Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz zgospel #36435 üzenetére
Hali!
Bár nem nekem címezted, azért megpróbálok válaszolni...
1. 1333 MHz-nél gyorsabb memória felesleges egy tuningmentes Intel SB konfighoz, bőven jó lesz Neked egy 2x4GB-os Kingston, vagy Kingmax kit. (Előbbi most Iponban 11k alatt van! - ezen majdnem dobtam egy hátast tegnap este )
2. Ha i5-2400 helyett 2500-at veszel, akkor max. egy csöppet előbb lesznek meg az exportjaid, az előbbi is elég erős processzor. De ha van rá keret, akkor fontolóra veheted. Jelentős gyorsulást egy tuningolt 2500K-val és egy P67-es lappal érnél el, de ahhoz már akkor kellene egy jobb CPU hűtő is...
3. Adobe-hoz nem igazán jó választás az ATI. Köztudott, hogy az nVidia-t preferálják a szoftvereik, ráadásul egy erős NV kártya sok CUDA magja jelentősen felgyorsíthatja a videószerkesztést... Kisebb keret esetén egy 1GB-os GTX460-at javasolnék (nem SE!), nagyobb keret esetén meg egy GTX560Ti-t...
4. Házból abszolút megfelelő a C0d3r által ajánlott felsőtápos CM330. Alsótáposban jó lehet a CM370, CM430 9-10-ért, és a Sharkoon T5, T9 széria is, 12-13-ért. Utóbbiakban megfelelő a kábelmenedzsment is...
5. A konfighoz egy jó minőségű 450-es, 500-as táp elég, pl. CM GX450, vagy Chieftec CTG500-80P. Ha a gyengébb VGA mellett döntesz, akkor elég lehet egy FSP Hexa 400 is, felsőtápos házba...
HDD-ből teljesen felesleges SATA3-ast venned. Inkább ajánlanék egy gyors, megbízható Samsung HD103SJ-t, 12 ezerért. De egyébként lehet, hogy sebesség szempontjából jól jönnél ki két külön 500 gigással (Samsung HD502HJ), egyiken a videók forrása lenne, az export-ot meg a másikra nyomnád. De ha a kereted megengedné, nagyon jól jönne egy SSD is, pl. egy Kingston 64 gigás 23 ezerért. Megnyesett windows, plusz egy Adobe csomag simán elférne rajta, és veszettül gyors lenne...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Bati0501
őstag
válasz zgospel #36440 üzenetére
Igen,ezt én se értem,h az ATI miért nem támogatja.
Ha jól értem,akkor már nézegettél teszteket,h melyik játék alatt melyik kártya hoz több fps-t,és megnézted ezek közül,h melyikkel szoktál te is játszani.Mert most már sajna ennyire meg kell nézni,mert jelentős különbségek is vannak.egyébként most nekem is az ati kártyák a szimpatikusak
-
vond
MODERÁTOR
válasz zgospel #36450 üzenetére
Hát figyelj oda arra az SSD-re! Csak a fontos, és tényleg sokat használt progikat telepítsd fel rá...
Van itt PH-is (meg egyébként sok helyen a neten) több írás az SSD-k beüzemelésével, karbantartásával kapcsolatban. Azokat mindenképp olvasd el...
Az Adobe csomagot meg nyírbáld meg, sokat nyerhetsz vele... Nem hiszem, hogy mind a 15-20 progi kell belőle...
PR, AE, SB, PS, AI szerintem nem lenne több 10-12 gigánál... S ezek mellé pár kisebb is beleférne...HALI!
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
C0d3r
addikt
válasz zgospel #36475 üzenetére
"Az ASRock nem annyira menő, mintsem olcsó. Igaz kevesebb extrával van felszerelve."
Ezt nem tudom mire vélni, ShellKretor-tól ugyebár tudjuk, hogy ASRock szuper kis venti vezérléssel van ellátva. Normálisan működő - nem Etron-os - USB3-mas lapot is csak ők tudtak kiadni 17.000 Ft-ért. Felsőbb kategóriákban meg egyenesen szégyen a Gigabyte felszereltsége (AM3+ kivétel, oda már jobban összerakott lapokat dobtak ki).
(#36477) Viktor77: 1. generációs Core i processzoroknál is megfigyelhető volt, pl. Core i3 530-at váltotta az 540, idővel olcsóbban kapható volt az 530-nál. De AMD-nél is így ment, a hosszabb életű Phenom II generáció 980-as modell jelzéssel búcsúzik, ami 3,7 GHz-en üzemel. Ennek kevesebb értelme van (kerek perec semmi), hiszen Phenom egyszerűen tuningolható, 955-öt ajánlottunk mindig is.
[ Szerkesztve ]
-
M@cika
őstag
válasz zgospel #42357 üzenetére
Az azért van, mert azt is beleszámítják, hogy sokan megbízhatatlan silány belsővel rendelkező ajtókitámasztónak csúfolt -de sajnálatos módon tápegység néven árult- hulladékokat is árulnak/vesznek és ott egy 500W-osnak mondott, talán le tud adni 250-et.
Ez a CM legalább a 420-at tudja leadásban. Ha komolyabb tuning lesz, akkor érdemes erősebb tápot választani, ez tény. Tehát a kérdés azért jogos volt.Nasit a kis fehér medvének!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest