- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
feise
aktív tag
válasz
parandroid #4947 üzenetére
jaja... mindenki válasszal M7-en a középső sávot trafibiztosan
a többit meg levillogod, h ''mennyé a belső sávba tötyörögni! ''
-
feise
aktív tag
válasz
parandroid #4940 üzenetére
élő példa!!! KIRÁLY!
ez nekem csak elmélet volt, de ezexerint működik! perzse az egész ott kezdődik, h a régi kresz a LADA-khoz készült.. azóta mintha fejlődött volna a dolog.. :| sztem ezta rendőrök is tudják h hülyeség a mostani.. gondlom te is emntél már Városban 70-el rendőrautó mögött!
jah.. és mivan ha te mész 60-al 50-s táblánál, mögötted meg a rendőr.. ha megállít magyarázhatod neki, h de a trafi eddig mér, a km/h műszer, meg 10-15%ot csal.. -
lenox
veterán
válasz
parandroid #4936 üzenetére
Pont ezt mondom en is, hogy a 82 loeros vectra valszeg csak ora szerint megy 190-et, valojaban kevesebbet, pl. a regi astram is 205-ot mutatott, pedig 188 a vegsebessege gyar szerint. Mondjuk szerintem a 188 azert megvolt. Amugy a jaguarom gps szerint is 220-at megy, amikor 220-at mutat...
-
hobizoli
nagyúr
válasz
parandroid #4072 üzenetére
70-80-l max falun szlalomzgatsz, mert BP-n tobbnyire ez az 50-s ''alap'' tempo.
hobizoli -
Integra
titán
válasz
parandroid #4078 üzenetére
ma utcánkban is volt egy szép crash...
épp álltam ki a garázsból, megyek dolgozdába, erre hatalmas csattanás.
jobbkezes utcák, de úgy tűnik nem képesek felfogni az emberek...
egy nagy a6-ban ülő tréninges rövidhajú nem adta meg a kis corsás bácsinak a jobbkezet...
a korza szó szerint berepült majdnem az szomszéd kertjébe, még jó hogy volt a kerítés előtt egy fa. -
Integra
titán
válasz
parandroid #4072 üzenetére
pontosan, városban kis teljesítményű autóval is csodákat lehet művelni, vezetési tudás a fontos
attól függ milyen sebességű kanyar, illetve mennyire sietek.
ha nagyon sietek akkor mindig kettes, ha úgy érzem, hogy van elég fordulatszám tartományom kigyorsításhoz, de legalább a kanyarból kijövethez.
ha nem megyek akkor csak simán hármas, amolyan tempósan guruláshoz -
Integra
titán
válasz
parandroid #4063 üzenetére
az időveszteség, meg 120+ról nem fog lelassítani a vas kanyarbejáratig az is biztos
de ha csak 70-80ra kell visszafékezni és visszakapcsolni szlalomozásnál dugóban, akkor is használom a féket, nem reszkírozok semmit, féket meg a váltót egyszerre használom mindig ha tehetem, jobb a békesség -
Jungleman
csendes tag
válasz
parandroid #4063 üzenetére
Én a kanyarba lendülettel esek be,már rajta az íven kuplung be,fék,majd a felétől gáz padló,kuplung vissza.
Ahhoz,hogy rendesen biztonságosan tudjak menni csak motorfékkel,nem is tudom mennyi rutin kéne.Nem tudom milyen helyzetben milyen hatásfokú,úgyhogy én inkább csak fékezek.Az tuti.Nekem..
Ha a kanyarban a sebesség ugyanakkora úgy is hogy nem fékezel,meg úgy is hogy fékezel előtte,akkor már nem a több ideig gyorsanmenés+utána nagyfék a nyerő? -
Jungleman
csendes tag
válasz
parandroid #4036 üzenetére
Töketlen.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid #4015 üzenetére
Milyen kis édes Drágaszág.
Bár ilyet azt hiszem, csak 50 éven felül veszek magamnak. -
aesir
veterán
válasz
Mo-n a nyíló ajtóval együtt kell mozogni a visszapillantó tükörnek, ezért így ezt a kis édest nem vizsgáztatnák le.
-
divot
veterán
válasz
Mennyivel aranyosabb, egyéniségebb, mint a Smart...
Én is akarok egy ilyet. -
Integra
titán
válasz
nagyon jópofa
-
törölt tag
válasz
parandroid #3793 üzenetére
Húú te én ma egy 3as bömi cabrioba láttam egy szőka csajt araszolni a Margit hídon, hazudnék ha azt mondanám nem jött be.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3789 üzenetére
Ez tök fura, hisz nálunk még gyerek sincs, mégis szeretjük az ilyen ''kényelmet''.
A sedanokat meg én mindig is szerettem, hála égnek msot már párom is hajlik rá
Holnapután megyünk le anyámékhoz a jászságba, lehet megnézzük ezt Jászberényben.:
Bővebben: link
Divot: én nem tartom kis békának
Egy szónak is száz a vége: nem fogott meg 100%osan, ezért megyünk tesztvezetésre még pár helyre más kocsival
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3784 üzenetére
Nem, kisautót ezekután már tuti nem veszünk. Nekem nem jött be ez a kalusztrofób érzés. Hiába volt felfele hely, oldalra kicsinek éreztem. Hiába volt jó vezetni (mert nekem jó volt
de erről pszt
) , valahogí nem fogott meg, hogy ''na ez kell nekem''
Viszont öröm volt látni, hogy divotnak mennyire bejön, mennyire tetszik a kicsi suzi
Szal amradnaka sedan típusú kocsik...
Egyébként én is lefulladtam elsőre vele, de utána jó volt
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
parandroid #3757 üzenetére
(''...valami diákhitel-szerű megoldás lesz...'' Nagyon rosz vicc ez, Te gya(ko)rló szülő...
)
Szeretettel:
Szalma -
jagada
addikt
válasz
parandroid #3757 üzenetére
tévedsz!
figyelembe veszik, hogy mióta van jogsid, mennyi káreseted volt, hány éves vagy, hol lax, férfi/nő, autó típusa, biztosítási díj befizetésének gyakorisága stb....
és biztosítónként változik, hogy melyik biztosító melyik szegmenst célozza meg, különböző szorzókat alkalmaznak és valahol ua. a biztosításért dupláját kell fizetni
én speciel minden éven biztosítót váltok, komoly ezreseket spórolva meg.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3554 üzenetére
hááát ..
Marad a logan. Vagy majd még meglátjuk... Nem most lenne véve, de kb 1 éven belül. De párom unszolására muszáj megnézni a swiftet is -
divot
veterán
válasz
parandroid #3556 üzenetére
Nem, ott még ennél is izgalmasabb gombok vannak.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3551 üzenetére
Jézusisten
Ehhez képest a logan designbajnok.
Divot: Nem túl sok abban a swiftben a gomb? -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3547 üzenetére
A logannek? A beltere? Mihez képest csúnya? Nekem pl. a középkonzol nagyon tetszik. Oké látszik rajta, hogy nem költöttek túl sokat rá, de szerintem esztétikus lett.Olyan letisztult : Bővebben: link
Egyébként ez csúnya? akkro megmutatnám neked a vadiúj lada kalina belsejét, na az tényleg nem szép: Bővebben: link Bővebben: link
Divot: úhh h ezt nagyon megköszönnénk.Jól van akkor szerda-csüt valamelyik du. Ugye itt vagy valamerre a Pesti úti tesco környékén?
Divot : mégegyszer : köszönjükTök rendes vagy. De aztán minden jót rosszat mondj el róla!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3542 üzenetére
A vidámabb téma az lesz, hogy 2006. ápr 1-én bejelentem, hogy megvettem a logant
Párom aki nagy suzuki swiftes (mármint az új, divot féle swiftes) volt, teljesen beleszeretett a loganba
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
parandroid #3539 üzenetére
Ilyen brutális zúzást nagyon ritkán látni, szerencsére.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #3451 üzenetére
végülis igazad van, igazi őskövület amerikai hájtek, jó ez, gurulni tud
-
divot
veterán
válasz
parandroid #3451 üzenetére
Két légzsák, ABS, manuális kílma. Végül is ez több, mint elég. (Bassza meg, hogy idehaza ötmillióért milyen trágya izéket lehet venni.
)
-
divot
veterán
válasz
parandroid #3449 üzenetére
A Mustangról volt szó a Totalcarban is, de az ötmillás erősen fapad: bazi nagy motor, meg a kasztni, oszt viszonlátásra.
-
csibor
addikt
válasz
parandroid #3406 üzenetére
Nekem 1.6-os van fogyasztása állandó klimával télen nyáron 7.5 körül van,nyáron picit alatta télen picit felette.Családi biztonásági autózáshoz pont elég a teljesitménye
Persze aki rohan az ne ilyet vegyen
Integra.Mi is néztük a corola versot csak hát majdnem a duplája anyival meg nem jobb/savanyu a szölő/
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid #3406 üzenetére
egyszer majdcsak vesznek egy toyotát európai termék helyett, osztán onnantól nem lesz gond
-
kovasz
senior tag
válasz
parandroid #3257 üzenetére
nezd meg alaposabban. van par szog ahonnan jol nez ki es van par olyan ahonnan siralmas. meghat a 16L-es fogyasztas sem igazan barati foleg a menet teljesitmenyehez kepest nem az.
-
Zenty
őstag
válasz
parandroid #3302 üzenetére
Sajnos ezek is messze vannak!
A valós megoldás az lenne ha mindeki strájkolna!
Amit már régen itt felvetteünk a ph-án csak sajna hát nem muxi az egész!
Ha senki nem venne benzint egy jó idejig akkor változnának az árak ! -
Zenty
őstag
válasz
parandroid #3300 üzenetére
''A jövő inkább az alternatív erőforrásoké. Hibridhajtást mindenkinek!''
Joh 10 év mulva hurrá elérhető áru lesz mondjuk a prius.. !
Addig aki nem birja nyifanjon kih..?
Diesel lehet nemsokkal olcsóbb,de akkor is olcsóbb! Én i s a multijet-re gondoltam bár nemtudom mennyire megbizható?
Gázozni meg problémás ,de ha igy megy tovább a benzinél az emelés és mondjuk 400 ft lesz llitereként akkor nem árt ezen a variácion is elgondolkozni!
[Szerkesztve] -
kovasz
senior tag
válasz
parandroid #3290 üzenetére
en egyszer jartam ugy, hogy a lampa egy lejtos utcan volt es masodik valtasra mehettem volna at. de a kuplung annyira felmelegedett az auto tartasatol , hogy nem birt menni az auto csak porgot a motor ami vissza nem hult.... orultek mogottem nagyon.
egyebkent gyakorolni kell a kuplun csusztatast ha nem megy, nem egy nagy vasziszdasz. -
kovasz
senior tag
válasz
parandroid #3231 üzenetére
hmm egyre inkabb ugy latom az rx8 egy tevedes. szerencsere nem az enyem
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #3235 üzenetére
most miért, olyan kicsi a lakásodban a belmagasság?
-
Integra
titán
válasz
parandroid #3243 üzenetére
ezért emélkszem rá
építettek belőle valami minimál szériát, ami kegyetlen brutális volt még a legmocskosabbul tele levő arab sejkek is egymást túllicitálva próbáltak a pár darabhoz hozzájutni -
Integra
titán
válasz
parandroid #3241 üzenetére
na, megvan
959 -
Integra
titán
válasz
parandroid #3239 üzenetére
nem, egyik sem
akkor lehet hogy egy 911-es sorozat mégis csak
tudsz mutatni olyan oldalt ahol az összes porsche fent van képpel? -
Integra
titán
válasz
parandroid #3237 üzenetére
nem, másik volt
-
Integra
titán
válasz
parandroid #3235 üzenetére
érdekes hasonlat, de végülis igen
amúgy nekem bejön külsőre a 944, volt még egy másik durva gép is, a számozását nem tudom, de az nem 911 sorozat volt.
amiben az első fokoatot téli fokozatnak nevezték el, mert olyan iszonyatosan zajos volt, hogy csak így ment át minden szabályon
fix kerek lámpája volt elöl hasonlított a 911-re, de mégsem az volt -
Integra
titán
válasz
csak győzd fizetni az rx8 fenntartási költségeit
-
parandroid
félisten
válasz
Nocsak, poénból rákerestem, és akad kínálat, ha szűkös is: Bővebben: link.
Viszont a kis 924-esek egész elfogadható áron vannak. De ezek már tényleg csak autószerelőknek valók, akik hobbiból felújítgatják őket. Mindegyik kész roncs. Bővebben: link.
p -
zfarkas
senior tag
válasz
parandroid #3199 üzenetére
Én 6 éves autót vettem, 26e km volt benne
-
RAM
őstag
válasz
parandroid #2676 üzenetére
1,4-es G Astra az előbb esett ki nála.
-
divot
veterán
válasz
parandroid #2651 üzenetére
Hány LE? 55
-
Integra
titán
válasz
parandroid #2651 üzenetére
igazi puskagolyó
-
Integra
titán
válasz
parandroid #2647 üzenetére
nemtom, fószvágentől kitelik ez is, szart is eladják csak vigyék...
amikor ott dolgoztam, még nem volt 1 lityós motor asszem -
Integra
titán
válasz
parandroid #2638 üzenetére
bőven elég az 1.6-os a célra
-
Integra
titán
válasz
parandroid #2636 üzenetére
mivel abban a volvoban egy nagy rakás szar a dízel, tényleg ne is vedd meg, még ha lenne is zséd rá! csak bajod lesz vele, egyik volt főnököm naponta karig olajos volt mert mindig szopott vele mire beért az irodába.
természetesen nem éri meg a volvo az árát, én nem vennék.
1.8as sedan focus ghia jó autó szerintem! az 1.6os is elég jól használható, bár nem egy azonnal reagáló drogos bajnok.
a kettőből én biztos fokikat nézném -
Integra
titán
válasz
parandroid #2633 üzenetére
tulajdonképpen egy mitsubishi carisma, egy gyártósoron készül a két autó hollandiában.
ha nem dízelt veszel szerintem jól megleszel vele -
Versus82
aktív tag
válasz
parandroid #2502 üzenetére
kemény
haveromnak volt egy 1.4-es 4-es golfja, újonnan vette, 190-el járkált vele Tatáról Szegedre. 30 ezer km-nél csináltak egy motor-diagnosztikát az 1-1,5 éves autón, és mondták hogy ez így kuka
szóval tartósan nem ajánlott.
[Szerkesztve] -
Versus82
aktív tag
válasz
parandroid #2500 üzenetére
jujj, azért az 1.2-t 160-on hajtani durva.....én 1.6-ról beszéltem azért , a kettő között elég nagy teljesítménybeli különbség van. Fék+futómű nálam nem gyári Fiat, nem vagyok öngyilkos
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #1337 üzenetére
Köszi átnézzük.
-
hezso
aktív tag
válasz
parandroid #18 üzenetére
Akkor neked 1.4-es van.
1.6-os az megy mint állat a gyorsulást tekintve. De meg is eszi a 7-8litert.
Egy baja van igazán a fenttartással: lengéscsillapítókat ha ''elfelejted'' kicserélni 100 000km után minden alkatrész külön fog benne mozogni(na jó 150 000 után), és akkor már nincs visszaút, hiába cserélsz. Erre figyelni kell ha használtan veszed.
Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest