- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem egy pro2-m van. Számomra tökéletesen kiváltotta a laptopomat. Igaz én a munkában monitorra kötve használom, mert fejleszteni hosszú távon kényelmetlen a kis képernyőn. De pl ha bármikor bele kell nyúlnom valamibe akkor vonaton előtudom kapni és tudom használni munkaeszközként.
Egy fő gondja van ölben tényleg nem mindig kényelmes. De ez főleg csak akkor ha gépelni akarok sokat, mert akkor azt a billentyűzettel teszem. Vonaton inkább az ölemben szokott feküdni kitámasztás nélkül és ha írok akkor a képernyő billentyűzeten teszem. Otthon viszont rászoktam a fekvő üzemmódú használatra, mármint én fekszem
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.
Játszani mindig is utáltam ölbe tett laptoppal és a kanapéra helyezett egérrel, ahhoz asztalra szoktam tenni. vagy a tv-re kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.