-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
#41133696 #32952 üzenetére
Ok, köszönöm! Sérülni nem sérült semmi, csak a membránt lenyomó fekete lapocskákról tört le a köröm. Gondoltam, szervizben ki tudnák cserélni, ha nagyon akarnák, csak ehhez felküldeni, meg visszaszállítani, illetve ha még el is kérnek érte valamennyit, akkor már jobban megéri újat venni.
Attól függetlenül, hogy innen kikerült az ajánlott billentyűzetek listájából, nekem semmi gondom nem akadt vele.
Valószínűleg ugyanilyen típust fogok venni is.. -
Domonkos
addikt
válasz
#41133696 #32878 üzenetére
Tokre jok a videok! Ahhoz kepest hogy gondolom vegig improztaztad nagyon osszeszedettnek hat az egesz!
Pacsi!
Csupan egy dolog tunt fel, ami nem volt full korrekt: hogy osszesen nem csak 4 cherry kapcsolo van hanem ~30. Persze ezek nagy reszet mar nem gyartjak es billentyuzetbe is keves kerul az altalad felsorot 4en kivul - szoval nem is kotekedesbol emlitem, csak gondolotam hatha erdekelhet
Masik meg hogy a kupakokat tisztitaskor erdemes leszedni. Egyreszt a kupakok oldalat sokkal konnyobben lehet igy tisztitani, masreszt meg (foleg a plate mounted) kapcsolok es a plate vagy pcb koze nagyon szeretnek a hajszalak, egyeb helyekrol szarmazo szoszok beakadni, amit a levego, legyen akarmilyen suru is nem biztos hogy ki fog vinni. FinomGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
atenza
senior tag
válasz
#41133696 #32823 üzenetére
Ahogy nézem US layout, pedig elég jó áron van. Mennyire macerás az US layoutot megszokni?
Hosszú í-re ott az alt gr+i, de pl ű betüre mi a megoldás?
Első mechanikus billentyűzetem lenne, és tetszik az egyszerű fekete design is meg a kompakt méret, cherry brown-al de ez a fránya US layout :S[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#41133696 #29582 üzenetére
A megoldás az LCD hiányzára persze csak Logitech G tulajoknak:
Logitech Arx Control - ASUS Nexus 7 II táblagépen G15 LCD kijelző helyettesítőként - Youtube
-
dqdb
nagyúr
válasz
#41133696 #29582 üzenetére
Készíts vagy vegyél egy külső USB kijelzőt, és ekkor nem lövöd ki a billentyűzetválaszték 99,99%-át (az AIDA64 kompatibilitási listájában több hasonló termék is szerepel, az első két találatot dobtam most be).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
#41133696 #17978 üzenetére
uhh igen, erről olvastam
eszembe jutott, hogy láttam egy olyant, hogy srác kirakja az "átlagos" billentyűzetét, majd mikor eljött a játék ideje, fogta és a klaviatóra házából kiszedte az egész gombsort, felszedte mint egy szőnyeget, majd belerakta a gammmer gombsort...
na az baromira tetszett.. nem tudod/tudjátok az miféle billentyűzet volt? lehet ha nem elborult az ára olyant vennék -
bacsis
Közösségépítő
válasz
#41133696 #17973 üzenetére
Ráadásul az a tapipados nem is egy gammer kialakítású
hoppá itt egy piaci rés, vajon hányan vannak olyanok mint én, és nem találnak maguknak való billentyűzetet?
egy csomó profitot lehetne termelni, ha valamelyik gártó ezt felfedezné
Jólvan leeht akkor megveszem azt a Geniust azt lemondok a tapipados numpados témáról -
Locutus
veterán
válasz
#41133696 #17957 üzenetére
Fater is nemrég egy K120-at vett magának. Na az annyira "jó", hogy inkább nem számítógépeznék, minthogy azon kelljen gépelni... Ott kezdődik, hogyha lábra állítod, az egész billentyűzet rugózik. De annyira, hogy 2-3cm-t is lemegy a közepe, egy sima billentyű nyomástól. Ami amúgy a másik szar benne, mert iszonyú béna érzés minden billentyűje, mintha kimondottan gumigombokon gépelnél... A nyomáspontja teljesen meghatározhatatlan.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz
#41133696 #17940 üzenetére
Egyetlen a háttévilágítást hiányolom a billentyűzetről, persze nem elemes módban gondoltam, hanem lehetett vola mint az E6300-hoz egy USB kábel a végén egy 230-as adapterrel, és egy kapcsolóval váltani a két mód között. A billenytűzetet úgyis csak akkor viszem magammal, ha tudom, hogy ahova megyek órákig maradok, és van asztal
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- További aktív témák...
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Trust GXT 838
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest