, hogy mennyibe kerül! Persze csak ha megtehetem! Így vettem pl: Zalman Reserator XT-t, X-Fi Elite Pro-t és Logi Z5500-at is! Egy mondatban összefoglalva: Szeretem az igényes dolgokat!
-
Satyricon
addikt
dudika10, baluka26: Értem, köszönöm!
Sajnos jelenleg csak ennyit tudok rászánni, anyagi okokból! Am elég maximalista vagyok, mindenből a legjobbat, vagy a legdrágábbat szoktam venni! Viszont most kénytelen vagyok félretenni az elvárásaimat és arra az egy dologra koncentrálni, ami a legfontosabb: A hangzás! Ez után csak a dizájn következik.
Ami a vezetéket illeti: Sajna erről le kell hogy mondjak. Majd megszokom az egy oldalas megoldást ha esetleg emiatt nem találnánk nekem megfelelő fejhallgatót...Így már van ötletetek?

Én keresgéltem most és ráakadtam egy fejhallgatóra, amibe egyből beleszerettem annak ellenére, hogy nem ovális a hangszóró része! Ő lenne az: Sennheiser HD 205 II Erről Nektek mi a véleményetek?
-
Satyricon
addikt
Üdv mindenkinek!
Mivel eddig még nem igazán kaptam nekem megfelelő választ, ezért bigmasterg fórumtárs tanácsára újra feltenném Nektek: Szóval...
Jövőhéten szeretnék vásárolni fejhallgatót, max 18 k-t szánnék rá. Az a gáz, hogy eléggé válogatós vagyok ilyen téren, nem érem be akármilyen hangzással és dizájn-nal. Ha már a hangzásnál tartunk, akkor elmondanám, mik lennének az elvárásaim hangzás terén: Mivel Creative Zen X-Fi2 mp4 lejátszóval használnám és szinte csak utazáskor, ezért szeretném, ha valamennyire kizárná a külső zajokat. 95%-ban rock/metal zenéket hallgatok, szóval fontos lenne, hogy mind a magas, mind a közép és mély hangok jól kivehetőek legyenek. Imádom, amikor dübörög a mély, és a magas hangok(pl.:cinek) szépen csilingelnek. Kinézetre nekem az olyan fejesek tetszenek, amiknek nem kör, hanem ovális alakú a hangszóró része. Ilyen pl.: A Sennheiser HD201, HD518, stb... Az utolsó dolog, ami fontos lenne, hogy mind a két hangszóróból jöjjön ki vezeték, mert engem baromira zavar, ha csak az egyik oldalon van vezeték. Nagyjából ennyi lenne a kikötésem. Örülnék ha tudnátok segíteni, mert írtam már ide párszor ezzel kapcsolatban, és nem igazán jött segítség... Többek közt az 1. hsz-t is elolvastam, de nem jutottam előrébb... Szóval nekem most hozzáértők tanácsára lenne szükségem!
Előre is köszi a segítséget! 
Szerk.: Azt a 18k-t csak végszükség esetén szeretném rá elkölteni. Szóval ha 12-14k körül is van az elvárásaimnak megfelelő fejes, akkor annak is tudnék örülni!

-
Satyricon
addikt
Esetleg még ezekre gondoltam:
Creative HQ-1600
Sennheiser RS 119
Sennheiser HDR 120
Sennheiser HD 203
Sennheiser HD 418
Sennheiser HD 419
Sennheiser HD 205
Sennheiser HD 429
Sennheiser EH 350
Sennheiser HD 65 TVAzt, hogy mit tudnak fogalmam sincs, viszont kinézetre ezek nagyon bejönnek! Szóval a két creative, és ezek közül melyik az, amelyik a number one?
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Ejjj mivaan itt gyereknap??? XD

Na szóval... Az a lényeg, hogy szeretnék vásárolni valami baromi jó fejest! A Zen X-Fi2-mhöz kellene. Fülhallgatót nem szeretnék venni, mert műtve volt a fülem, emiatt nem tudom bedugni a fülembe a fülest... Se most, se később! Szóval mindenképp fejhallgatóra volna szükségem. 95%-ban rock/metal zenét hallgatok, szóval jó basszus és csilingelő magas tudású fejesre volna szükségem. Ajánlhattok akár Sennheisert is...
Am én Creative Aurvana Live-ra gondoltam... Szerintetek ez mennyire lenne jó választás? Lehet meg is vettem volna már, ha lenne rá 18k-m. Jelenleg sajna nincs, szóval olyan 12, max 14k-t szánnék rá. Hozzáértők véleménye, ajánlata érdekelne. Köszi előre is!

-
Satyricon
addikt
Üdv srácok
Nektek mi a véleményetek a Creative Aurvana Live-ról?
Szerk.: Zenehallgatáshoz,ritkán filmnézéshez kellene, a Creative Zen X-Fi2 mp4 lejátszómhoz használnám.

-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Azért nem szeretnék vezetékeset, mert még új vagyok a melóhelyen, és nem akarom h a főnök lássa, h zenét hallgatok! Elég uncsi a meló, szóval valamivel fel kell dobni az egészet...
Örülnék, ha tudnál/tok segíteni. És annak is, ha jó árban találnék egy jó hangzású vezetéknélküli fejest! 
-
Satyricon
addikt
Srácok! Tudnátok segíteni?
Olyan fejhallgatót keresek, ami vezeték nélküli, jó hangzása van, és aránylag kicsik a hangszórói... Ugyanilyen piros fültok-ba szeretném beszerelni, hogy a melóhelyen is tudjam hallgatni gond nélkül a zenét. Remélem tudtok segíteni. Köszi előre is!
-
Satyricon
addikt
Üdv mindenkinek!
Valami jó minőségű, vezeték nélküli fejhallgatót tudnátok ajánlani? Samu 40"-os LED TV-hez használnánk. Az a lényeg, hogy szép, tiszta hangzása legyen a fejesnek. Sajna Digi TV-nk van, az meg mono hangot tud csak, bár nem tudom hogy ez mennyire lényeges...
Jah, és max 15-18000 ft-ot szánnánk rá.
Szerk.: NeoExDeath: Ez nem csak Neked szólt

-
Satyricon
addikt
Srácok.
Olvastam tesztet a Creative Fatal1ty Gaming headset-ről. Jókat írtak róla, de azért érdekelne valami hozzáértő szakember véleménye is. Asszem 8-9000 Ft-ért már lehet kapni. Azért gondoltam erre a fejhallgatóra h megveszem, mert a hangkarim is Fatal1ty, méghozá Extreme Gamer Fatal1ty Pro, és gondoltam hátha emiatt valami kis pluszt kapok hangzás terén. Am elsősorban játékra és zenére használnám a fejest!
szerk.: Most látom, hogy létezik másféle Fatal1ty headset is, az HF1000-res. Erre is írhatna valaki véleményt.. pl akinek ilyen van

-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Jó reggelt uraim!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Roccat kave fejhallgatóban melyik oldalon található a basszus? Sajna a bal fülemre kevésbé hallok. A magas hangokat elég jól, viszont a mélyeket nem igazán hallom, ezért is érdekelne a dolog.
-
Satyricon
addikt
Úgy gondolom előbb vagy utóbb úgy is megszoknám a Sennheisert, mint márkát.
Esetleg tudnátok ajánlani ilyen márkájú fejhallgatót? köbö 22-23.000 ft-ot szánnék rá.És még lenne egy kérdésem: Szóval az érdekelne még engem, hogy pl.: egy ilyen 23.000 Ft-os Sennheiser fejhallgatóval ki lehet használni az X-Fi hangkari adta lehetőségeit? Pl.: a kikristályosított haneffektek, stb...
-
Satyricon
addikt
Most olvastam róla egy tesztet, szerintem nagyon érdekes: Roccat Kave teszt
-
Satyricon
addikt
bigmasterg és Recon666 Köszönöm a választ!
Hát most nagyon elbizonytalanítottatok...
Mivel sokat játszom, ezért is gondoltam erre a fejhallgatóra. Nagyon jókat hallottam róla, de akkor lehet inkább sztereot veszek. Tudnátok ajánlani 20.000 Ft körül? AKG meg Sennheiser nem nagyon jöhet szóba(tudom nagyon jók, de nem tudnám megszokni a márkájuk miatt, tudom h***e vagyok...) úgyhogy valami más márkát tudnátok mondani? Valami olcsóbb Creative X-Fi fejest nem lehet kapni? 50.000Ft-ot azért már csak nem adok ki egy fejesért... 
Szerk.: Am ismeritek ezt a Roccat Kave-t? Hallottátok már, hogy szól5.1-be? Kíváncsi lennék a véleményetekre.
-
Satyricon
addikt
Hali mindenkinek!
Remélem jó helyre írok. Csak azt szeretném megtudni, hogy a Roccat Kave-et ha sztereoba hallgatom, mennyire elfogadható a hangása? Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi. Am X-Fi Extreme Gamer Fatal1ty Pro hangkarim van, e mellé szeretnék egy ilyen fülest, de csak akkor, ha tényleg profi hangzása van a fejhallgatónak.
ui.: Tudom 5.1-es füles, csak engem most a fejhallgató sztereo része érdekelne.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Flip4 Lila 8/128GB Kártyafüggetlen
- BenQ W1800i 4K HDR projektor (Android TV) 65 óra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy... Akkor gyűjtögetek még egy kicsit pénzt az SRH-440-re
Köszi hogy írtatok! 
)

Nagyon rendes volt, megkínált gyümölcslével, és elmondta a véleményét a fejesekről plusz azt is megtárgyaltuk, hogy Ő, az én zenei ízlésemhez(Rock, Metal) milyen fejest ajánl.Bevallom, életemben először hallgattam ilyen márkás fejeseket. A legjobb fejhallgatóm egy
Meg is vettem volna, viszont az én hangzásvilágomhoz mérve egy kicsit keveslettem benne a mélyet! Elmondta Contaxg azt is, hogy ez egy stúdió fejes és nem arra van kitalálva, hogy a mély leszakítsa az ember fejét. Majd ajánlott nekem két Audio Technica fejest(ATH-SJ55 BK, és ATH-WS55 BK). Na amikor ezt a két fejest meghallottam hogy szól, olyan extázisba estem, hogy csak na!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)