Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz ilyen_85 #58267 üzenetére

Első DIY projektnek bátor döntés volt, és örülök, hogy sikerült szépen összerakni.

A kontroller forrasztásáig ólommentes ónnal forrasztottam, meg is látszik, baromi csúnya lett, az ón pedig szörnyű volt, és lassan ment a forrasztás.
    Én még nem érzem a forrasztási tudásomat megfelelőnek, hogy egy ilyen nyitott nyákos megoldással próbálkozzam (biztos vagyok benne, hogy a végeredményt nem érezném eléggé szépnek, így eleve neki sem állok), az USB-C csatoló pedig tényleg a kihívás kategória.

Mivel ez lesz a játékos billentyűzetem, ezért egy olcsó lineráris Durock L7 került bele, annyi hogy megkentem.
    Akkor a legsimábban járó lineárisok közül választottál egyet. A szám csak a stem színét jelenti, az L1-2-3-4-5-6 ugyanúgy 67 grammos rugóval jön, ami nem hajlamos pengésre. Switch film ment bele? Mert amilyen simán járnak a JWK gyártmányok, úgy tud zörögni némelyiknél a ház felső része, ezért érdemes betenni a plusz réteget (ami a hangját is mélyebb irányba tolja el).

Úgy nézem Durock vagy Everglide stabilizátort használtál, jó döntés.

Erre már a cream-nél is sokat panaszkodtak :) annak is rohadt halszaga volt krém helyett :D
    Ugyanaz az ház, másik stem, ezért maradt a szag is :) A Cream eddig kimaradt az életemből, így meglepetésként ért eléggé.

Egyébként ha nem titok, hol tudtál venni Blueberry-t? Én eddig akárhol néztem nem volt készleten...
    Májusban lehetett a MyKeyboardon előrendelni, aztán valamikor júniusban küldték el. Furcsa egy kapcsoló a 3 mm-es úttal, átlagosnál nagyobb erővel és hosszú taktilis huplival. Először eléggé sok lenyomás kimaradt az izommemóriából történő touchtyping miatt, aztán amikor 1 hét múlva visszakerült egy másik billentyűzet, akkor majdnem keresztülnyomtam a gyengén taktilis kapcsolót a plate-en :) Taktilis vonalon eléggé hangos szerintem, mert nehéz nem tövig nyomni, érdekességnek nem rossz, de annyira nem jött be.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák