Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
dejaris #25294 üzenetére
Gyartottak egyaltalan TKL irodai billzetet a par hozzaszolassal feljebb emlegetett Model M Spacesaveren kivul?
Heten parszor vegignyalaztam a Vatera kinalatot, de egyaltalan nem lattam hasznalt TKL billzetet.
Meg amugy sem remlik, hogy barmikor is lattam volna ilyen keskeny billzetet a manapsag felfutoban levo mechanikusokon kivul.Laposban remlik a Genius i200, Labtec/Logitech UltraFlat (bar utobbi nem eri meg a Logitech logo miatti dupla arcimket, Labtecet meg mar nagyon reg nem kapni)
Volt meg ezer eve az IBM Travel Keyboard, illetve ennek valamelyik Lenovo utoda (Compact Keyboard, de azok boven 10k folott mozogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Keychron V3 Max vezeték nélküli mechanikus billentyűzet BROWN switch - ISO-HU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest