Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Gondoltam teszek egy próbát a 7.13-mal a hap ac2-en. A frissítés rendben lezajlott, viszont ugye a régi wireless csomaggal történt meg a frissítés. Mivel a doksiban említik, hogy az ac2 támogatott az új wifi-qcom csomagban is, ezért gondoltam, hogy legyalulom a wireless csomagot és felrakom a wifi-qcom-ot.
A csomag egész nagy, ezért nem fűztem sok reményt a telepítéshez, de megpróbáltam. Nem sikerült a telepítés.
Nem volt elég hely a log szerint logikusan.
Gondoltam, hogy resetelem, hátha az idők során felgyülemlett konfiggal lesz baja. Mielőtt bármi mást felraktam volna, megpróbáltam telepíteni a qcomos wifit. Nem ment.
Ekkor próbáltam netinstallal telepíteni a 7.13-at, hátha csak az a gond, hogy inkrementálisan frissítettem mindig a routert 6.x-ről, szóval biztosan maradt szemét rajta. Így sem ment fel friss telepítésen.
Lemondtam tehát róla. Gondolom ez azon szerencséseknek van inkább, akiknek a hapac2 nagyobb flash-sel jött a gyártás eleje felé.
Ennek ellenére, ha valakinek sikerül felhegeszteni, egy tutorialt szívesen fogadnék! Jó lenne az a WPA3...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest