- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
#42556672 #10783 üzenetére
L2TP secret nincs is, már hogy ha arra gondolsz, ami a PPP-nél az utolsó fül, az L2TP szerveren belül is csak IPsec secret van, ami stimmel és a felhasználónév és a jelszó is, ugye egyébként a mobilos kapcsolatok sem épülnének fel, persze az IPsec kötelező, így annak is jónak kell lennie elvileg.
De, sőt a profile-t is, miután nem működött, ugyanis utánanéztem és sokaknál ugyan ez a hiba áll fent neten, legalább is angolul is rákeresve és azt találtam, hogy itt a 3des-t it engedélyezni kell, mert a Windows egy gyengébb titkosítással rendelkezik és ha a 3des nincs engedélyezve, akkor nem működik, de hiába engedélyeztem, illetve próbáltam ki egyéb kombinációkat is a többszöri felkonfigurálás után, így sem működik továbbra sem, de csak Windows-os számítógéppel nem, a PPTP persze működik, de az nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest