- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
Viszlát #5022 üzenetére
Nekem pld. ez bejön, főleg este.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Integra #5009 üzenetére
Komolyan mondom, a gyártók egy része elfelejti, hogy az autóban benne szoktunk ülni... Hiába néz ki jól kívűlről, ha belül hányadék az egész. A C4-el jártam így, még beülni se volt kedvem, hogy kipróbáljam azt a bizonyos franciás kényelmet, annyira hülyére vették a műszerfalat. A másik meg a kis Lancia: gyönyörű, két színű külső, fantasztikus bőrözés és kárpitozás, hangulatos noszgalgikus műszerek, és a legolcsóbb műanyag középkonzol. Megtakarítottak vele hatezerkétszáz forintot. Meg jó pár vásárlót.
-
divot
veterán
válasz
Sir Pocok #4893 üzenetére
Nagyon jól néz ki, de én azonnal lecserélném a kerekeket fehér felnisre.
A belseje pedig 95%-ban a sima Swift, szóval ismerős volt minden, értelemszerűen. -
divot
veterán
Aesirnek abban igaza van, hogy nagyon hamar és nagyon sarkosan alkotsz véleményt. Például ha beülnél egy új Honda Civic-be, akkor elsőre mindent idegennek találnál, és mondhatnád azt, hogy a Lada Samara jobb. Holott ez badarság, csupán azt megszoktad, ezt meg nem. Ez a lényeg abban, amit a kollegina írt.
-
divot
veterán
Nem is erre gondoltam, hanem hogy váltóügyben a ''bitang jó'' mondjuk ott kezdődik, hogy Ford Fiesta RS - épp azt néztem ma a kiállításon: nagyon rövid úton, nagyon pontosan, nagyon könnyedén.
Szerk: ellenpéldának meg ott volt a Citroen C2 VTS - egy szép és hangulatos kis sportos járgány, aztán olyan váltó van benne, mint a régi Ikarusokban.Az ötödiket annyira ki kellett tolnom, hogy mindig térden vertem az anyósülésen ülő haveromat. Ráadásul már most lötyögött a 0 km-es autóban.
[Szerkesztve] -
-
divot
veterán
Jól láttatok.
Miért nem szóltatok
Megnéztem a gránát-naracs szuzit kiállítva.
Ami nagyon tetszett: a narancssárga Ford Focus RS, a spéci kék Opel Astra, a régi Jaguárok, főleg a hófehér E, a Ford Fiesta RS, a Volvo S40 D, és a 125LE-s Swift Sport.
Ami nem tetszett, hogy a Porsche Hungária összeveszett a szervezőkkel, ezért se BMW, se Porsche, se WV, se Seat, se semmi...
Ami nagy csalódás volt, az az új Toyota Yaris és az új Honda Civic. Szegény Civic orra olyan, mint Kité... -
divot
veterán
Erre máris lecserélném szegény Szuzinkat. (Csak meg ne tudja...
)
Bővebben: link -
divot
veterán
válasz
Integra #4706 üzenetére
Nagyon bejön ez a stílus, de én a bumszlibb verziókat bírom.
Ettől orgazmusom van:
divot
veterán
Kommentár nélkül.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
kisza25 #4559 üzenetére
A 2.050.000 Ft-os Swift a legalapabb, háromajtós GC verzsön - ebben nem négy, hanem ''csak'' két első légzsák van. Nincs benen fékerőelosztó, légkondi, muzsika, fordulatszámmérő, ködlámpa, meg mittomén még mi, ami a jobban fölszereltekben van. (Nekünk a ''fullos'' GS van.)
Egyébként szeretjük. Mást nem tok mondani, kérem kaccsojja ki. -
divot
veterán
Ezt azért venném meg, hogy ne tűnjek ki a tömegből.
divot
veterán
Szerelmes vagyok!
Meglátni, és megszeretni! Hihetetlen bájos masina. És ilyet nincs minden sarkon...
divot
veterán
válasz
hobizoli #4287 üzenetére
Ezt találtam róla: ''Remélem rég elzavarták a konszerntől és véglegesen eltiltották a közügyektől azokat az alakokat, akik közreműködtek vagy hozzájárultak a két alapmotor beépítéséhez. Akkor is gúnykacajra kell fakadnunk, ha a 75 lóerős egynégyesről hallunk, de az 1,7 literes szívódízel az igazán égbekiáltó bűn. 57 LE, 105 Nm = százra 20 sec, végsebesség 152 km/h.''
-
divot
veterán
válasz
Boxer001 #4278 üzenetére
Pld. ilyesmire gondoltunk. És még ez a motor sem az igazi...
divot
veterán
Melyik a legjobb automata váltót gyártó cég. Pontosabban melyik típusban van a legjobb automata váltó?
-
divot
veterán
Ma láttam egy fekete új Seat Leont, hát szerelem első látásra.
-
divot
veterán
válasz
parandroid #4015 üzenetére
Mennyivel aranyosabb, egyéniségebb, mint a Smart...
Én is akarok egy ilyet. -
divot
veterán
Ó Tildy, de hát tényleg nem került semmibe a móka. Úgy is szeretek mászkálni a drágaszággal, így legalább délutánra is volt egy kis vezetnivaló.
''- ha gyorsítani akarsz akkor magas fordulatszámon kell járatnod a motort;
- olyan érzésem van benne, mintha nem tudná átvinni a motor erejét az útra,''
Ez ugyanaz a jelenség, a megoldás a 3000, de inkább 4000 fölött jelentkező erő. Alulnyomatékosított piszkosul, dugóban jó, előzésnél rossz, amíg rá nem jössz, hogy minimum kettőt kell visszakapcsolni.
''sajnos az 165-ös gumi nem a legjobb az úttartás szempontjából (ez egy cserével reális áron orvosolható);''
A GLX-en kisebb gumi van, a GS-n nem érezni ilyen problémát.
''3500-4000 körüli fordulatnál ''turbólyuk'', azaz rúg egyet az autó, majd megindul;''
Ezt nem tapasztaltam, 3000-től egyenletesen megindul. -
divot
veterán
Tildy, végül is mennyit szántok az autóra? Mert ha a hasznaltautok.hu-n ebben az érték/kor kategóriában keresel klímásat, biztosan találtok olyat, aminek elég nagy a csomagtere, nem túl drága, stb, stb.
-
divot
veterán
Nagyon meg fogjátok bánni a klíma hiányát.
divot
veterán
Egyébként ha most kellene családi autót vennem, akkor a Toyota Corolla Vesro-t venném automata váltóval. Nagyon pöpec kis teherautó.
-
divot
veterán
válasz
Integra #3823 üzenetére
Egy kicsit beleszerelmesedtem az új Grande Punto 1,9 Multijet-be.
Szerk:
1,9 Multijet 8V dízel 130 LE
hengerűrtartalom: 1910 cm3
teljesítmény: 130 LE@4000
nyomaték: 280 Nm@2000
saját tömeg (3 ajtós): 1205 kg
végsebesség: 200 km/h
gyorsulás (0-100): 9,5
fogyasztás: 7,6/4,6/5,7
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Nagyon kellemesen ''csalódtam'' benne, bár az az igazság, hogy szerencsémre mindig mindenkivel megtalálom a közös nevezőt. (Kicsit sokat beszélek, nem?
)
És azt gondolom rólatok, hogy tök jó páros vagytok. Pedig ezt ritkán érzi az ember ennyi idő után, de nálatok öt perc sem telt el, és szinte láttam a harmóniát.
Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest