Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz Fred23 #65010 üzenetére
Szerintem senki nem nézte még a Sabre-t, és nem hinném, hogy mostanában le lesz tesztelve általunk. Tipikus vérpisticsalogató gimmickfest. Főleg ez ütött be, ezek hol élnek?
Nem is értem, ha ilyen jó billentyűzeteket tudnak gyártani, akkor miért nincs egy normális egerük?Zowie 3360-ról nincs hír egyelőre, bár miután így is viszik, mint a cukrot, szerintem egy darabig nem kell rá számítani. A 3310 -> 3360 úgysem egy számottevő előrelépés.
-
ribizly
veterán
válasz Fred23 #65080 üzenetére
Az a baj a súllyal, hogy alattomos. Amikorra megérzed már késő.
Egyébként meg online rendeld meg és ha 14 napon belül rájössz mégsem erre vágytál akkor elállsz és vissza a teljes összeg, mert hardverapro-n most nem nagyon tudod a teljes ár közelben eladni.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Vanir
veterán
válasz Fred23 #65217 üzenetére
Állítólag nem rossz, de egyrészt Tt marad, másrészt nincsenek szeparált gombok, tehát a click-feel alul fog maradni a Rival 310-hez képest. OCN-en van róla thread elvileg.
Amúgy írtam a Tt-nek és csesztek válaszolni, úgyhogy engem nem izgat. Az összes többi egerük ezen meg a Ventus R-en kívül hányadék, használhatatlan ipari hulladék. -
HdRew
őstag
válasz Fred23 #67925 üzenetére
A G403 tényleg remek, nekem is ilyen van, de valahogy a hüvelykujjnak lehetne helye, sajnálatos, hogy nem domborították be jobban a bal oldalát.
Ettől függetlenül tényleg jó, és ahogy elnézem a mai normális kinézetű egerek így néznek ki, vagy vehetsz UFO kialakítású űrhajónak nézett rágcsálót... (Jobban nem tudom leírni, nekem pl a G502-ről totálisan ezek a szavak jutnak az eszembe. )
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz Fred23 #68495 üzenetére
Ezen a GMX4-en én is elgondolkodtam
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dobragab
addikt
válasz Fred23 #68519 üzenetére
Az a 150 IPS milyen varázslatos számítással jött ki? Emberi karral egy akkora téglát lehetetlen 4 m/s-nál gyorsabban megrángatni, de szerintem 2,5-3 m/s is mindig elég lenne.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
freeknight
őstag
válasz Fred23 #68529 üzenetére
Mostanában nem nagyon írok a topikba, de feltűnt, hogy te valamiért midnenáron rossz egeret akarsz venni drágán. Miért? Ahogy láttam kéne neked sok gomb (amit szintén nem értek, pedig volt mmo-s időszakom, és sose éreztem szükségét), de ezen pl nincs is annyi plusz gomb.
Ettől pár ezerrel olcsóbban már kaphatnál Razer Deathadder 2013-at, ami garantáltan jó, nem zsákbamacska.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Fred23 #68538 üzenetére
Kicsit rosszul értelmezed a dolgokat. Ezért baromi káros egyes esetekben a sok méregetés. Azért tudni kell helyén kezelni a dolgokat. A top 15 szenzor nem azt jelenti, hogy a 15. már szemétre való. Gyakorlatilag ha nem tudnád, akkor a büdös életben nem vennéd észre, hogy melyik jobb. Star citizen-hez pedig egy középrossz egér is teljesen elegendő.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Fred23 #68540 üzenetére
Ami azt illeti, igen. Tudom, hogyan kell pontosan értelmezni mindent. Az összes valamire való szenzor megfordult már a kezeim között és az ajánlottak nem véletlenül ajánlottak. Régen is képes volt minden értelmes a 4m/s-ra.
Ha gyors egérre van szükséged, akkor ne vegyél sok gombos nehéz egeret, mert megölöd magad vele hosszú távon.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
gtamate2
veterán
válasz Fred23 #68543 üzenetére
Jól implementált cucc, így nem érezni. A 3310 és 3360 között sem érezni a különbséget még nagyobb rántás esetén sem, de egy közepes lézeres cuccot már azonnal eldobok, mert lehetetlen vele értelmesen játszani. Én CS:GO-zok, ott pedig néha még a 4 m/s feletti érték is összejön.
A mikrokapcsolójával nekem semmi probléma nincs, egyedül a görgő alatti mikrokapcsoló adta meg magát most, úgyhogy megy vissza majd gariba valszeg, de sajnos ez bármelyik esetén előfordul, lévén mindenhol ugyan az a kockapana van általában a görgő alatt.*Sn0w
-
izee
őstag
válasz Fred23 #68543 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy van különbség TOP1 és TOP2 szenzor között. De őszintén szólva magam próbálgatnám ezt bemérni (érzékelni aktív használat közben), de legalábbis igen óvatosan kezelem az összehasonlító hsz-eket. Lehet, hogy más áll a jobb kezelhetőség mögött mint amire gondol XY.
Monitortesztek után szabadon nekem lett egy olyan érzésem, hogy bizonyos - én csak úgy nevezem - elektronikának az input lagja nem szerepel senki specifikációjában. A linkelt tesztkörülményekről jó régen azt találtam olvasni, hogy egy relatív értéket kapunk egymás mellé állított top monitorok (fps-ben)nagyon érzékeny kamerával való megfigyelése által. Valamint az input lag egy becslés (piros sáv)
Szóval akkor lett egérnél is ez az érzésem, amikor kipróbálhattam dobragabnál egy MX510-et és egy SS Rival-t. Mintha több különbséget tapasztaltam volna a Rival javára mint amit 125Hz (Mx 510 defaulton) vs 1000Hz (Rival 300 előtti vagy a 300-as) indokolna. Azt gondolom ezt a régi motorosok megszokták, be tudják kalkulálni és állandó. De ez pl. arról nem mond semmit, hogy a folyamatos mozgó célra tartás melyikkel megy könnyebben. De nekem a Rival rögtön adott egy élményt, hogy hű meg há ez reszponzívabb. Azért az csupán ebből még nem következik, hogy ennek oka a szenzor. Nem lehet, hogy a 2 szenzor között eltelt tizeniksz év alatt egyéb elektronika késésben fejlődött jelentőset? Esetleg programozói munka.Logitech MX300 a hőskorból:
Perfect Control: 1 m/s (40"/s) [3.91 m/s (154"/s) @ 1000Hz]
[link]A Genius Maurus PCS 3,6 m/s körül van. [link]
Nem tudom előkaparni a forrást, de a benne lévő A3090 és/vagy a Genius saját állítása papíron mintha 1(?) m/s-ot előlegezne meg neki, pedig hát 3.6 m/s...
IPS-re nem adok. Csúnya (tört) és egzakt számokat nem hajlandóak kiírni én meg ignorálom, hiszen, gyakorlatilag mindenhol ugyanazt a néhány értéket találom szenzortól függően.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Vanir
veterán
-
Vanir
veterán
válasz Fred23 #68812 üzenetére
Ma biztosan nem (hétvégén nem dolgoznak a korrektorok tudtommal, meg amúgy is meghatározott sorrend szerint jelentetik meg), szerintem inkább hetek, mint napok kérdése. Még az előző (1337 v2) se jött ki.
Az MM530-ban is van súly, igen, és nagy valószínűséggel a click latency is ugyanennyi.[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz Fred23 #68812 üzenetére
Még jobb hír: Ugyanez a funkció (meg bármi más is) külső progival megoldható bármilyen egérrel. Sőt akár egy billentyűre is rakhatod (shift, alt, satöbbi), és akkor nem kell görcsösen több gombot nyomvatartva használnod az egeret, és akkor még akár célozni is lehet a művelet közben
-
tonermagus
aktív tag
válasz Fred23 #70733 üzenetére
Köszi az elég részletes választ!
Ezekkel a szenzorokkal egyáltalán nem vagyok képben. Azért jól gondolom, hogy a Trust szenzorja még így is jobb mint az Aula-é? Mert akkor bevállalom
Egyébként milyen előnyökkel bír egy jobb szenzor? Simábban, akadásmentesebben érzékeli a mozgást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Öregszem
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Házi hangfal építés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hardcore café
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest