Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz MasterMark #52296 üzenetére

Igen valószínűleg lefulladt

(#52297) Lauda

Azt nem állítottam hogy én vezettem vagy bármi közöm lenne a felvételt készítő kocsihoz ;] :DDD

(#52300) philoxenia

Ennél is be lehet, ha én kocsim lenne akkor azt mondanám most egy hete kapcsoltam vissza :)

Most meg gyorsba tettem fel a videót(dolog volt még), és úgy emlékeztem hogy a youtube szerkesztőjébe is ki lehet kapcsolni a hangot, de nem, így gyorsba betettem ez számot ami így úgy jó volt

...............................

Amúgy azon a részen előtte is és utána is hosszan most előzni tilos és 40-es tábla van kirakva mert új aszfaltréteget húznak a 44 főút azon szakaszára, ezért is látható 24másodpercnél az a tábla
    És végig hatályba van majdnem Kecskemétig

Amúgy utána is volt még egy érdekesség csak azt hátsó kamerával lehetett volna felvenni
    Egy folyamatos guminyom volt az úton, meg is jegyeztük hogy valakinek jól beragadt a féke
    Olyan másfél kilométerrel később állt is az úton két kamion és akkor kezdtek elindulni, még elhaladtunk mellettük
    És látom ám tükörbe hogy ahogy elindult a kamion egyből kék füstölve megy, hát beragadt fékkel ment és füstölt a gumija

Amúgy ha kész lesz a M44 autóút,(vagy autópálya) akkor Budapestről-Békéscsabára sec perc alatt le lehet menni

B@zi stadionok helyett mindenhová autóutat kellene csinálni, minden főutat át kellene építeni autóúttá

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés