Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10004) benedekco válasza Mercutio_ (#10002) üzenetére


benedekco
addikt

Köszönöm a válaszodat! Arra az Oly XZ-1-re eddig nem is figyeltem fel.
Nézegettem a méreteket dpreview-on a Pana G2-ről, de azt hiszem az is már nagy lenne. Majd megpróbálok valami megagiga centerben megfogdosni egy ilyen gépet. Illetve összehasonlítani a többi MILC-el. Sajna az Oly EPL1 tűnik a legjobb választásnak ha az árakat nézzük. Nagy a dilemma. Most picit megnyugszom, megpróbálok beszabadulni egy helyre ahol tapicskolni lehet sok gépet aztán pihenek rá egyet és utána megint nekifutok :)
Ez általában be szokott jönni. A Sony NEX-et is néztem... az egyik legnagyobb húzóereje a szenzor méret.
Sajna ma még nem kapni nem cserélhetős, APS-C érzékelős, kis zoom-os jó optikás nagy fényerős gépet. Mert akkor beb@szna a gyártóknak a belépő dslr-eknél. Lehet hagyom az egészt, jövőre :) Addig meg használok valami ócska lehasznált kompaktot.
Köszi mégegyszer! Kezd körvonalazódni a dolog.

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.