- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz
Blagoje #4567 üzenetére
Én a Focust nézegettem 3 M-ért 1.4 80 LE-s motorral, klímával és magnóval(!).(kicsit furcsa 1 3 millás kocsiba kazis magnót tenni)
Szép kocsi de lebeszéltek róla. Túl nagy a kaszni a motorhoz, a nagyobb motorral szerelt meg sokkal drágább.
Aztán a VW Polot választottam, ami jövő hét végén jön.
Má' nagyon várom. -
ToRR3nt3
senior tag
Az 1iki rendőr haverom azt mondja, h a rendőrség Dákó Loganokat vesz...
Csak jó kocsi lehet ha már a BM is bízik benne -
ToRR3nt3
senior tag
Ma eldőlt, hogy milyen kocsim lesz: VW Polo. Nagyon szép járgány és jó minőségű. Comfortline felszereltséggel feketében, krémszínű belsővel. Ez sem éppen a bivalyerős 75 le, de valamivel könnyebb mint a Fókusz.
-
-
ToRR3nt3
senior tag
Bővebben: link
Ezt a honlapot nézzétek meg! Nekem ez a verda lenne az igazi és már a pénz is majdnem megvan. Csak 19 milka hiányzik hozzá.
Nem is Suzuki és nem is Lacetti lesz az új verdám, hanem egy Ford Focus 1.4 Ambiente. A régi Focus nem tetszett, de a héten volt alkalmam egy újat használni és nagyon +tetszett. Annyi a bibi, hogy csak 80 ló és az kevéske lesz a mostani 106 után. -
ToRR3nt3
senior tag
Még egy fontos dolog: a kátyukat hogy bírja? Kemény a futóműve (úgy tudom a GS-nek sportosabb keményebb a futóműve mint az alapnak), vagy az úthibáktól hajósan viselkedik? A Ford Fusion viseli talán a legjobban a kisautók közül a kátyukat, de franciát Fiatot meg Fordot nem szabad venni a régi közmondás szerint
-
ToRR3nt3
senior tag
Szép is jó is a Honda, de egy szarul felszerelt (csak pollenszűrő meg villanyablak a gyári extra) 1.4-es is 3.4 milla. Plusz egy klíma, plusz egy alufelni, plusz egy metálfény és 4 millánál tartunk.
Ha 4 milla lenne a keret a top 3-ban benne lenne, de így? A klíma minimum kell egy kocsiba.
-
ToRR3nt3
senior tag
Nem volt nálam a jogsim, mert nem az én kocsimmal mentünk a szalonba. Egyébként kipróbáltam volna. Volt a szalonban egy 3 ajtós 1.3 GS párducfeketében. Na azt legszivesebben megvettem volna, de a kereskedő szerint érdemes a szeptember-októbert megvárni mert akkor lesznek aztán nagy akciók
A hírlevelükre felíratkoztam úgyhogy várom a nagy akciókat
-
ToRR3nt3
senior tag
A C oszlopok igencsak masszivak, viszont a hátsó szélvédő kicsi ezért tényleg rossz a kilátás hátra, ezt észrevettem, meg a csomagtartót is. Én a háromajtósat választom, ha mégis a Swift lesz, mert az jobban tetszik mint a nagyobb. Amig egyedül vagy ketten utazunk benne nem is gond a három ajtós, de egy gyerekülést úgy láttam elég körülményes belerakni. Te 3 vagy ötajtósban utazol?
A díler azt mondta 5000 nél adja a max nyomatékot és 7500-nél szabályoz. Elég jól húz egyébként? -
ToRR3nt3
senior tag
És mennyire jött be az új Szuka? Még nem vezettem, csak alaposan átnéztem a szalonban. Nekem nagyon megtetszett, mind külsőleg mind belsőleg. (egyedül a klíma tekerentyűi nem tetszettek, kicsit oldschool a többi részlethez képest) A motorral gondolom nincs baj. Eddig elég negatív véleménnyel voltam a Suzukiról, ezzel a modellel viszont megváltozott a véleményem a márkáról. Te újra ilyet vennél?
A Lacettiben azért bíznék meg, mert most egy Daewoo Lanost 1.6 SX-et (108 LE/1100kg)hajtok és elégedett vagyok vele, már ami a megbízhatóságot illeti. A váltás Chevroletre gondolom minőségi javulást is hozott a gyárnak. Én a Totalcarban láttam a tesztet a Lacettiről ott is azt mondák, hogy jónak jó csak kevés az 1.4-es motor neki (94LE/1200+kg). A nagyobb viszont sokkal drágább. -
ToRR3nt3
senior tag
Sziasztok!
Szeptemberben kocsit cserélek. Olyan 3M-ig van lehetőségem, de a választást nagyban befolyásolja a hitelkonstrukció. Kíváncsi vagyok, milyen THM-ek lesznek most hogy lement a jegybanki alapkamat. Sok kocsit megnéztem és igazából kettő tetszene:
1. Chevrolet Lacetti Elite 1.4 2,8 M 5 ajtós Szép kocsi, nagy kocsi, jól fel is van szerelve csak lehet, hogy egy ekkora dögnek kicsi a 94 LE
2. Suzuki Swift GS 1.3 2.85 M 3 ajtós Egy-két kategóriával kisebb az előzőnél, de tetszik a formája, kicsi és sportos, de lehet hogy drága ennyiért, bár ebben a kategóriában szvsz ez a full extra, ülésfűtéssel meg ilyenekkel...
Ha valakinek van tapasztalata a fenti járművekről szívesen veszem ha megosztja velem, illetve ha van valakinek jobb ötlete azt is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest