Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Annyit "haladt" előre a dolog, hogy kiderült, hogy lényegében egy fillért se tudok alkudni a Jazz árából egy nyamvadt extrat nem adnak ingyé cserébe viszont üszkve közölték, hogy a 30.000fts kékfogat 55.000ftért szerelik be. Ez aztán a szervizdíj.... most az első nap guruljak be máshova várjam meg azt a nyamvadt félórát és fizessek a beszerelésért max 10Kt? nonszensz
Másik "kedvencem" volt, hogy a szin ami tetszett nem metáll volt (listaáron -78.000ft) még szerencse, hogy rákérdeztem, hogy az akkor olcsobb e. Mert nem volt!
A sluszpoén, hogy a másik szín ami tetszett pont a tesztautóé volt, rákérdeztem azt mennyiért adnák oda. Nem nehéz kitalálni a válaszukat, a tesztautót, a használtat annyiért adják mint az újat... csak az a kérdés merült fel bennem, hogyan.... rosszindulatú vagyok vagy sem ami elsőre megfordult a fejemben, hogy visszapörgetik és eladják újként.
Evvel a használtat is új árban adjákkal egyébként már tiszta komikus lett az egész. (Ja nem az üzembeállítási díj egy részét nem kell kifizetnem!)Azért elvittem egy körre, kifejezetten tetszett csak kiderült, hogy a Jazz nem is a Yaris, Fusion féle magasra beülős kocsi. Ezisegy -
Bosszus vagyok eldöntöttem ez lesz megrendelem erre annyira jó volt a ráhatás, hogy nemrendeltem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest