Hirdetés

2024. július 3., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#22174) (Kolombusz) válasza E-Maxx (#22173) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Érdekes, hogy mennyi ember van, aki el tud járni ilyen szörnyen alulmotorizált autókkal, nyisd már fel a szemüket, légyszi.

Ez az üzemanyagos dolog, meg megint olyan, hogy embere válogatja. Az egyik ok, hogy nem vettünk egy X-trailt, mert 9 liter körül fogyaszt. Tiszta pazarlás. Van akit zavar, ha feleslegesen dobja ki az ablakon a pénzt. Persze van akinek jól megy, presztízsautót vesz kétmilláért és tankolja a 10 literes fogyasztást.

Látszik, hogy nem ültél még Nissanban. Bár, egy Z nem is a te leharcolt derekadnak való, papi. Egy Muranoból meg kinéznének, az nem a kétmilláért presztízsautót veszek embereknek lett kitalálva. :DDD

Kifejtem neked, hogy nyugodtan alhass, miért nézek zőccséges mergákat Nissan helyett.
Először is, úgy volt (sőt, igazából még mindig úgy van), hogy nyártól az enyém lesz a P12-ese Apámnak. De! Nekem nincs garázsom és egyelőre nincs olyan keresetem, hogy meg tudjam adni ennek az autónak, amit érdemel. Még másfél évig garis, mit fagyoskodna kint egy egyetemista alatt?
Szóval, arra gondoltam, míg egy kicsit idősebb lesz, veszek magamnak egy olcsó autót. Ebben a gazdasági helyzetben amúgy sem a legbölcsebb dolog beleugrani most egy 8-10 milliós autóba, minek terhelje magát Apám ezzel. Majd pár év múlva, ha rendeződnek a dolgok, ő vehet újat, én meg megöröklöm ezt.

Hogy miért zöldséges merga? Két fő oka van. Az egyik, hogy a magyarországi p10 sr16de állomány finoman fogalmazva is siralmas. Köszönhető ez az elpusztíthatatlanságának, meg az értékvesztésének (gondolom neked ezt nem kell magyarázni, 2.5 millióért vettél egy turbós, fullos, elegáns presztízsautót, hát igen, azt csak megvenni kell 2.5 millióért, fenntartani nem). Értékvesztése miatt csóró emberekhez került, akik persze basztak karbantartani, így nagyon leharcolt lett. Ennél nagyobb motor pedig felesleges bele, ezzel is tökéletesen el lehet közlekedni.

Körül kell tehát nézni, mi jöhet még szóba olcsón. Hát igen, kereshetnék én is mondjuk Saab 9000-t, v6-os motorral, mert az presztízsautó, meg bármikor szükségem lehet az erőtartalékaira. lol, de nem. Gyerekkori álmom a 123-as mercedes, most is vannak még korrekt állapotúak, olcsó hozzájuk az alkatrész és nem sajnálom kint tartani a hidegben.

Ja és fog a faszom mávval járni, ha két embert hazahozok, ingyen jöttem haza, üzemanyagot sem kell fizetni, nem kell a kurva vonatra várni. Reggelente nem kell az idegbeteg marinéni sóhajtozással egybekötött leheletét érezni a nyakamon, mert tömve van a villamos.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.