- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz ilyen_85 #58267 üzenetére
Első DIY projektnek bátor döntés volt, és örülök, hogy sikerült szépen összerakni.
A kontroller forrasztásáig ólommentes ónnal forrasztottam, meg is látszik, baromi csúnya lett, az ón pedig szörnyű volt, és lassan ment a forrasztás.
Én még nem érzem a forrasztási tudásomat megfelelőnek, hogy egy ilyen nyitott nyákos megoldással próbálkozzam (biztos vagyok benne, hogy a végeredményt nem érezném eléggé szépnek, így eleve neki sem állok), az USB-C csatoló pedig tényleg a kihívás kategória.Mivel ez lesz a játékos billentyűzetem, ezért egy olcsó lineráris Durock L7 került bele, annyi hogy megkentem.
Akkor a legsimábban járó lineárisok közül választottál egyet. A szám csak a stem színét jelenti, az L1-2-3-4-5-6 ugyanúgy 67 grammos rugóval jön, ami nem hajlamos pengésre. Switch film ment bele? Mert amilyen simán járnak a JWK gyártmányok, úgy tud zörögni némelyiknél a ház felső része, ezért érdemes betenni a plusz réteget (ami a hangját is mélyebb irányba tolja el).Úgy nézem Durock vagy Everglide stabilizátort használtál, jó döntés.
Erre már a cream-nél is sokat panaszkodtak annak is rohadt halszaga volt krém helyett
Ugyanaz az ház, másik stem, ezért maradt a szag is A Cream eddig kimaradt az életemből, így meglepetésként ért eléggé.Egyébként ha nem titok, hol tudtál venni Blueberry-t? Én eddig akárhol néztem nem volt készleten...
Májusban lehetett a MyKeyboardon előrendelni, aztán valamikor júniusban küldték el. Furcsa egy kapcsoló a 3 mm-es úttal, átlagosnál nagyobb erővel és hosszú taktilis huplival. Először eléggé sok lenyomás kimaradt az izommemóriából történő touchtyping miatt, aztán amikor 1 hét múlva visszakerült egy másik billentyűzet, akkor majdnem keresztülnyomtam a gyengén taktilis kapcsolót a plate-en Taktilis vonalon eléggé hangos szerintem, mert nehéz nem tövig nyomni, érdekességnek nem rossz, de annyira nem jött be.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest