Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco175
tag
Sziasztok !!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ! Alaplap vásárlás előtt állok de sajnos nem tudok dönteni
milyen lapot is vegyek ! Gigabyte & ASRock 9xx -s szériát szeretnék egy Phenom II x4 955BE- hez kellene a lap, memóriából Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz lenne ! Legfőképp játékra lenne használva a gépezet.Minden tanácsot szívesen meghallgatok ,mivel
mind két gyártóról olvastam jót is és rosszat is Ezért most tanácstalan vagyok mi lenne
a jó döntés ! Elkapkodni nem szeretném mivel nem pár hónapra tervezem a bővítést
A segítségeteket előre is köszönöm !!Üdv:.Joco175
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz megölöm őket !!!! (skizofrének kiméljenek !!) BF3 /KeSeS-4Mec
-
Joco175
tag
válasz miresz #32398 üzenetére
Értem és nagyon köszönöm Még annyit ,hogy az ASRock-ról olvastam olyat, hogy melegszik uefi-ben vagy ez a gond már orvosolva lett ? És ez az 5 lap közül melyik lenne
a legmegbízhatóbb ? Vagy esetleg 990FX Extreme3 vagy még milyen megbízható lehet ?Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz megölöm őket !!!! (skizofrének kiméljenek !!) BF3 /KeSeS-4Mec
-
Joco175
tag
válasz miresz #32400 üzenetére
Köszönöm még egyszer az infókat A 990FX Extreme3-at most tudnék vatta ujjat 27k-ért
tranceplanet: Crossfire/SLI nem legalább is még nem gondolkozom ilyenben !
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz megölöm őket !!!! (skizofrének kiméljenek !!) BF3 /KeSeS-4Mec
-
Joco175
tag
válasz tranceplanet #32408 üzenetére
Hát igen így van ! Igaz hogy olvasgatom a fórumokat majdnem sikerült kiábrándulnom belőle de hogy most már (elmúlt) az a probléma az ASRock-nál igy egyre jobban a felé
húzok Sőt mi több egyre jobban meg is tetszik a lapocskaIstenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz megölöm őket !!!! (skizofrének kiméljenek !!) BF3 /KeSeS-4Mec
-
Joco175
tag
válasz cozykaa #32423 üzenetére
Szia !!
Idáig én is féltem tőle ! De most már azért is ASRock-ot veszek mivel ilyen felszereltségű lapot más márkában nem kapsz ennyiért ! Az a gond ,hogy mindegyik gyártónál van hibás
csak az nem mindegy,hogy hány darabból !! Mert tegyük fel , hogy 100 eladott lapból előbb
összejön pl 10 hibás mint ez idő alatt eladott 20-30 lapból ! Szerintem nem rosszak mostanság az ASRock lapokIstenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz megölöm őket !!!! (skizofrének kiméljenek !!) BF3 /KeSeS-4Mec
-
Joco175
tag
válasz tranceplanet #32425 üzenetére
De 27k ért már ott az ASRock 990FX Extreme 3 ami szerintem nem semmi lap
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest