Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
zmaster #9509 üzenetére
Gondoltam, hogy valami ilyesmi megoldja. A DMZ, főleg szolgáltatói eszközökben nem mindig működik jól, ezért én ahol lehet kerülöm. Amúgy sem szerencsés most szolgáltatói HGW-t használni egy frissen felfedezett biztonsági rés miatt a szoftverükben. Általánosan minden szolgáltató érintett valamilyen módon, ahol HGW használnak/használtak. A Ubee igaz nincs a listán, de az is lehet még csak nem került fel. A CB/Cisco rajta van a listán, a CB-n hiába javítják szoftveresen a hibát, az sajnos hardveresen is érintett, ezért sose engedd lecsérelni CB-re, az a lényeg.
Az lenne a jó, ha menne quick set nélkül is a beállítás, mert akkor ahogy előttem is írták sokkal biztonságosabb hálózatot lehet létrehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest