Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#6006) Immiboy válasza horush (#6004) üzenetére


Immiboy
csendes tag

Amikor legutóbb semmilyen reagálást nem produkált a gépem akkor egy havertól kölcsönkért tápot tettem be az enyém helyett + újra szétszedtem és összeraktam az egész gépet, így most legalább valamennyire működik.
A régi tápom egy FSP ATX-350 PNF, elképzelhető hogy nincs is baja, csak én már nem merem szétszedni ezt a gépet. Ha elviszem egy számtechboltba ott megtudják mondani hogy esetleg mégis jó? Bocs ha nem ebbe a topikva vág a témám.
Az az igazság hogy egyszerre nem tudok kiadni 60-70 ezret gépre, hitelesen meg nem akarok venni. Inkább 2-3 hónap alatt raknám össze, de sajnos a jelenlegi gép abszolút kezd meghalni.
Attól lehet baja az új alkatrészeknek, ha 2-3 hónapig egy noname táppal megy?
Köszi Neked is a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.