Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
nem értem hogy lehet egy elő kamrás dizelből TDi-t csinálni, max ha a fej kompatibilis, azt meg nem hinném hogy ennyire lego lenne a VW
már mint miből az 1,9 pd-ből? de olyan 200 fölött picivel (asszem 217-es volt a legbrutálisabb chip) amit a srác még megírnt ismerősömnek (B6-os passat), de felesleges volt mert annyival nem tudod többet teljesítményben mint amennyire drasztikusan emelkedett a fogyasztás és csökkent a motor élettartalma.
am meg mert attól hogy felraksz egy nagy turbot a tdi-re meg egy húzott adagolót a csúcsok nem nagyon kultiválják ,se a főtengely, azért egy komoly TDi nem abból áll hogy kap egy nagy turbot meg egy adagolót.golf 6-ba hallottam én is az az 1,6 CRDI-t (és nem TDi-t).
h.sz.-ed 2. felére, ezt jó tudni
PD-ben azért nem 20% tartalék van am a VW elég sok motorjában bőven benne hadja a 20%-ot, a japánoknál szokás gyárilag is kevés tartalékkal kiadni a motorokat.
"nagyobb teljesítményhez többlet üzemanyagot"-> ez után mondja nekem valaki hogy egy majd 200 lovas dizel 6liter eszik, jah 6.-ban ország úton 100-al!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest