Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Mikuland #30653 üzenetére
az öv szerintem mindenkinek a saját felelőssége: én nem is büntetnék érte, ha nem használják (saját bőrén majd megtanulják ilyen esetben, hogy nem árt az) ...viszont havas úton mindenféle körültekintés nélkül kivágni úgy, hogy be sem látta a maga előtti szakaszt ha túlélte volna, akkor is bele kellett volna lőni ott helyből az árokba
szerintem sokkal jobban kellene büntetni a vezetés közben telefonálókat, mert -1kézzel azért sokkal nehezebb 100%osan uralni a járművet és jobban veszélyezteti a többi közlekedőt is... annyira fel tudom b@szni az agyam ilyeneken, hogy az valami hihetetlen: állok a zebránál, középső sávban jön valami vadparaszt nagy böszme géppel, bal kézben hamburger, csámcsog, 2ujjal tartja a kormányt, jobb kézben telefon, majd gondol egyet és jobbra áthúz a záróvonalon és kanyarodik... megérné kitenni minden lámpás kereszteződéshez a 360fokban látó térfigyelőket, aztán küldeni minden ilyennek a csekket ezerrel
legutóbbi szép jelenetünk: 3 sáv (jobb oldali a kis ívben jobbra kanyarodó és egyenesen haladó, középső a balra kanyarodó és a bal oldaliba meg érkeztek), mi a középsőből kanyarodtunk volna balra, zöld jelzés, előttünk meg töketlenkedik valaki... gondoltam, hogy készül valamire, mert szépen rámászott már a zebrára, aztán ahogy zöldet kapott a jobb szélső sáv, már taplógázzal tépett is át egyenesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
degu
senior tag
válasz Mikuland #28187 üzenetére
*Ja és "csak" 20.000 ft-ra lehet büntetni szabálysértés miatt! *
Bezzeg,ha gyorshajtott volna! Akkor meg a 150k-t is bukhatta volna!
Igy csak egy csomo /parszazezer forint!/ mentesi-szolgaltatas koltseget csinalt az allamnak /vagyis...nekunk! /Egyebkent a 10.000.-Ft-os kotelezo utdij-agyrem helyett azt kene megpiszkalni,hogy a parkolasi hienak hany %-ot fizetnek be az onkormanyzatoknak,akiktol *megvasaroltak* a parkolasi adoberlest!
Egy becsuletes elosztas mellett,csak ugy dolnenek a milliardok az onkormanyzatoknak.
Igaz,a parkolasi dijjakat is MI fizetjuk,csak csokoshaverek vagjak zsebre![ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
runner 125
nagyúr
válasz Mikuland #28187 üzenetére
Facebook-on van egy galéria a mentésről is, érdemes megnézni... - ráadásul a barma jégre menetel előtt büszkén rakta fel a fotót róla.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest