Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
tegnap megyek haza este melóból, itt a város szélén közvilágítás 0, látom hogy valami sötét folt előttem a sávban, lassítottam: tolókocsis ember 2-3társával szépen elfoglalta az egész sávot mindenféle világítás meg láthatósági mellény nélkül (oké, városban nem kötelező, de ilyen helyeken nem ártana)
kikerültem őket, mert nem jöttek szemből, de bárki elbambul kicsit és átmegy az ilyeneken
#40202: szerintem lehetett volna akármilyen gumi, a fékezgetés meg kormányrángatás nem egy életbiztosítás csúszós úton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi hangfal építés
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest