Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanaL
tag
A "nem férek hozzá" azt jelenti, nem tudom kezelni sem winboxon sem ssh-n ugyanis, nem én vagyok a gazdája írnom kell neki aki fél nap alatt beállítja amit leírok neki.
Nem tudok olyan fórumszabályt, hogy csak IT professzionalisták kérdezhetnek, ha mégis van elnézést törlöm is, oktatási rendszerünk tudjuk milyen szar, én rengeteg tudást autodidakta módon tanultam meg, ezt is próbálom megtanulni.
Tudom az én k.any..t amiért kérdezni mertem tudás nélkül, de a prohardveren a segítőkészséget szoktam meg nem a kioktatást, lehet én vagyok csak érzékeny a hangnemre és nem volt célod a megsértésem.
Józan paraszti ésszel megértettem a probléma gyökerét, de ameddig egyszer be nem állítom és meg nem kapom a leírást részletesen parancs szerint (mint azt a külföldi fórumokon láttam) nem segítettél sokat a problémám megoldásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boya BY-M1 mikrofon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest