- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- KNOX a Samsung erődje!
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Annyit "haladt" előre a dolog, hogy kiderült, hogy lényegében egy fillért se tudok alkudni a Jazz árából egy nyamvadt extrat nem adnak ingyé cserébe viszont üszkve közölték, hogy a 30.000fts kékfogat 55.000ftért szerelik be. Ez aztán a szervizdíj.... most az első nap guruljak be máshova várjam meg azt a nyamvadt félórát és fizessek a beszerelésért max 10Kt? nonszensz
Másik "kedvencem" volt, hogy a szin ami tetszett nem metáll volt (listaáron -78.000ft) még szerencse, hogy rákérdeztem, hogy az akkor olcsobb e. Mert nem volt!
A sluszpoén, hogy a másik szín ami tetszett pont a tesztautóé volt, rákérdeztem azt mennyiért adnák oda. Nem nehéz kitalálni a válaszukat, a tesztautót, a használtat annyiért adják mint az újat... csak az a kérdés merült fel bennem, hogyan.... rosszindulatú vagyok vagy sem ami elsőre megfordult a fejemben, hogy visszapörgetik és eladják újként.
Evvel a használtat is új árban adjákkal egyébként már tiszta komikus lett az egész. (Ja nem az üzembeállítási díj egy részét nem kell kifizetnem!)Azért elvittem egy körre, kifejezetten tetszett csak kiderült, hogy a Jazz nem is a Yaris, Fusion féle magasra beülős kocsi. Ezisegy -
Bosszus vagyok eldöntöttem ez lesz megrendelem erre annyira jó volt a ráhatás, hogy nemrendeltem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóhifi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Sony WH-1000XM4 Silver Platinum
- Dell Latitude 5590,15.6,FHD,i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest