Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem egy pro2-m van. Számomra tökéletesen kiváltotta a laptopomat. Igaz én a munkában monitorra kötve használom, mert fejleszteni hosszú távon kényelmetlen a kis képernyőn. De pl ha bármikor bele kell nyúlnom valamibe akkor vonaton előtudom kapni és tudom használni munkaeszközként.
Egy fő gondja van ölben tényleg nem mindig kényelmes. De ez főleg csak akkor ha gépelni akarok sokat, mert akkor azt a billentyűzettel teszem. Vonaton inkább az ölemben szokott feküdni kitámasztás nélkül és ha írok akkor a képernyő billentyűzeten teszem. Otthon viszont rászoktam a fekvő üzemmódú használatra, mármint én fekszem
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.
Játszani mindig is utáltam ölbe tett laptoppal és a kanapéra helyezett egérrel, ahhoz asztalra szoktam tenni. vagy a tv-re kötni. -
bendzso
senior tag
Szia! Igazából az a kérdés, hogy a 10 col már nem túl zavaró-e neked, illetve, hogy mennyire sokat használnád laptop módban ölben, mert úgy nem mindig kényelmes, míg egy laptoppal általában az lenne. Pl autóban nem lehet használni, mert egyszerűen képernyővel visszabukik a billentyűzetre, míg ugye egy sima lapos tartaná magát. De azért ezek elenyésző gyakorisággal előforduló esetek.
Játszani én egyáltalán nem szoktam rajta, de a többi dolog amit említesz, arra tökéletes, főleg olvasásra, nagyon szeretem, hogy tényleg csak behuppanok a fotelbe és hátrahajtom a billentyűzetet, sokkal kényelmesebb, mintha laptopot használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Képregény topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.