Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#149045) kocsiska15 válasza SyMbioTe (#148999) üzenetére


kocsiska15
tag

40" te jó ég :Y én azt hiszem el leszek ezzel egy ideig.. egy jóóó hosszú ideig :D

Na de tegnap sikeresen beszereltem az SSD-t! please clap
Onnan tudom, hogy sikeres volt, hogy ma végre összeraktam a gépet és a BIOS felismerte :DD

Szóval BIOS, lőttem pár képet arról is - gondoltam feltöltöm ide hátha megakad a szemetek valamin ami nem jól van és kisegítetek:
az advanced képernyő fogadott , aztán: CPU, Memory, Storage, Fan Info + Hardware Monitor

Ez nagyon idegen nekem (nem tudom mik a normál hőmérsékletek, vagy mi az az AHCI meg ilyesmi..) egyedül azt látom (ha jól látom..) hogy a RAM meglehetősen alacsony frekvencián fut. Ezt win telepítés után megpróbálom majd 3000-re felhúzni valahogy.
Na de ez nem igazán ide tartozik, tényleg csak azért lőttem fel, hogy megmutassam, hogy működik :D ill. ha valami rosszat láttok akkor biztos szóltok :B

Egyébként a gép egyelőre csendesnek tűnik és szépen világít a "Sapphire" felirat :DDD Mást nem nagyon tudok elmondani még. Win10 telepítés csak ma este vagy holnap fog bekövetkezni, Rufus segítségével (UEFI + GPT). :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.