Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Egy kérdés, a gyártónak, vagy az áruháznak nem kéne feltüntetni, hogy egy egér az laptopegér? Én belefutottam ebbe. 2 ugyanolyan egér közül a kisebbet választottam, mert jobban tetszett, és mert a kis egereket jobban preferálom. Hazaérve és kibontva sajnos lánom kellett, hogy a kábel túl rövid. Volt már sok kis egerem, de egyiknek se volt ilyen rövid a kábele, na meg nem volt rajtul feltüntetve, hogy laptopegér. - Ezen sem.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
sziasztok!
tönkrement a logitech g100s egerem és szeretnék nézni valamit helyette max 15000 forintig. (de inkább 10k alatt)
igazából egy hama urage illuminated egeret néztem ki, amíg össze nem gyűjtök egy jobb razerre. esetleg egy abyssus v2-re beneveznek mert az még a kereten belül van.
szerintetek mennyire éri meg az árát? nem kell nagy dolgokra, csak nem akarok a kegolcsóbb egérrel lolozni
ja és fontos lenne az osx támogatás. előre is köszönöm a helpet
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz BeStronk #67503 üzenetére
Köszönöm, elnézést csak picit pánikhangulatban írtam ide.
Köszönöm, ott is felteszem a kérdést, bár nem hinném, hogy egy hatalmas esés után bármi is működőképes lenne rajta.
Szóval az összefoglaló alapján kiegészíteném azt, amit kérdeztem:
1. max keretem rá 15-20 ezer forint
2. újonnan szeretném megvenni az egeret
3. leginkább photoshop lightroom és moba játékokhoz használnám az egeret
4.leginkább palm/claw stílusban fogom az egeret, igazából az egér dönti el, hogy hogy kényelmesebb,
de inkább a palmot preferálom (munkahelyemen ugye van egy fix fajta egér így hozzászoktam ehhez)
5. a g100s-en nem tudtam pontosan, hogy hány dpi a 3 állásból a középső, de leginkább azzal használtam (szerkesztéshez, játékhoz) amúgy a "normál" legkisebb beállításon
6. fontos lenne az OSX támogatás és némi gumírozás, mivel nagyon izzadós tenyerem van.Ezek alapján a razer abyssus v2-t (vagy a sima 2014-es verzióját) néztem ki, illetve egy logitech g300s-t, igaz a razer sokkal jobban tetszik, nem tűnik akkora batárnak a youtube videók alapján.
Ennek fényében mennyire lenne overkill a razer abyssus (akármelyik változata)? Ahogy elolvastam az ajánlott egerek listáját, ez is közötte van. Általában vigyázok a cuccaimra, a g100s is menne még vígan (2 éves) ha nem esett volna ekkorát
(Szerk: elnézést a dupla hozzászólásért, valamiért bénán sikerült a szerkesztése nyomnom, vagy nem tudom. Ha egy admin jár erre, pls törölje az előző HSZ-em, köszönöm! )
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Bocsánat, hogy ismételten visszatérek, de még mindig nem sikerült egeret választanom.
Feljebb toltam a keretet 10 ezer forinttal, 25 ezer forintra.
Így a következő egerek játszanak:
Razer Deathadder Elite
Steel Series Sensei 310
Logitech MX Master (nem gamingre való, de egy álom nekem az az egér) - 1. generációs
Razer Abyssus V2 - még ez is benne van a listában, mint opcióTovábbra is újonnan szeretném megvenni, játékra (leginkább moba játékokra) + némi photoshop ligthroomozásra használnám + OSX támagatás must have.
Leginkább fingertip + palm vagy ezek keverékével fogom az egeret. Annyi plusz infó talán, hogy hosszú és vékony ujjaim vannak nagy tenyérrel, szóval eddig kb minden egér, amit próbáltam fura volt, így inkább megszoktam az egereket (pl amit kaptam a munkahelyemen).
Kipróbáltam egy MX mastert, az nagyon tetszett, egy G903-at, ami sajnos nagyon kényelmetlen volt és egy Genesis márkájú egeret (asszimetrikus, jó fogása volt). Mivel annyira nem fontos számomra, hogy e-sport champion legyek így annyira nem is szeretnék boltokba elfutkosni, hogy végigpróbáljam az összeset. Viszonyítási alapom a G100s, amivel sok bajom nem volt.
Így ebből a szempontból melyik lenne a legmegfelelőbb választás?
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Nemigen terveznék egeret vásárolni, igazából csak egy kérdésem lenne. Viszonylag nagy kezem van, cserébe hosszú és vékony ujjaim vannak, lol. (20x10,5 cm)
Viszont nem tudom megtalálni azt az egeret, ami kényelmes. Anno azt hittem, hogy palm gripelek, de inkább claw grippel használom az egereket. Volt egy Deathadder Elite-em, igazából szerettem, de hamar megadta magát. Azóta kb gyűjtöm az egereket, semmit se tartok elég kényelmesnek. (Pl. Lol-hoz egyértelműen a Viper minit tartottam a legjobbnak, FPS-játékokhoz meg a G305-öt.)
Na most az lenne a kérdésem, hogy van e olyan szimmetrikus egér, aminek a "púpja" viszonylag hátul van? Van egy Viper Ultimate-em, viszont annyira lapos a háta, hogy nem tudom megtámasztani a tenyeremet, viszont a G305-ön tökéletesen megy ez. Ezt viszont kicsinek érzem és sokszor szokott fájni a kezem egy gaming session után. Jól gondolom, hogy mondjuk egy Superlight megoldaná ezt a problémát? (Van Rival 3-om, wired (otthon) és wireless vezióban is, nem rosszak, de nem is a legjobbnak tartom őket kényelem szempontjából.)
Előre is köszönöm a helpet!
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz angyalpc2 #91128 üzenetére
A cégnél, ahol dolgozom van egy rakat + intellimouse is.
Jó egerek, de nekem valamiért borzasztóan "lassúnak" tűnnek. Igaz mac-en használom, mert a mostani HP/Dell eresztéseknél - amit a gépekhez adnak nálunk - ezerszer jobbak. Magic mouse-t meg nem vagyok hajlandó használni, mert egy ergonómiai hulladék.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Synthwave #91136 üzenetére
+ Zaied (#91132)
Köszönöm, rájuk nézek. Igazából eddig kb a Razer - Logitech - SteelSeries vonalon mozogtam, egyéb gyártó termékeit nem ismerem közelebbről. (Talán a "Hipszterbácsi" dolgait (Glorious), de a lyuggatott ház sose tetszett.)
Szerintem inkább a fogás miatt, sokszor úgy érzem, hogy már nagyon görcsösen rárakom a kezem az egérre, tényleg karmolom már. De lehet csak a játék hevében.
Mindenesetre köszönöm tényleg! Ha tönkremenne a kolleksön bármelyik darabja, rájuk nézek majd! Megnyugtató, hogy van még az én batár zongoristaujjaimnak is egér.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Synthwave #91138 üzenetére
Köszönöm. A DeathAdderrel sajnos rossz tapasztalatom volt, így megalapozta a márkába vetett bizalmamat. (Mondom ezt egy Kraken Tournament Editionnel meg a korábbi Viper Minivel meg Ultimate-tel.) Valahogy a hardvervilágban úgy érzem, hogy mindenki túlhypeolt garbázsnak titulálta őket.
Majd megnézem a Pulsart, ha esetleg tönkremenne. Tény, hogy van egy árszint, amit nem szívesen adok ki. Pl. a 40k plusz kategória. Ezért is vettem egy Viper Minit, mert black fridaykor általában 6-7k az Emagnál, annyiért meg ingyen van. A családot is elláttam vele.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Synthwave #91143 üzenetére
Jaja néztem. Kérdés, hogy a community, mármint a DeathAdder fanok elfogadják e. Szerintem pont a core-hoz nyúltak hozzá. De nekem is tetszik. Igaz 65k-t nem adnék érte. Mégiscsak egy egér.
De egyébként a Viper Ultimate formára majdnem tökéletes, a hátát és a seggét leszámítva.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz sirszevenap #91208 üzenetére
Ez szerintem a sima, nem a wireless. Az olyan 40k körül szokott mozogni általában. :/
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Én nagyon sokáig azt hittem, hogy palmolom az egereket, aztán a Deathadderemnél rájöttem, hogy nem, inkább fingertipelem. Aztán meg arra, hogy inkább clawolom. Végre megtaláltam az identitásomat azt hiszem, mivel nincs hova továbbfejlődni.
Na igen, az már para. Bár office egérnek egy MX Anywhere 3 van és imádom, pont azért, mert pici, de kényelmes. Na az fingertip a javából.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Tikakukac #91442 üzenetére
Egyébként, ha ennyire kell a görgő, szerintem vállald be az MX Mastert.
Előtte esetleg valami boltban próbálj ki egyet. De amondó vagyok, hogy gamer egérrel is ugyanolyan jól jársz, igaz a sidescroll kb nem létezik azon a vonalon. Esetleg egy MX Anywhere-t is nézhetsz, ott a ba oldalon az vissza gomb + görgővel tudsz sidescrollozni. Igaz az méretben meg pici.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
-
juuzer
addikt
-
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Egy keresztkérdés lenne: korábban vettem egy SteelSeries Rival 3 Wirelesst. Otthon a szüleimnél sima Rival 3 van, viszont itt a táblázatban azt írtátok, hogy magas az input lagja. Ez miben észrevehető? Vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy nem veszem észre pl egy Viper Ultimate, vagy egy G305 mellett? A kattintásnál azt érzem, hogy több idő kell neki, de ezt talán a nagyobb megtett útnak tudom a számlájára írni.
Ahogy néztem, több SS egér van Truemove Air szenzorral szerelve, amiknél nem olvastam ilyen gondot.
Tudnátok segíteni? Igazából csak művelődnék. :'D
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Oh köszönöm, így világos.
Az összes egeremet 800 dpi körül használom, a magasabb értékek jellemzően a macOS miatt vannak megadva, mert ott maxra véve van, hogy az 1800 is épphogy elegendő :')
Gondolom akkor azért nem érzékeltem akkora különbséget én sem. Csak azt, hogy a Logihoz képest mennyivel jobban zabálja az elemet. :'))))
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Köszi srácok!
Én azt hiszema conradnál láttam anno, de most nem találtam, hogy lenne ott. De lehet berendelem aliról.
Synthwave: igazából ez hülyén fog hangzani, de nem bízom magamban annyira, hogy stabilan ki tudnám galacsinozni a maradék helyet úgy, hogy ne mozduljon el. Bár lehet ez a legegyszerűbb megoldás + kikapni a fiókból egy ikeás elemet. Kipróbálom mindenesetre, köszi!
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz deathtania #93761 üzenetére
Igaz nem vagyok szaki, de van itthon Logitech MX Master 3 és Anywhere 3 is, Mac-hez használva. (Az a céges gépem, CAD szoftvert tesztelek rajta.) Én megnézném, tök jól együttműködik, testreszabható csomó minden a Logitech Options szoftverében.
Bluetooth- és 2,4 GHz-es kapcsolat is van benne.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: létezik a G305-höz hasonló formájú, ámde nagyobb egér?
Van egy valag egerem, amiket használok is azok: G305, Viper Ultimate, Rival 3 Wireless. Valamiért fogásra a G305 a legkényelmesebb nekem, ámbár örülnék egy picit nagyob verziónak belőle. Esetleg a G Pro X Superlighttal nem lőnék félre, ha ezek az igényeim?
Előre is köszi!
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Synthwave #94878 üzenetére
Igen, szerintem baromi kényelmes, csak a tenyérméretem kb 20cm és emiatt rövid. Illetve trükköztem lítiumos AA elemmel, most ikeás újratölthető van benne, de így picit nehéznek érzem.
Amit szeretek, ha hátul magasabban van az egér, nem ível le teljesen a hátulja, mert oda szoktam betámasztani a tenyerem. Egyébként inkább claw grippel fogom az egereket. Ezért is gondoltam nagyobbra, mert kb az összes egeremnél egy idő után elkezd fájni a csuklóm körül a kezem.
Nem must have a váltás, csak érdeklődöm egyébként. Szerintem a G305 van annyira olcsó, hogy ezt bevállaljam. Csak mostanság nemigen ajánlják már úgy, mint régen.
Egyébként köszi!
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Razer Hyperspeed egerei mennyire zabálják az elemet?
Javarészt munkára használnám, meg jó lenne ha lenne egy tartalék, ha bedöglik a GPX netántán. Jelenleg itthon egy Rival 3 Wirelesst használok munkára, de rettentően zabálja az elemeket sajnos. Egy Viper V3 X Hyperspeedet vagy a Basilisk megfelelőjét néztem.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest