Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
pacorro
aktív tag
De ha szűkíted a szűrőméretet, és távolabb vannak a szűkítők az obi végétől, akkor nagyobb eséllyel lógnak bele a képbe.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
rumos14
nagyúr
köszi a tippeket, válaszokat. 62-52-es átalakítót találtam több helyen is, csak utána vagyok meglőve. jó lenne nekem egy 55-ös középső szám is, bár az 52-nek meg van az az előnye, hogy az 50/1.7-es obim menete akkora, arra is jól jönne egy nagylátó, sőt. 35/1.7 az igen kellemes.
-
Doom
aktív tag
válasz Zozzant #1404 üzenetére
Jujj, tényleg. Mindegy, most már akkor itt pontosítanám. Ez azt jelenti, hogy ha ezek nincsenek, akkor mindkettőt nekem kell beállítani kézzel?
Azért kezdtem el itt kérdezgetni egyébként, mert nézegetek pár típust, és az Oly E-520-asnál pl. ezt írják, hogy nincsenek ezek. Meg hogy a D60-asnál sincs, ellenben a D40-esnél meg van, ami elég fura számomra, a D60 elvileg nagyobb tudású nem? -
Doom
aktív tag
válasz Zozzant #1419 üzenetére
Na jól van, azért most nehogymár megsértődj. Nem arról van szó, hogy nem hiszek nektek. Ezt nyilván nem én döntöttem el, hanem vagy úgy van, vagy nem, csak mondjuk ha két oldalt megnézek, és ellentmondanak az infok, akkor nyilván a (hozzáértők) személyes tapasztalata a döntő, amit meg is köszönök minden segítőkész hozzászólónak (köztük neked is), hogy segítettek eloszlatni a ködöt. Mint kezdőt (mert az vagyok, miért tagadnám), egy ilyen szerintem elég alaposan meg tud kavarni.
-
Allien
veterán
válasz Zozzant #1631 üzenetére
Pro-kontra. Ma már nem vennék olcsó kompaktot, igaz, amikor vettem, az is 80E volt. Csak akkor a dslr meg 600E körül volt, meg a legolcsóbb Canon dslr akkoriba kezdett bejönni, a maga extra olcsó kb 300E huf-os árával.
Másfelől, nekem éppen nem szenvedés az alsóbb kategóriás obi. Igaz, nem is próbáltam jobbakat. Minek? Fájjon a szívem? Igaz, van már fix obim is potom pénzért (50mm, F2, full manuális természetessen, de 5000 volt). Mellesleg, ezekkel se találtam olyan nagy problémát. Minden viszonyitás kérdése. Ha az ember elfogadja, hogy méretbe nagyobb a dslr, és az obit esetleg cserélgetni kell a vázon, akkor ennél nagyobb kérdés nincs is, mert a kit obival is jobb, mint egy ultra zoomos, vagy egy átlagos zoommal rendelkező, 10-12 megapixeles kompakt. Ha viszont fél valaki cipelni, annak tényleg marad a zsebbefotó, csak legyen piros akkor már.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
post.mader
csendes tag
válasz Zozzant #1642 üzenetére
Az tök jó, sőt még vicces is.
Mármint nem téged minősítelek, hanem ezt az egész dolgot. És akkor ki lehet cserélni, stb.?
[ Szerkesztve ]
Kissrác voltam én, bámultam a csodát. Együtt nőtt velem az Újpesti világ! Élhetek bárhol, ide jövök haza! Hűség, büszkeség, Újpesti csoda!!!
-
ottkar
addikt
válasz Zozzant #1650 üzenetére
Érdekes nekem nem hangos az AF. Minek motoros optika ha a házban van a motor? Háromszor lassabb? Én nem mértem csak használom. Olyan összehasonlításokat csinálsz ami nekem nem szempont de más Pentaxosnak se. Akkor meg minek az egész? Én nem hasonlítgatom más géphez mert nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest