Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
"Próbálgattam ezt a capman témát, és olyan érzésem van, mintha a capmanos hAPlite lassabb elnne, mintha nem capmanos modban hanem nativ AP-kent uzemel. Semmi trukk nincs a konfigban lokalis lanra tolja ki a forgalmat, csak a wifi kozpontositva van managgelve, de ha igy van az AP akkor kb 20Mbitet tudok belole kihozni, ha meg nativan megy akkor 28-at. Lattatok mar ilyen csodat?"
"Local Forwarding" vagy "CAPsMAN Forwarding" üzemben megy a CAP? Mert ugye k***a nem mindegy :-)
-
gerokrisz
tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Azt én is olvastam, mert próbáltam a fasttrack-et, de nem ment.
Utána olvastam hogy valamiért pppoe azt még nem tudja.
De köszi, így akkor a 1100ahx2 is kiesett. Pedig próbáltam mindenfélét állítano a pppoe-ra hogy vigye a fasttrack de sajnos semmi.
Mondjuk a CRS125 750MHz re húzva 260-280at is tudott. Az azért nem rossz szerintem
-
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
a szabványt nézve természetesen *MIND A NÉGY* jó.
az más kérdés, hogy a linux kernel (és az erre épített routeros) sem eszi meg a nem folytonos netmaszkot, ezért az első hiába jó, nem tudod betolni a kernelbe.
-
Ablakos
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Nem. Értékek sem változnak, a vétel sem vert le a lábamról. Szerintem ennyit tud ez a rúd.
-
fricc_
tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Én nem próbáltam még a UPC-re, de ez elvileg egy sima WPA2-PSK-s jelszó nem?
Arra meg simán fel kéne tudni jelentkezni nem?Vagy abszolúte nem csináltál még a routerrel Wi-Fi-s kapcsolódást?
Olvastam valami olyasmit az ügyfélszolgálaton, lehet egy ilyen probléma is:
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/661/session/L3RpbWUvMTQzODUxNDA0MS9zaWQvX1RodllVc20%3DTaláltam egy ilyet ebben nem úgy van ahogy én csináltam:
http://wiki.mikrotik.com/wiki/Connect_to_an_Available_Wireless_Network
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgatós találkozó
- AliExpress tapasztalatok
- Flint 2 OFF topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold