- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Domonkos #25199 üzenetére
Szerintem sokezer forintot lehetne minden masodik-harmadik vasarlasnal sporolni (es talan az ipart nem ennyire a marketing altal vezetett utra sodornank) ha legalabb a forumozok tisztaban lennenek mindezzel - bar tudom hogy kisregenyt nem sokan fognak olvasni
Mar azzal sokszazezret lehet sporolni, ha lemondunk olyan extra igenyekrol, mint magyar kiosztas, feher kupakkeszlet, RGB vilagitas, mechanikus billzet, aztan megvesszuk az elso nekunk tetszo billzetnek latszo targyat, es hasznaljuk 3-4 evig.
Nagyon off: nem tetszik a texturaja, meg a kopottsaga a PB5131C kupakoknak, nagyon kene valami ertelmes PBT szett.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Domonkos
addikt
haxiboy! - meg ugy a tobbiek is.
Nem kellene kifejteni az osszefoglaloban hogy a billentyuzetek programozhatosag szempontjabol ket csoportra oszthatok? Van az egyszeru/olcso megoldas ami egyedi szoftvert igenyel a "programozashoz" es vannak azok a billek amik onboard memoriaval rendelkeznek es valoban a scancode-ot amit kuldenek azt lehet programozni. (csak mert szerintem utobbi tekintheto egydul programozhatonak)
Meg meg amit tapasztalok, hogy a kerdezok nagyobb resze nem tudja, hogy az elso kategoriaba eso idezojeles "programozhato" billencsekhez, meg persze a legfapadosabbakhoz sem kell spec szoftver es szinte az osszes oprendszerhez letezik ingyenes, sokkal nagyobb tudasu szoftver a macrokhoz/egyebekhez, mint a dobozos gyari.
Plusz meg az is johetne hogy az aranyozott usb csati nem jobb semmivel; a levalaszthato kabelnek csak elonyei vannak; usb-n csak 6kro van (mert az osszehekkelt tobb billt szimulalo megoldasok mekin nem igazan szeretnek mukodni), es hasonlok. Igen hosszu lenne a lista ha az osszes tevhitet osszegyujtenenk. Szerintem sokezer forintot lehetne minden masodik-harmadik vasarlasnal sporolni (es talan az ipart nem ennyire a marketing altal vezetett utra sodornank) ha legalabb a forumozok tisztaban lennenek mindezzel - bar tudom hogy kisregenyt nem sokan fognak olvasniGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
penaut
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen billentyűzetet keresek:
-Magyar kiosztásos
-Újonnan
-Világítson (nagyon fontos)
-Nem baj ha vezetéknélküli
-Nagy Enteres legyen (remélem értitek itt mire gondolok )
-Numpad nem árt
-Programozható gombok az oldalán
-Ne legyen 30 ezer, szeretnék max 15-ből kijönni. -
hermandani
tag
válasz hermandani #25185 üzenetére
Akkor lefújva minden, marad a matrica.
Esetleg tudnátok ajánlani normális minőségű magyar (főleg ugye ékezetes) billentyűzet matricát?
Gondolom ebből is van gagyi... de mi (melyik) számít jónak? -
Domonkos
addikt
válasz Macsugape #25191 üzenetére
Hat ez igy elegge tag, picit kene valami konkretabb. Mire hasznalnad elsosorban? Van olyan ami tetszik? Miert csereled le a regit? Van valami elkepzelesed a hardveres reszet illetoen extrak szempontjabol? Nezted mar az ajanlott listat?
Ennyibol en a daskeyboard valahanyat ajanlanam ultimate valtozatban - nem a legdragabb, kelloen letisztult, de cserebe keves komprumisszumot kell kotni[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
75$ az amerikai kiosztasu.
ISO legalabb 15$-ral fajt volna tobbe, raadasul en magamnak magyar kiosztasut szerettem volna gyartatni...
Pedig mar online billzet dizajnerrel meg is terveztem a feliratozast, legeneraltam belole a backplate szabasmintat. *
Ma akartam 1.5mm-es acelt venni, de csak fel otig volt nyitva a Bronzker, en meg ot korul ertem oda*: Masodik nekifutasra jo is lett.
Mint kiderult a layout dizajner default ISO kiosztasa a mai modern billzetekre volt szabva, viszont azok fel gombbal keskenyebbek, mint a retro billzet, aminek a hazat akarom hasznalni.Regen fel gomb szelesseg volt kihagyva az Ins/Del hatos meg az alfanumerikus illetve a numpad blokk kozott, mostani billzeteken viszont csak negyed gombnyi.
-
nyunyu
félisten
válasz ViZion #25183 üzenetére
Ha cherry kapcsolós, akkor a kollégák adnak tanácsot, hogy hol lehet keycap-ot rendelni.
Magyart sehol, hacsak nem rajzolsz magadnak egyedi kiosztast a WASDKeyboardsos dizajnerrel, aztan rendeled meg 50$+postaert a vekony ABS kupakjaikat lezeres feliratozassal.
Ugy tunik a Gateron PBT dyesub szettembol nem lesz semmi, mivel kb. 80-an akartunk venni ISO kiosztasut, de legalabb 300 kene az ontoforma finanszirozasahoz...
Igy legalabb megsporoltam 100$-t, amibe fajt volna a kupakszett.[ Szerkesztve ]
-
Macsugape
csendes tag
Sziasztok!
Mechanikus billentyűzetet szeretnék vásárolni... egyelőre nem tudom milyen irányba induljak el, nyilván nem a legdrágábbat szeretném venni, de már egy olyat, ami nem feltétlenül a belépőszint, tehát egy picit jobbat, megbízhatóbbat... numpad nem muszáj... tudtok ajánlani valamit? :-)
Köszi előre is!
-
haxiboy
veterán
válasz hermandani #25181 üzenetére
Egy blank set, és az f és j gombokon megtalálható a kis (pöcök) indikátor hogy mindig tudd hol is van pontosan a kezed a billentyűzeten. Én kiskoromban rengeteget szenvedtem a gépelés megtanulásával, volt hogy fél percig keresgéltem 1-1 gombot, aztán elegem lett, lefújtam az egész billentyűzetet fekete festékkel és lám 2 hét alatt stabilan tudtam vakon gépelni. (Igaz erre nagyban rásegített az egyik játék amit bárkinek szívesen ajánlok [Typer Shark Deluxe])
Ezzel és a hasonló játékokkal ahol nem csak valamilyen szöveget kell írni, hanem interakivitás is van benne nagyban javítja a reakcióképességet. Én pl átlag 60-80 szó/perc sebességet tolok (hétköznap), de ha tudom hogy valamilyen tétje van, pl 10fastfingersen nem ritka hogy 150-et is sikerül tolni
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Domonkos
addikt
válasz hermandani #25185 üzenetére
Igen - valahogy igy.
Amugy ha tenyleg megtanulsz vakon gepelni, akkor annak a hosszu tavu hatasa megteriti azt, az amugy nem is olyan veszesen sok energiat amit a megtanulasaba kell fektetni.
En is egy magyar feliratozasu billentyut hasznalok, de mar egy eve dvorak kiosztassal. A feliratnak koze nincs a megjelenitett karakterhez, ettol fuggetlenul fejbol meg a standard us, hu es sajat-dvorak kiosztas. Ha kell valami terjengosebb magyar szoveget irnom (ekezetekkel), akkor visszavaltok magyarra - azert ott is megy valamennyire vakon valamennyivel lassabban, de ha nem kell, akkor marad a dvorak. Nem igazan zavar ossze ha valtani kell, telefonon valamiert nem jott be.Pedig a jo kezalternaciotol ott jobbat vartam. Plusszba ez megjobban el szokta az embereket rettenteni, hogy beprobalkozzanak a gepemnel. Kivancsi vagyok hogy mennyi ido kellene egy atlagos felhasznalonak hogy szimplan kiosztast valtson
BTW azert a dvorakon es a colemakon is elgondolkoznek, ha vakongepeles tanulasarol van szoGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
hermandani
tag
válasz Domonkos #25184 üzenetére
Ha jól értem, ez alatt arra gondoltatok, hogy lehetne cserélni a gombokat?
De közben kiderült, hogy magyar (ékezetes) gombok nincsenek világítósban?
Tehát ezt az ötletet kukázzam is?
Bár ez a gombcserés dolog érdekelne... persze ha kivitelezhető.Illetve ha nem marad más, tudnátok ajánlani normális minőségű magyar (főleg ugye ékezetes) billentyűzet matricát?
[ Szerkesztve ]
-
Gyakorlatilag öüőúéáűí amit matricázni kell, nem túl szép nyilván, de ha kell, akkor kell.
Spec karakterekből ami gyakori azt megjegyzi az ember, vagy ott az ALT kód, meg a karaktertábla.
Ha cherry kapcsolós, akkor a kollégák adnak tanácsot, hogy hol lehet keycap-ot rendelni.Domonkos: OK, én sem találtam, csak feliratozhatót.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HollyBoni
veterán
Akkor vakon még nem megy, csukott szemmel is kéne hogy menjen, olyankor meg halál mindegy mi van ráírva a billentyűzetre.
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok,
Eddig csak olvastam a fórumot, de most megosztom veletek a tapasztalatomat.
Évek óta szenvedek az olcsó billentyűzetekkel, de most beadtam a derekam.
Ezt vettem, magyar kiosztással: [link]
Nagyon jó minőség, van súlya "van benne anyag". Van 7 db programozható funkciógomb, ami fölé be lehet csúsztani a feliratot. Munkára való, igazi klasszikus elrendezéssel. Ja, extra: USB HUB-ként üzemel (2db) és adnak egy csuklótámaszt is. A műanyagnak egy kicsit gumírozott hatása van (ez talán majd vonza a koszt...). Masszív. Kicsit zsákbamacska volt, mert nem tudtam kipróbálni sehol, de nagyon jókat írtak róla, és nekem bejött.
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
HollyBoni
veterán
válasz hermandani #25178 üzenetére
"Esetleg van az alap problémára valami más (jobb) megoldás?"
Vakon gépelés?
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Angol kiosztású billentyűzetet szeretnék magyarítani.
A gond az, hogy világítós a billentyűzet.Hogyan tudnám ezt lematricázni? Mert ugye akkor semmi értelme a világításnak, ha le van ragasztva.
Gondoltam rá, hogy a gombok bal sarkába ragasztanám csak a magyar betűket. De nem tudom, ha kivágom magát a betűt, lesz-e olyan kicsi, hogy ne takarjon bele a gombvilágításba.Illetve érdemes matricázni? Tartósan megmarad? Megőrülnék, ha idővel lepotyogna, megkopna és leszedéskor ragasztós dzsuvát hagyna a pár 10ezres billentyűzeten...
Esetleg van az alap problémára valami más (jobb) megoldás?
Előre is köszönök bármilyen segítséget
-
HollyBoni
veterán
válasz Domonkos #25176 üzenetére
Eddig az összes billentyűzetem azért halt meg mert leöntöttem. Ezért akartam Logitech K310-et, viszont itthon már nem találok sehol.
Ezzel a billel már régóta szemezgetek, de eddig nem mertem drága billentyűzetet venni, most megfogadtam hogy nem lesz többet evés ivás a gép előtt.Nem vagyok Apple fanboy, ez az első Apple termékem, de főleg a letisztult design és a masszív fém felépítés miatt vettem meg. Igazából bármit meg tudok szokni, a 3 ezres akármilyen billel is gyorsan írok, de az ultra lapos "szigetes" kialakítás a kedvencem. Eddig nagyon bejött.
Ha kibír 1-1,5 évet az már nálam rekord lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
addikt
válasz HollyBoni #25175 üzenetére
A mostani apple billentyuzetek tenyleg elegge jok a lapos kategoriaban. Ugyan tenyleg dragak, de azert cserebe tenyleg hoznak egy olyan szintet amit elvar az ember toluk. Egyetlen rakfenejuk a nedvesseg. Egy-ket csepp eleg ha belefolyik es a fel billentyuzet lebenul. Kiszaritas utan meg ugyanugy bena marad. Szetszedni nem lehet mert ragasztassal vannak osszerakva es mikozben szeded szet kicsinalod az addig meg mukodo reszeit is. Szoval csak olyan helyre ajanlott ahol tuti nem fordul elo ilyesmi.
-
válasz HollyBoni #25171 üzenetére
A rádiósak nálunk cégnél eléggé elhullottak. Vezetékes jobb, de abból is van már néhány a fiókban. Nem akarlak elkeseríteni, de az utángyártott, nem alma logós, de 99% ugyan így kinézővel meg semmi baj nincs.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Ispy
veterán
Még fémház nélkül is nehéz ilyet találni Vagy legalább is nincsen túl nagy választék. RGB nélkül van daskeyborad-on pár darab, amit lehet brownnal rendelni, ha azokat még nem nézted.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
HAX
tag
Lecserélném az SS 6Gv2-met, hülyét kapok a kiosztástól nem igazán sikerült megszokni.
Alu házba csomagolt mechát keresnék barna kapcsolósat, RGB van az jó lenne.
Eddig a Ducky Mini-t találtam, nagyon tetszik de nincs rajta numpad.
A másik versenyző a Ducky Legend lenne, nem RGB de megfelelne minden téren, még árban is elfogadható de már nem lehet kapni.
Tudnátok ajánlani még egy-két alternatívát?
-
HollyBoni
veterán
K310 helyett beruháztam egy Apple vezetékes billre, és megfogadtam hogy nem öntöm le.
Hihetetlenül minőségi és masszív cucc, írni is nagyon jó rajta. Remélem sokáig kiszolgál.
Nem rossz ez az apple store, tegnap délután rendeltem meg, egy óra múlva már átadták a futárnak, ma meg is kaptam és Csehországból jött a cucc.
-
Domonkos
addikt
válasz thomeef #25169 üzenetére
Honlap alapjan egyfele van.
-
thomeef
őstag
Nem tudjátok véletlenül, Corsair Strafe RBG MX Silentből egy féle van vagy több? Csak mert a wwebshopokban nincs feltüntetve, de mintha azt olvastam volna valahol hogy van mx silent red, meg mx silent brown is
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
alfiboy
aktív tag
Üdv!
HT PC-hez keresek vezeték nélküli bill-t, játék nem lesz. Eddig amiket néztem:
- Logitech K810, kellene még hozzá BT adapter is. Del, Insert, Home, End, Page Up, Page Down nem tudom kiváltható FN kombóval?
- Logitech K800, tetszik, hogy Unifying, de sztem túlárazott.
- Apple wireless, szintén kellene BT adatter.Tudnátok mást is ajánlani?
- csendes legyen (éjszaka ne zavarja az alvókat)
- vezeték nélküli
- HU kiosztás előny, de nem feltétel
- ár max.~30k BT adapterrel
- háttérvilágítás, de nem feltétel.Köszi.
...
-
SS Apex Raw nekem bejött, nem a lötyögős gumimembrános féle.
Mostani SS cherry Black, kicsit keménynek hat, ezért én krampácsoltam vele. Kapott O gyűrűt, most már nagyon tetszik, játékra nem fogod megbánni, ha a keycap is kellemes. Én pl. a homorút szeretem, a símát nem érzem annyira kényelmesnek.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Domonkos
addikt
Amennyiben neten rendeled, akkor a vasarlastol szamitott ket heten belul akormi indok nelkul csak ugy siman visszakuldheted a cuccot, ha nem tetszik.
Nagyon a reszleteit nem tudom ennek, de azert javaslom hogy olvass utana! Talan jol fog jonni.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Domonkos
addikt
Igazabol nem hasznalhatatlan - vagyis nem lehet egyik mx kapcsolora sem azt mondani hogy alkalmatlan - de azert vannak kulonbsegek. A blue hasznalhato jatekra, de mivel neki az actuation es reset kozt van majdnem egy egesz millimeter igy a double-tapeket igencsak meg tudja lassitani. Arrol nem is beszelve, hogy adott jatek eseten a hangjat valoszinuleg voice-chat/streamen keresztul a tobbiek is hallani fogjak. A black az valamennyivel kulturaltabb ilyen teren.
Ha a brown tetszett, akkor azert erdemes megkerdezni egy par nagyobb uzletet, hatha tudnak neked rendelni.
En blue-n jatszok, ha jatszok - de mostansag semmi kompetetivat nem tolok. Casual szinten teljesen megfelel.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Ombi5
őstag
válasz Domonkos #25156 üzenetére
Tul retro ennyi penzert a G6 V2.. Akkor inkabb tesoro, es meg magyar is,csak brown lenne a jo,de nem kapni.. Sajnos azt mar probaltam tetszett. Nem tudom, hogy jatekra mennyire lenne zavaro a blue, vagy mennyire jo nekem a black. Nincs lehetosegem kiprobalni sehol sem.. :-( ezert kertem segitseget..
Steelekben pedig tetszik a vilagitas,de nem cherry bill... Akkor azt mar nem erdemes?!
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
addikt
A membranosok igencsak felejtosek mar ebben az arkategoriaban. G6 V2 jo vetel lehet, ugyanugy ahogy a tesoro is black switchekkel. En a blue-t preferalom, de jatekra a black jobb.
Ha van lehetoseged akkor probalgass egyet-kettot ki, es vadd azt amelyik jobban bejon.[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
válasz ViZion #24934 üzenetére
Ezek kozul mi az amit javasolnal?! Steelseries billekrol van szo.. MAsoknak mi a velemenyuk esetleg?
Vagy ezek kozul vmelyik? Leginkabb jatekra kell..TESORO DURANDAL ULTIMATE G1NL CHERRY MX BLUE MECHANICAL 50G
TESORO DURANDAL ULTIMATE G1NL CHERRY MX BLACK MECHANICAL 60G[ Szerkesztve ]
-
Toncos
tag
válasz thomeef #25138 üzenetére
Világos, nem is akarok én Geniust, csak ugye az ajánlott listában is benne van, plusz egyes termékcsoportoknál a budget gyártók tudnak jó ár/érték arányt adni. Reméltem, hogy sokan akarnak ilyen kategóriában billentyűzetet, és van bejáratott válasz, de ezek szerint nincs. Köszi a tanácsot!
(#25137) izee: Igyekszem megfogadni az alábbi tanácsot, bár ebben az árkategóriában ezektől a gyártóktól többnyire angol kiosztást találok.
-
haxiboy
veterán
-
nyunyu
félisten
Takonypuska sosem volt a kedvenc fegyverem, de egye-fene, stabilizalt szokoz accomplished:
Amugy teljesen mas hangja lett a billzetnek ettol a magas es vekony ABS kupaktol, jobban rezonal a kapcsolo hangjara, mint a vastagabb es rovidebb gyari kupak.
-
thomeef
őstag
válasz Sunsetjoy #25148 üzenetére
Így van, de ha rendelsz egy 5 eurós egépadot vagy usb hubot vagy amit akarsz, akkor 30 euró felett free shipping ha jól látom. A kiosztást meg a magyar op rendszer alapból magyarra lövi, azzal nem is kell foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
tDr1v3r
veterán
-
Kwabs
csendes tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy olyan vezeték nélküli billentyűzetet amin van touchpad is, hogy az ágyból bírjam irányítani a gépet ha filmet nézek filmet váltanék vagy esetleg ágyból tudjak netezni. Mit ajánlanátok ? 10ezernél nem nagyon szeretnék többet rászánni inkább még annyit se.
-
n0k0m_
tag
válasz takacsbotond #25142 üzenetére
Felár 1,5 szer annyi, mint amennyibe szegény Cougar kerül
~23.000 alatt gondolom nincs más opció mechanikusra?
-
válasz scream #25143 üzenetére
ezt szénné szidták az iponon, ha jól emléXem. De olvass utána, nem biztos, h ez volt.
-
scream
veterán
Hali!
Asus Cerberus Keyboard-ról van valami infó? Megér 15ezer pénzt?
-
n0k0m_
tag
~10.000 Ft-ot szánnék új billentyűzetre. Elég gyorsan kopnak alattam az olcsóbb (a4tech, modecom stb.) billentyűzetek. Munkára és játékra is sokat használom, de eddig még nem jutottam oda, hogy valami normálisat vegyek az elmúlt években. Azelőtt egy ilyet használtam ~5 évig:
, csak elkezdtek belőle különböző földönkívüli lények kimászni, így a család megkért hogy váljak meg tőle (pap és vagy tűz által).Ajánlott listából a Cougar 200K tetszett meg, a világítást is aktívan kihasználom. Érdemes erről még valamit tudni, vagy van e jobb alternatíva ennyiért? (10690 Ft-ért találtam)
Ahogy nézem a következő szint elég nagy ugrás lenne árban (Tesoro Durandal).
-
danika0670
tag
Tesoro Tizona-rol velemeny? Illetve hol erdeklodjek hatha tudnak beszerezni a hattervilagitasos tipusbol is?. Ma megprobalok par boltot felhivni... A vegen tenyleg amazonrol kell billt rendelni mert azok tenyleg hasznalhatoak is?
06hetven701O656
-
thomeef
őstag
válasz Toncos #25136 üzenetére
5k alatt ha találsz akkor próbálj meg értelmes business márkát venni, HP, Dell, Lenovo, Microsoft. Genius az már 20 éve is az alja volt a pc piac márkáinak, én még sörnyitót se vennék akkor ha Genius. Viszont az általam felsorolt márkák közül bármit veszel azt gyepálhatod évekig.
[ Szerkesztve ]
-
-
Domonkos
addikt
válasz MikaVejneGI #25134 üzenetére
Ajanlott listaban van par ilyen! Csekkold azokat!
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Magyar kiosztású , mmo,tps fps hibridet bíró úgymond játékosoknak ajánlott billentyűzetet keresek.
Tudtok ajánlani típust, gyártót?
-Extra 1 usb csati es fülhallgató mikrofon ki-be menet.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Krytec
tag
Üdv, billentyűzetet keresek a következő elképesztő feltételekkel:
Slim vagy félmagas kivitel
Háttérvilágítás
Magyar kiosztású ha lehet
Ár: 5-15k körül
Használat 70% játék kb.Láttam a Cougar 200k-t de azt olvastam róla, hogy minden gépindításkor elfelejti a beállított fényt és az enter-re is panaszkodnak.
-
nyunyu
félisten
Nincs veletlenul valakinek elfekvoben egy 104 gombos ANSI kupakszettje OEM profillal?
Baromira zavar, hogy a nagyonlapos kinaicseresznye szokozom fel centivel melyebben van, mint a PB5131C-rol atmutott also sor, viszont annak a szokozet nem tudom felszerelni a Cherry stabtol.
-
haxiboy
veterán
Köszönöm az észrevételeket. Vasárnap megyek vissza a koliban (sz erőmű már ott van, be van telepítve), a billentyűzetes doksihoz küldök hozzáférést, illetve az ajánlott listához a fórumban aktívaknak.
Akinek bármilyen észrevétele van dobjon egy privátot hogy sorban tudjak haladni, tuti lesz ami elkerüli a figyelmem amikor vissza olvasok. Előre is köszönöm a segítséget.
-
nyunyu
félisten
JISt a japanok hasznaljak, mivel a tobbszaz irasjeluk elocsalogatasahoz keves a Shift/Ctrl/Alt/AltGr, kellett nekik meg par extra modositogomb az also sorba.
Cserebe nagyitoval kell keresni a szokozt, meg a backspace is rovid lett, de az Enter az ISOeval azonos.
Mifelenk nem nagyon fordulnak elo ilyen kiosztasu billzetek.
-
válasz haxiboy #25126 üzenetére
Steelseries bill-ek nincsenek az ajánlottban, ez szomorú.
Apex Raw (Ahogy nézem ez lett az Apex300) is volt és a Steelseries 6gv2-vel is -a nevén kívül- elégedett vagyok. 1,5×5 O gyűrűkkel szuper hangja lett, eléggé hangosan gépeltem vele korábban (OK, Black switch).
Apex Raw dőlése nekem megfelelt, világítása nagyon jó, súlya is volt, stabil, etc.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
haxiboy
veterán
A téma ismertetőt frissítenem kellett az új szabályok miatt. Most hogy vége a vizsgaidőszaknak kicsit aktívabb leszek. Bővítem az ajánlott billentyűzetek listáját, és ehhez a ti segítségeteket is szeretném majd igénybe venni. (Erre később bővebben kitérek.).
Időközben megérkezett a kontrollerem, így megkezdődik a "tesztelgetés" , ami az általam tervezett mechát illeti, erről a blogomban fogok majd részletesen beszámolni.
Lesz anyázás rendesen!Üdv Mindenkinek, és további jó csevegést, később még jelentkezek!
-
nyunyu
félisten
Feher gombokhoz NEM kell hattervilagitas.
-
HollyBoni
veterán
Most nézem hogy Logitech K310-et sehol nem lehet már itthon kapni... Van ennek valami utódja?
-
-
ZaenN
csendes tag
Ducky után kutatva belefutottam a KBParadise V80-ba. A teszt alapján elég korrekt billentyűzetnek néz ki, legalább annyira tetszik, ha nem jobban mint a kacsás. De természetesen ezt is kb. lehetetlen találni, főleg a piros/zöld LED-es verziót. Miért ilyen bonyolult TKL+ledes mechanikust venni?
Valakinek van ötlete honnan tudnék egy ilyet beszerezni (50-60 dolcsis szállítás+vám nélkül)?
-
thomeef
őstag
Egy ismerős rendelt Strafe RBG-t EU kiosztással és ilyet kapott [link]. Ez igen csak iso-nak tűnik
-
danika0670
tag
Kollégák üdv!
Itt fentebb kérdezett valaki az Ozone Strike Battle bill-ről erről énis meghallgatnék egy két véleményt akinek van róla esetleg.
Illetve ha nem mecha-s bill akkor mit ajánlotok. Nem kell hogy a szivárvány összes színében világítson, elég ha Kék színben teszi ezt ( csak azért mert az egér is úgy világít....), illetve gépelés lenne rajta, némi játék.
Mecha-s 28K-ig kb elmehet
Sima membrános mondjuk 12-ig.Köszi szépen előre is a tanácsokat! Nem fontos rohadtul a magyar kiosztás mert vakon gépelek, de az összes magyar betű jelenjen meg rajta. ( hosszú í , ű).
06hetven701O656
-
válasz golf2gt #25116 üzenetére
gumimembránosnál sztem nézd meg a gyártói oldalt, hátha van infó. Giga aiviánál volt, meg néhánynál írják tutira.
-
golf2gt
tag
Még egy kérdés, van különbség membrános billentyűk között nyomáserőben? Vagy van egy szám és mind azt tudja? Gondolom olyan 70g körül lehetnek..
-
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok! Kinek van tapasztalata egy razer blakwidow bill.-el? Köszönöm!
-
El Gringo
senior tag
válasz ViZion #25113 üzenetére
köszi, ez hasonlóan nagy batárnak tűnik. Remélem az Í betű azért rajta lesz.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
válasz El Gringo #25112 üzenetére
GIGABYTE GK-K6800 v2 ilyesmi, ezt sztem bármelyik nagyobb PC boltban, MM-ben tartják is, ahol megnyomkodhatod.
-
El Gringo
senior tag
sziasztok. 5-6 ezer pénzért magyar kiosztású zsinóros billentyűt szeretnék. Sok gépeléshez, legyen rajta multimédia gombsor; nem baj, ha kopog, ne legyenek alacsonyan a gombok.
most egy [kolink] f21-xp1-es batárt használok, a jóisten tudja hány éve. Kicsit megkopott már. Egy-két teaborulást is túlélt, de ragacs miatti tisztítás óta a ctrl nem az igazi, úgyhogy pápá.
f21-xp1-re keresve látni milyen, hasonló érdekelne. Amiket néztem, vagy puha gombúak, vagy slimek stb, ez a kéztámasz is nagyon jó nekem.
Ebből a típusból persze meg már nincsen esetleg, ha valaki véletlen találna ebből rendelhetőt, azt nagyon megköszönöm Ha nincs tipp, akkor találomra persze beválasztok egyet.Köszönöm a tippeket.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz alfalibra #25106 üzenetére
Fehér Fujtsuból (nem vagyok benne hogy pont ebből a típusból) sok előfordul könyvtárakban meg egyéb közintézményekben, azok szerintem nem rosszak, ahhoz képest hogy lapos. Halk és még éppen lehet rajta gépelni. A másik kettőt nem ismerem, de a Canyon általában olcsó kínai OEM cuccokat hoz be saját brand alatt. Nem feltétlen a leggagyibbat, de hatalmas minőségre nem számítanék ezzel a névvel.
-
orc88
őstag
Rendben, elismerem, hogy "érdekes" a színe Viszont nem véletlenül választottam ezt. 1 év után tönkre ment 1 hete a Genius Imperator bill.-em. Alacsony gombok voltak rajta, halk volt és volt média gomb is. Hasonlót akartam 10k alatt, és mivel szerettem azt, ezért esett a választásom erre. Mást nem nagyon láttam. Remélem ez nem adja meg magát 1 év után... Mindenesetre van 24 hó garancia rá.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
golf2gt
tag
Sziasztok 10.000 forintig keresek billentyűzetet . szinte csak játékra kell tehát előny lenne ha könnyen lehetne lenyomni a gombokat. Világításba fehéret szeretnék de az gondolom esélytelen . minden tippet megköszönök .
[ Szerkesztve ]
-
alfalibra
tag
Hali!
Vezetékes, magyar kiosztású, a laptopokéhoz hasonló slim billentyűzetet keresek.
3 jelöltem van:fujitsu KB900
CHERRY JK-0340HU
Canyon CNS-HKB5HU SlimVan bármelyikkel is valakinek tapasztalata?
-
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok! Kinek van tapasztalata egy razer blakwidow bill.-el? Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Microsoft Excel topic
- PR-Telecom
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest