Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz SyntaxeError #22269 üzenetére
"olyan állapotban hogy szervizelni ne sokat kelljen."
Leszűrtem a min 300e kmt futottakat, kéziváltósokat, 2300 cm3 nál nagyobb motorú benzineseket. 5 darabot dobott ki.
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
"Egy sportkocsi első és minden felett álló tulajdonága az, hogy minden körülmények között gyors. "
A sportkocsi minden felett álló tulajdonsága az, hogy élvezetes. Aminek van több lényegi összetevője, mint gyorsaság, kiegyensúlyozottság, hang, kezelés, forma, felépítés, ahogy remeg... Te ezt nem vagy hajlandó megérteni, hát ettől még forog a föld egy darabig."egy gecijó pályaautó lenne de túl gyenge ehhez "
Most sport vagy pályaautó? Elképzeléseid olyanok mint az anyósomé a végtelenített nyugdíjról, bár nem vagy te még korban 70.btw hol veszel ma új s2000est?
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz Szplöttyy #22291 üzenetére
Ügyesnek ezekhez képest is az. Azt meg nem nehéz belátni hogy szívómotorral értelmes árkategóriában nem lehet megelőzni a turbókat, ezért azokhoz képest biztos nem gyorsabb. De ha nekem valaki a 7.6 gyorsulásra azt mondja hogy nem gyors, hát akkor ajánlom neki az anyósomat.
Isc: én is ezt vontam le a tesztből. Jól kiegyensúlyozott, alacsony súlypont, nem bődületes turbóerő.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
-
lajafix
addikt
"Egy 9milliós sportkocsitól kurvára sovány a 7.6sec"
Hagyd abba az autóskártyázást. itt folytasdNagy megállapítás, hogy +20%kal valami erősebb akkor jobban megy. köszi. Trivi hogy a károsanyag normákon vérzett el a + lóerő, azért került bele a 2 befecsi rendszer is. a 2 gép között van 1x év. Teccikérteni? Ma má' a vizbűlkell kivenni az oxigént az új kocsiknak.
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
még mindig az autóskártyás mentalitás. Jóval 8 alatt gyorsul 100ra. ez simán sportkocsi mérce. Vannak nála gyorsabbak, ami nem csoda mivel nem turbós, de ettől ez még abszolút gyors és sportkocsi.
Senki nem mondta hogy a leggyorsabb, sem azt hogy a legolcsóbb. Teljesen jó sportkocsi és egyszerű lélek az, aki 0-100 alapján itéli meg és korlátozott szellemi kapacitásával nem tud értékelni egy jó szívómotort.
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
te méred csak 1 szám szerint a kocsit én abszolút tényeket írok, míg te más autókhoz méred és aszerint próbálod letolni. AUTÓSKÁRTYÁS PISTIKE vagy.
Balupapa: semmi személyeskedés nincs abban, hogy aki a 0-100 alapján ítél, az bizony szűk szellemiekről tesz bő tanúbizonyságot. Ez kemény tény...
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz Motion_Blur #26670 üzenetére
ha keveset használod akkor minek a dízel? És miért kell fiatal autó?
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz Motion_Blur #26678 üzenetére
Ha keveset mész vele, akkor felesleges a dízel.
"értelemszerűen km is sokkal több van bennük."
Azt mondtad keveset mész. Ha idősebb benzinest veszel akkor a fellépő hibákat bőven javítod az árkülönbségből. Már ha vannak, az én benyásom most 12 éves, úton sose hagyott ott az elmúlt 7,5 év alatt, idén azzal szórakoztatott, hogy eresztett hűtővíz tartály, előtte 5 évvel a termosztátot kellett cserélni a többi mind kopó dolog volt rajta mondjuk a termosztát is az. kb évi 10-12 ezret megyünk vele, nem érdekel a 10 literes fogyasztása(30 ezernél már érdekelne). Mivel városi rövid út is sok van, bele se merek gondolni hogy egy modern TD csodára mennyit kellene költeni. 1.3-1.5ért jó benzines mk3 mondeot kapsz 2005-2006ból. az 1 misi különbségből tankolhatod vagy 80 ezer kilóméteren át a dízelhez képest.Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
vagy fél évig volt szerencsém ilyen motorú fábiához, ha nem 200 lovasból ülsz át, akkor vállalható. Mondjuk étvágya is van városban 8-9 alatt ne akarj vele járni. Az első fabia nagy dobása a 4 irányban állítható kormány, ezért nemcsak mélynövésűek tudnak benne elhelyezkedni.
szerk a belinklet fehér 100 lovas természetesen jobb választás.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
-
lajafix
addikt
arra számolj hogy évente biztos elnyel 100ast egy ilyen kocsi, pedig nagy hibákról szó sincs: elkopott fékek, cserélendő fékvezetékek ,elektromos rendszer is 10 év felett elkezd vacakolni, rozsda(mk2 mondeónál biztos jelentkezik), talán még a karcos szélvédőt sem árt cseréltetni, tankot ki kell pucolni 10+év szennyétől, központi zár szarakodik, hűtő elöregszik, bowdenek beadják, meg amit akarsz. Apró kis faszságok.
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz MunezXBK #31283 üzenetére
annyira ritka a minőségi taxi hogy szerintem bejöhet neki. Pláne most, hogy már csak az taxizik-mint utas- akinek tényleg van rá pénze. Az előző évezred végén jött értem egy 80as évek beli ford scorpio taxi tip-top állapotban, se előtte, se azóta nem adtam annyi borravalót taxisnak. nagyon jólesett a süppedős puha bőr, a pazar hely, hogy nem gurult hanem hajóként szelte az utat. A daewoo vagy octavia taxi célszerű, de semmi több.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz Anulu79 #33063 üzenetére
városban 10et(pest 11-12), autópálya kb 9, országút 7. (a 125 LE-s, 1.8 kombival 8 év tapasztalata, nem versenyzős tempóval, de nem is überspáren tötymörgés)
ez a példány kicsit gyanús GHIA logó ott van a hátsó ajtókon, közben ambient alapverziót hirdetnek. A belsö térrél sincs kép.
mivel nagytestű szivóbenzines, 900e-nél többet ne adj érte, nem vagy te teréz anya. Soha nem fogod tudni annyiért eladni, amennyit gondolsz érte. szerintem ennél a szedánformánál az 5 ajtós meg a kombi jóval praktikusabb s az 5 ajtós szebb is. egy darab itt is van: [link]
a 2000es motor jobb. nem eszik többet az 1.8 nál
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
-
lajafix
addikt
válasz siebener #33159 üzenetére
áruld el, hogy az elmult 5 évben mennyit költöttél a mostani gép szervízére!
Rögtön nyitok az aduásszal: ha max 1 misiért keresel ilyen gépet, akkor nem tudtad fenntartani a mostanit se. Persze elméletileg lehetsz bömbi szervizes is de akkor nem itt erdeklodnel...
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz SyntaxeError #33176 üzenetére
legalább brg színben ajánlanád, hogyha áll, akkor is találjon benne valami szépet!
a magyar JAGek halála az itthoni szerviz színvonala, aki a ha drága akkor legalább szar is legyen elv mentén ügyködik..
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
válasz bitpork #33186 üzenetére
hahahaha...mondom 1 misiért 750i-t. meg sértődött, tucatpaneleket előadó önkéntes topikőröket. egyszerűen kamu , hogy 1 misiért 750i szintű autó cseréjét bárki betervezze, sőt akinek ennyi kerete van, ott az aktuális 750i is érdekes. ez szimpla józan ész.
szerk: tényleg tökre kivancsi vagyok arra az emberre, akinek ilyen igenye van, hogy tartotta fent a mostani 750i-t.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest