- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
EzertKarVolt #105215 üzenetére
Véget ért egy időszak, ennyi történt.
Afterékat ezért sem keverném bele, mert ha ők nem járják ki, akkor nyoma sem lenne a magyar feliratos kínálatnak, ami azért lássuk be, messze a legtöbbet keresett/ajánlott/ választott téma errefelé is. Pár kupakkészlet esetén a kezdeti időszakot leszámítva, a gyártói webshopból ezek nem voltak elérhetők korábban sem.
A kiegészítő termékek forgalmazására pedig az a legegyszerűbb módszer, ha jelzitek feléjük az igényt és ha valóban mérhető kereslet mutatkozik, be is fogják hozni őket.Mondanám, hogy részünkről a következő kérdés az lesz, hogy a 160€-os kategóriában biztos, hogy Keychront fogunk venni/ajánlani, de szerintem - ha nem feltétel az RGB és a magyar felirat - ez már most sincs így.
M.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Én azt vettem észre, hogy a németek inkább a német áfás árat rakják ki, ami valami 22% és így csak picit megy fejjebb az összeg.
A keychron meg csak simán rájött, hogy felesleges neki postázni worldwide, amikor van egy rakás lokális vendor az euban, kvázi konkurenciát csinál a saját értékesítési láncának. Vagy más eus országokat enged kiválasztani vajon? Vagy csak mi lettünk száműzve.
-
eagleberg
aktív tag
válasz
Értem én, csak hát a gyerek szájábú a billentyűzetet is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó GAMAKAY TK-75 HE (Rapid trigger) / MOTOSPEED.CK62 PRO
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- IBM Model M (csere is)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest