Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz Dany007 #34086 üzenetére
Nem 30 ezer forint. 300 ezer. Aztán ha nem tudja helyben kifizetni akkor lefoglalni az autót...
Tökmindegy, a lényeg, hogy drasztikusabb büntetések kellenek, mert a jelenlegieknek nincs visszatartó se elrettentő ereje. Bezzeg traffipaxra van pénz...Ennyi. Abszolút egyetértek veled.
-
AMD Power
titán
A mocskos paraszt. Itt a bunkóság-vb nyertese Szegedről
-
AMD Power
titán
Nah a mocskos suttyója! A kép ma készült a Balatonboglári Tesco parkolóban.
-
AMD Power
titán
De jó lesz...
-
AMD Power
titán
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ők szerencsésebbek voltak.
-
AMD Power
titán
válasz philoxenia #33696 üzenetére
Az ilyen bolond.
-
AMD Power
titán
Nincsenek halálutak, csak veszélyesek
Elég bugyuta egy megfogalmazás ez.
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #33631 üzenetére
Ennyi. Nem mind1 ,hogy egy 40kg őzzel találkozol vagy egy 250kg vaddisznóval.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ez se volt beteg!
Szélvédőből kiálló hullával vezetett (+18)
Kis híján meglincselték -
AMD Power
titán
Halálos balesetet okozott egy magyar autós Svájcban
Mi is tudunk azért.
-
AMD Power
titán
Végre egy értelmes cikk sorozat is lesz....
Te miért vezetsz rosszul?
Ami a vezetésoktatásból kimaradt - I. rész: BevezetésA Hummeres köcsögöt a helyszínen le kellett volna lőni. Ennek nem mentő hanem tepsi kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #30273 üzenetére
Huh basszus.. ez nagyon durva.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #29773 üzenetére
A beteg hulyeje...
-
AMD Power
titán
Tudtok valami jó videót ahol "illusztrálják" milyen öv nélkül csattanni vagy anélkül.
-
AMD Power
titán
Nem tudjátok fent a Citadelán szombat este meglehet valahol állni? Egy kis sétára? "Városnézésre"?
-
AMD Power
titán
Micsoda "véletlen". BMW-s képek tömkelege....
-
AMD Power
titán
Tegnap azért voltak egy páran az M7 akik rendesen tolták neki.
-
AMD Power
titán
Az M7 ma kb 3 vagy 4 olyan autóval találkoztam ami nem ment még 90km sem. A másik.... öreg papa leállósávban 70-el ment a régi Skoda Favorittal elakadás jelző nélkül.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz Avicularia #28901 üzenetére
Ez király volt. Buta paraszt.
-
AMD Power
titán
92 éves New York legöregebb taxisa
Biztos van egy pár jó storyja.
-
AMD Power
titán
válasz Integra #28848 üzenetére
Ez már sajnos ép elég nekem arra,hogy inkább autóba üljek mint BKV-ak. Soha nem felejtem el mikor megjöttek az új villamosok. Margit-hídtól mentünk a Moszkvára. Még új szaga volt a villamosnak. Egy hajléktalan ült az egyik széken. Sza* szag volt. Mindenki nézte a cipőjét. Semmi.... barátunk leszállt a Moszkván. Kirázta a gatyájából a szart és továbbment. Maga alá szart és abban ült!!! Miután megállt a villamos kirázta a maradékot és elsétált.... én meg másnap üljek le oda... vagy bárki más.
Itt most nem az elavult BKV parkról volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ez így valóban olcsóbb. De látszik,hogy te Nem vagy Budapesti. Lehet,hogy olcsóbb így feljönni és egy napi jeggyel mászkálni BP-n stb..... Én csak a BKV-ról tudok nyilatkozni hisz lassan 30 éve használom. De azt tudom ,hogy egy Fertő!! 4-6 villamos "vonala" pl egy hányinger. Az emberek 20-30% igénytelen és büdös. Nyáron ez még inkább igaz. Ha beülök a kocsimba,az tiszta kényelmes és kulturált. Ez a BKV-ről nem mondható el! A rengeteg igénytelen ember és hajléktalan után szinte sehol nem merek leülni....
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz philoxenia #28825 üzenetére
Persze van ennek jó oldala is. De ez inkább történne meg azért mert a BKV/MÁV/VOLÁN olyan szinte "fejlődött" minden szempontból ,hogy azt mondja az ember ,hogy szívesen közlekedik ezekkel.
-
AMD Power
titán
válasz philoxenia #28823 üzenetére
Nevetséges! Kezd már nagyon tele lenni a tököm ezzel a "aranyárban" való autózásból.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Hová lett a dugó Budapestről?
450-ért elég drága már a benzin? Úgy tűnik, hisz dugó már nincsMilyen meglepő... Az emberek nagy része már annak is örül ha a hónap végén 0 van.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Lista a legdurvább gyorshajtókról
Tudom ,hogy előítéletem van a BMW-el..... de sajnos ez nem véletlen.
-
AMD Power
titán
Össze is vertem volna....
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Amerikai autó, amerikai IQ mellé?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest