Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeebyKay
őstag
válasz BeStronk #53286 üzenetére
Szia! Ennél bőven vannak jobb minőségű szenzorok, érdemes lehet a csere. FPS játékokhoz minek a sok oldalsó gomb? Ha szükséged van rájuk akkor Logitech G402/G502-re szűkül a választék nagyjából. Ezeket media marktban is ki tudod próbálni illetve pesten a pixel üzletben rengeteg másik gamer egeret amiket az összefoglalóban megtalálsz.
-
MaTpr0F
senior tag
-
[Prolixus]
addikt
-
Adams15
aktív tag
válasz BeStronk #61021 üzenetére
A SS rival 300-nál amúgy milyen az egyes verziók teteje? A feketénél nagyon bejött ez a gumírozott, csúszásmentes felület. A fehérnél képek alapján elég jól látszik, hogy inkább ilyen fényes, (és gondolom nem gumírozott).
A szürkénél, illetve a fade kiadásnál tudnátok infot adni, h milyen? -
FireKeeper
nagyúr
válasz BeStronk #61846 üzenetére
van, aki nagyon szereti a G303 formát (itteniek közül Jaffáról tudok, nekem is bejön), de sokkal többen vannak akiknek nem áll kézre, de többen még olyasmiről is beszámoltak hogy egyenesen görcsölt/fájt a kezük huzamosabb használat után.
az én kezem mondjuk elég igénytelen, persze lehet csak az 5 évnyi Diamondback használattól lett ilyen, ami szintén elég megosztó, de nekem is kellett egy jó nap mire ráállt a kezem a G303-ra.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
nalaca000
tag
válasz BeStronk #61891 üzenetére
Végül is G402 lett, kicsit drágábban, mint eredetileg mondtam, 11.500-ért (átszámítva forintra).
CM-et itt nem lehetett kapni, a SteelSeries-t pedig nem engedték kibontani, hogy megnézzem, hogy áll kézre. Úgyhogy ez maradt.
Köszi ismételten a segítségedet.
A világ egyik legnagyobb problémája, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg mindenben kételkednek!
-
ribizly
veterán
válasz BeStronk #62015 üzenetére
A g502-t csak akkor ha ortopédiára szeretne menni hamar, mert az olyan nehéz, hogy a csuklója igen hamar feladja majd a szolgálatot... Nagyon jó egér, de kompetitív FPS játékokhoz senkinek nem javasolnám, főleg ha csak csuklóból játszik.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
abydos
aktív tag
válasz BeStronk #62015 üzenetére
Köszi,
Ha tudsz nagyon jót, akkor nyitott fül vagyok
De azért lenne jó a több gomb, mert ha RPG játékkal játszom, akkor is szeretem ezeket használni, plusz voice activation és voice push to mute-ot is szoktam használni, és kevés a gombomVRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Peddy789
őstag
válasz BeStronk #62138 üzenetére
Oszinten nem szeretem annyira az abyssus formajat, inkabb elmegy, de jah ahogy nezem a deathadder nekem tul nagy lesz, viszont a g502 pont ilyen kozepesnek tunik, ami meg hasonlo grip lesz. Szerintem azt fogom valasztani mert tetszik a sniper gomb is. 15k ert sztem jo aztan max visszakuldom kesobb.
-
TTomax
félisten
válasz BeStronk #62279 üzenetére
Inkább széles igen,nagy kezem van,de nem tenyérbe fogom az egeret,de nem is claw.Kettö között,nem hiszem hogy szabályos egérfogás.Ami nagyon fontos nekem a jó szenzor,meg a jó görgö,és határozott kattanásu feszes jó görögvel szerelt egérböl nagyon kevés van.Az a fajta ami nem lötyög,mégis elég széles a görgö és határozottan mindig kattan egyet.A G303-on ilyen van,meg is lepödtem rajta,hogy meddig ilyen azt kit tudja.A G502-é is hasonló,de ott a görgöröl a fényes boritás nálam elkezdett lepattogni,és elég kényelmetlen amikor az ujad ráteszed.Sajnos az általan próbált Zowienak a görgöje nem elég határozott,meg nem tudom lehet csak nekem,de volt olyan gondom is vele,mintha jobb klikk picit megragadt volna,tehát késöbb ugrott vissza mint ahogy levettem róla az ujjam,quick scopenál nagyon zavart szerintem a fedél anyaga miatt volt,mert elsö perctöl csinálta.Mindenképpen valahol megfogdosom a G403at ha lehet mert az asszony is furám néz már rám amikor egereket nézegetek...
(#62280) ribizly
Hm,hát ez most elgondolkodtatott....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Hunner
senior tag
válasz BeStronk #62824 üzenetére
Egy egérnek nem az a dolga, hogy abszolút ne érezd a kezedben, persze egyetértünk hogy nem kell hogy nehéz legyen. Ezért nem is használnék soha pl G502-t az már túlsúlyos számomra, de a G403 nekem és szerintem túl könnyű, tehát beleraktam a +10g-t amit adtak hozzá. A DPI-hez meg nem nyúlok köszi, pár éve már egerezem és megfordult nálam pár rágcsáló, tudom melyik beállítás áll a kezemre.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
dobragab
addikt
válasz BeStronk #63564 üzenetére
Igen, de az 5/11 is pixel skippinget okoz. Ha felezni akarod, akkor 4/11, itt a teljes táblázat.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Vanir
veterán
válasz BeStronk #63894 üzenetére
Aláírom, hogy a másik két bejelentett patkány ígéretes. De ez...
Deer76: A Rival 100 baromi kicsi ahhoz képest, a Sidewinder X5 elég nevetségesen idióta formával rendelkezik (használtam évekig, szerettem anno, de most már nem tudnám egy percnél tovább kezembe venni). Rival 300-at nézd meg inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny198612
tag
válasz BeStronk #63892 üzenetére
Szia,
engem csak annyiban izgat a játék dolog, hogy alapból nálunk a wireless az alap (Microsoft Desktop 3000 van). Nagyrészt filmezünk meg ilyesmi. De néha ha leülök játszani, azt tökre nem jó wireless-szel, ahhoz lassan reagál vagy nem is tudom, vhogy nem okés Gondolom az input lag magas.
Azt gondoltam tudtok esetleg mondani ebben az olcsóbb kategórában is ilyen vegyesen használhatót, A4tech szintűt vagy vmi. Azóta láttam, h van razor mamba 50ezerért, de a heti négy óra játék miatt nem érné meg.
De akkor lehet mégis fenntartok inkább majd két egeret. :/
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz BeStronk #63941 üzenetére
Ezt kb úgy lehetne korrektül megközelíteni, ha minden fogástípushoz és mondjuk 3 kézmérethez lenne egy-egy ajánlott nem gamer egér, vezetékes és vezeték nélküli egyaránt.
Kinek van ennyi ideje (nomeg pénze), miközben gyártóként kijönnek évente több új hulladék példánnyal is?
Ráadásul nagyon jó cuccokat kapni már "potom" összegekért (g102, DA3.5, ...).Egyébként teljesen egyet kell értsek azzal, hogy a topic nem 100%-ban arról szól, mint a neve, de a srácok még így is kimagasló munkát végeznek a többi topic-hoz képest, de megkockáztatom, hogy nemzetközi szinten sem nagyon találni ennyire jól összeszedett, up-to-date információ halmazt meg topicvezetőket. (nyalás vége).
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Skillet
addikt
válasz BeStronk #63947 üzenetére
Szintén
Vagyis az egyértelmű, hogy a topik nagyon erős, épp csak akkor a nevét kellene megváltoztatni és mellette egy másik topikot nyitni a földi halandóknak, akik a számítógépet nem játékra használják.
Ez itt kb az egér mélyvíz, vagy passz.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
dobragab
addikt
válasz BeStronk #63941 üzenetére
Értem a problémát, tisztában vagyok vele. Sokszor nekem is ég a pofámról a bőr, hogy nem vagyunk képesek A-t vagy B-t mondani egy-egy kérdésre.
Ugyanakkor ha igényesen szeretnénk legalább átnézni a 10k alatti piacot, végtelen pénz és idő kellene hozzá. Gyorsan ránéztem az ipon kínálatára, 0-10k között 614 vezetékes és 453 wireless egér van. Jó, ugyanazt az egeret más színben sokszor másik termékként teszik fel, legyen mondjuk csak harmadannyi fajta egér, az kb. 350 (beletekerve a listába, nem rossz becslés). Ha csak minden tizediket vesszük meg és teszteljük le, az is 35 darab, és akkor egy nagyon sekély képet kaptunk a piacról.
És semmi ötletem, hogy milyen heurisztikával lehetne kiválasztani azt a 35-öt, hogy ne maradjunk ki a legjobbakból, mert semmiféle adat nincs róluk, és a márka sem jelent semmit.
Ha esetleg ezen túltesszük magunkat, mi alapján értékeljük őket? Ha hallgattok a mi véleményünkre, akkor szarazösszes, ha nem hallgattok, akkor meg kiére igen? Mondjuk a kapcsolókat, a görgőt és valamennyire az anyaghasználatot lehetne nézni. A szenzora mindegyiknek hulladék, hogy hétköznapi használatra alkalmas-e, az érzéseinkre kéne hagyatkozni, mint a hőskorban. A kényelmet nem tudjuk előre megmondani, a tartóssága nem fog kiderülni pár nap alatt, pedig ez a kettő érdekelne benneteket legjobban.
És ha esetleg egy év alatt mégis keresztül rágjuk magunkat a kupacon, lehet gondolkodni, hogy van még néhány tucat webshop, Aliexpress, eBay. A kínálat jelentős része évente lecserélődik. A 10-szeres szorzóval számolva is esélytelen.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
TotO'
aktív tag
válasz BeStronk #64183 üzenetére
Most hogy összehasonlítottam
G203
Magasság: 116,6 mm
Szélesség: 62,15 mm
Mélység: 38,2 mmA4Tech X-710BK egerem pedig hivatalos specifikációt mm-be konvertálva
121 mm
68,5 mm
39,3 mmAmi vonalzóval mérve kb így is van, ez azt jelenti, hogy fél centivel alacsonyabb és keskenyebb, ez egyáltalán nem hangzik vészesnek
(#64182) TeebyKay : Köszi, lecsekkolom őket
(#64184) kemotox : Ez jól hangzik, a fenti számítások is ezt támasztják alá..
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
ribizly
veterán
válasz BeStronk #64188 üzenetére
"Ahhoz képest", hogy van benne kijelző, gyroscope, egy rakat kapcsoló (amiből van olyan, ami kicsit komplexebb, mint a "sima", hiszen nyomásérzékeny. Erre értettem a "könnyűt".
De amúgy én is a <90g egereket kedvelem és használom mára már csak.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz BeStronk #64192 üzenetére
Szerintem gaming-re nem teljesen okés a dolog. Eltekintve attól az 1-2 játéktól, ahova lehet alkalmazni (mint ahogy látszik a R6: Siege-nél a lean), de kb. ennyi a gaming. Viszont aki sok feature-t szeretne az egerén és tervező (grafikus, építész, stb.) és tényleg akar egy jó cuccot annak még lehet ez egy jó opció.
Igaz az ára még így is túlzás, de megy majd ez még lejjebb is...
Nézd csak meg, hogy a Mionix Naos QG is anno ~43.000-en kezdett, most már 29k körül megkapod. Jah, én meg éppen csak el tudtam adni 16k-ért...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz BeStronk #66275 üzenetére
Amit ilyenkor nem tudni, hogy milyen az a szoftver amit köré építettek. Már többen is emlegettek (dobragab, Vanir) olyan egereket, amelyek anno 3310-el lettek szerelve, de mégis a hulladék kategórába sorolódtak, mert nem működtek megfelelően.
Habár még nem nagyon lehetett hallani olyan 336X-es egérről, ami rossz lett volna ilyen szempontból, de azért lutri egy kicsit. Persze, ha van kedved tesztelni, akkor hajrá! Miért Ő lenne a kiválasztott amúgy?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest