Hirdetés

Aktív témák

• erdoke
    titán

Csak azt akartam mondani, hogy nem egyértelmű, hogy a szervizen le akarnak venni. Akár normál áron is kifizetődő lehet nekik, különösen ha bíznak az autóban. Szerintem a cee'd nemcsak szemfényvesztés, alaposan összeválogatott, jól bevált alkatrészekből/beszállítókból építkezik. Sokan felrótták neki, hogy semmi újdonság, semmi innováció nincs benne, de pont ezért lehet rá sok garanciát vállalni, mert rövid az extralista, és nincs rizikós, alig kipróbált dolog beleépítve. Igaz ez az elektronikára, de a motorokra is. Az most mellékes, hogy melyik milyen koppintás, de a koncepció tudatos.
    Egyébként meg nem hiszem, hogy a 2 literes VVT cee'd rosszabbul menne mint az 1.8-as Civic, az errefelé leggyakrabban vásárolt 1.6-os motoroknál viszont nincs nagy különbség. Van viszont jó 1.6-os dízele a Kiának, ami nagyon hiányzik a Honda európai palettájáról.

Én az Accord sportfutóművét is ki tudom használni, Focus 1 óta 5 hátsó lengőkar alatt nem veszünk autót. ;)

Integra,
    Én akármilyen megbízhatósági statisztikát nézek, sehol nem látszik, hogy a Honda messze megbízhatóbb lenne más márkáknál. Még Hondán belül is komoly szórás látszik pl. a Japánban vagy az Angliában összeszerelt modellek között.

Aktív témák