- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
anulu
félisten
nos hölgyeim-uraim, a segítségeteket szeretném kérni. hosszas húzás-halasztás után eljön a nap nemsokára, mikor mégkevésbbé lesznek a pesti / környéki utak biztonságosak, merthogy nekiállok a jogosítványnak. valamint utána autó is kellene.
ami fontos lenne: nagy legyen, megbízható, és ne kerüljön egy vagyonba.
2méter magas vagyok, 100+ kilóval megáldva. szóval Astra, Corsa, Swift meg a kisebb autók kilőve, mert anyósülésen sem férek el normálisan.
a plafon amit rászánnék az olyan 800-900e környékén van. szívem csücske a Saab, úgyhogy régi 9.3-asokat néztem. ültem már ilyenben, tudom, h elférek.
az, h kezdő vezetőnek kell-e ilyen másik kérdés, csak az idő mondja meg, h tudok-e rá vigyázni.mit gondoltok a régi (2000 környéki) típusokról? vagy nagyon idiótaság 1. autónak ilyet beszerezni? ill a 2 literes motorjával túl erős és a gatyám rá fog menni?
segítségeteket előre is nagyon köszönöm
Aktív témák
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest