- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ssarosi #11688 üzenetére
Én azt szoktam nézni,hogy hol tudom ideálisabban elhelyezni az eszközt. Azért mert vízszintesen tartod a telefont még nem fog gyengülni a jel. De ha van egy fal a közelben amin visszaverődik és zaj lesz belőle,vagy csak oldalsó falra tudod felszerelni ami a túloldalra kellene elszórnia. Akkor jobb a mennyezeten középre felszerelve,ahol minden irányban zavartalanul sugározhat és ideálisan középen el lehet helyezni.
Gyártó is engedi falra és mennyezetre szerelni,mert nincs jelentős különbség. Emiatt mindig helyszín és felhasználás fogja inkább befolyásolni melyi ka jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest