Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bendzso
    senior tag

Sziasztok!
    Tulajoktól érdeklődnék, hogy sima Microsoft Surface Pro-t mennyire ajánlott venni? Laptopot váltanék ki vele, felhasználás irodai csomagok, filmnézés, internet, sok-sok dokumentum olvasása, illetve néha régebbi stratégia játékok (Paradox játékai, EU3,Victoria2, HOI3), meg, ha úgy van kedvem egy kis World of Warcraft.
    Hardveres szinten abban biztos vagyok, hogy ezekből semmi nem okozna neki problémát, ugyanakkor az érdekelne, hogy jól használható-e ezekre a gép, meg, hogy képes-e kiváltani egy laptopot?

Előre is köszönöm!

s.

Szia! Igazából az a kérdés, hogy a 10 col már nem túl zavaró-e neked, illetve, hogy mennyire sokat használnád laptop módban ölben, mert úgy nem mindig kényelmes, míg egy laptoppal általában az lenne. Pl autóban nem lehet használni, mert egyszerűen képernyővel visszabukik a billentyűzetre, míg ugye egy sima lapos tartaná magát. De azért ezek elenyésző gyakorisággal előforduló esetek.
    Játszani én egyáltalán nem szoktam rajta, de a többi dolog amit említesz, arra tökéletes, főleg olvasásra, nagyon szeretem, hogy tényleg csak behuppanok a fotelbe és hátrahajtom a billentyűzetet, sokkal kényelmesebb, mintha laptopot használnék.

Új hozzászólás Aktív témák