Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippodrom
csendes tag
Hali!
Valakinek volt már közelebbi kapcsolata ezzel a jószággal: [link]
Tudom nem ajánljátok a trustokat, de nekem mégis tetszik.
Itt van egy kis "teszt": [link]
Ez alapján nagyon kényelmes lehet.
Jó, lehet, hogy a szenzora nem olyan kiváló mint az oly sokat ajánlott típusoknak, de ha az ember nem rángatja úgy mint hülyegyerek a macska farkát, nem hiszem, hogy olyan szar lehet.
Szóval aki használt már ilyet légyszi írjon már róla pár szót.
Köszi! -
hippodrom
csendes tag
Köszi az infot.Ezt nem gondoltam volna, hogy ez is döntött, a képekről nem igazán venni észre.Amúgy volt vele valami komoly probléma, hogy lecserélted vagy csak a gomb miatt?
A szenzora tényleg kiakad komolyabb rántásoknál?
Ezt az első gombot leszámítva azért kényelmes volt?Az mx518-al összevetve melyiknek jobb a fogása(tudom, szubjektív)?A gombok nem voltak túl hangosak?A görgő csendes volt vagy zajos?
A súlyok nem igazán érdekelnének.Tényleg, súlyok nélkül hány gramm lehetett, nem mérted le véletlenül?Én eddig egy német oldalon találtam a súlyára vonatkozó adatot, eszerint állítólag kereken 100g.Lehetséges lenne?Mert máshol meg 183g-at is láttam...
Nekem most egy ilyen van, ezt akarom lecserélni: [link]A logitech mx518-al kapcsolatban lehet olvasni sok helyen, hogy a mikrokapcsolója a gyenge pontja...
Ez nem valami biztató, mivel a mostani a4tech primitíven eccerű kis egerem 7,5 éves és nem a gombok miatt kell cserélnem....szóval elvárnám egy logitech egértől is, hogy a gombjai legalább eddig bírják...
Napi szinten használtam, tehát még csak azt se lehet mondani, hogy kímélve volt. -
hippodrom
csendes tag
Ez jó hír.Lehet mégis megreszkírozom, mert a formája valahogy jobban bejön mint az mx-é.
Legfeljebb ha mégse tetszik "csinálok" vele valamit, hogy gyorsan garis legyen oszt kicseréltetem egy mx-re
Remélem lehet ilyet, hogy egy másik típust kérek, nincs tapasztalatom e téren.
Amúgy megszabad kérdezni mennyiért adtad el?Szép ez az új Logitech.Elegánsabb mint az mx518-as.
Apropó, az mx518 csak ezzel a hülye dizájnnal kapható, vagy készült belőle sima natúr változat is?
Mondjuk olyat nem nagyon találtam, csak úgy kiváncsiságból kérdem. -
hippodrom
csendes tag
Ja, hogy még megvan...azt hittem már elkelt...
Mikor vetted?
Rendes tőled, hogy azért a logitech-et ajánlod.Posta mennyi lenne utánvéttel?xeon.Szabi: na pont erre gondoltam az mx518-al kapcsolatban, tehát nem a festése zavar hanem hogy olyan síkosnak csúszósnak hat a hátborítás
olyan lehet mint egy plexi, a matt felület sokkal praktikusabb szvsz -
hippodrom
csendes tag
-
hippodrom
csendes tag
PÜ ment.
annyira sima hogy egy kicsit még tapad is.... ez jó
Picit érdes az oldala.Hm az nem rossz akkor.Gondolom homokfúvott.
Ti mit gondoltok, most hogy itt az utódja várható, hogy lemegy az ára az 518-nak?
Elvégre ez - ha jól tudom - 2004-es konstrukció, tehát nem éppen mai darab.
5K környékére lemehetne július-augusztus magasságában. -
hippodrom
csendes tag
Ezek az adatok stimmelnek?: [link]
Valóban 44mm magas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest